Skip to main content

Complete virtuele maagband

Herken je dit?

 • Je bent al jaren bezig om af te vallen en krijgt er maar geen grip op?
 • Je hebt al van alles geprobeerd en dat allemaal zonder blijvend resultaat?
 • Je zelfvertrouwen kan wel een upgrade gebruiken?
 • Je wilt weer blij zijn met je lijf?
 • Je wilt nu écht voor eens en voor altijd afrekenen met jouw overgewicht?

Dan is blijvend gewicht verliezen met de complete virtuele maagband iets voor jou!

Hoe fijn zou het zijn als….

 • Jij op een rustige en ontspannen manier jouw ideale gewicht bereikt en behoud zonder frustratie?
 • Jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?
 • Je weer blij bent met je lijf, zelfvertrouwen hebt en dat uitstraalt!

Herken je dit?

 • Je bent al jaren bezig om af te vallen en krijgt er maar geen grip op?
 • Je hebt al van alles geprobeerd en dat allemaal zonder blijvend resultaat?
 • Je zelfvertrouwen kan wel een upgrade gebruiken?
 • Je wilt weer blij zijn met je lijf?
 • Je wilt nu écht voor eens en voor altijd afrekenen met jouw overgewicht?

Dan is blijvend gewicht verliezen met de complete virtuele maagband iets voor jou!

Hoe fijn zou het zijn als….

 • Jij op een rustige en ontspannen manier jouw ideale gewicht bereikt en behoud zonder frustratie?
 • Jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?
 • Je weer blij bent met je lijf, zelfvertrouwen hebt en dat uitstraalt!

Overgewicht is een van de grootste gezondheidsproblemen in de wereld. Overgewicht en obesitas zijn niet alleen fysieke problemen. Vaak schuilen er andere oorzaken achter zoals verdriet, frustratie, troost of verveling. Overgewicht ontstaat dan onbewust als bescherming. Daarom vinden zoveel mensen het niet makkelijk om hun gewicht blijvend te veranderen.

Bariatrische chirurgie, een maagband, maagverkleining of gastric-bypass lijkt dan de makkelijkste oplossing. Regelmatig verwijzen huisartsen, als blijvend afvallen maar niet lukt, door naar een chirurg, omdat zij ook geen andere oplossing zien.

Een maagband of andere chirurgische ingreep is echter zeer heftig en ingrijpend en zeker niet zonder risico’s. Weet ook dat deze chirurgie niet voor iedereen is weggelegd.

De échte oorzaak van je overgewicht wordt echter vaak niet aangepakt. Met als gevolg dat je niet van je eetbuien en verlangens af bent en weer aankomt.

De oplossing naar een blijvend gezond gewicht zit in het onderbewustzijn. In hypnose krijg je toegang tot je onderbewustzijn. Het onderbewustzijn weet wat de oorzaak van het overgewicht is.

Tijdens hypnotherapie verbind je je met die emoties die onbewust je eetgewoonten en gedachten over jezelf beïnvloeden, waardoor deze niet langer je eetgedrag bepalen. Vanuit het hier en nu, als volwassene, kijk je terug naar de emoties en patronen die vanuit je kindertijd zijn ontstaan en maak je een keuze die nu beter bij je past.

Bij de complete virtuele maagband draait het erom dat jij je weer goed voelt over jezelf op dat diepgeworteld niveau, je onderbewustzijn. Daar zit jouw innerlijke kracht!

Je normale bewustzijn kent het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor je onderbewustzijn is dat anders. Als je in hypnose de suggestie geeft dat je een maagband plaatst en jij deze suggestie aanvaart, zal het dus voor jou voelen alsof er daadwerkelijk een maagband geplaatst is. Je onderbewustzijn denkt dan dat er echt een maagband aanwezig is en reageert zodanig. Dit leidt al bij een kleine hoeveelheid eten tot een voldaan gevoel. Hierdoor heb je geen zin meer om te eten. Doordat je minder calorieën binnenkrijgt zul je af gaan vallen. Jij krijgt de controle weer terug over wat je eet. Naast slanker, word je ook weer gezond. En dat alles zonder terug te vallen in je oude eetgewoonten. Veilig, snel en effectief.

Veranderingen vanuit je onderbewustzijn zijn krachtig, permanent en werken heel diep door.

Vergelijk dit proces met het installeren van een nieuw en verbeterd programma op de harde schijf van je computer. Jouw innerlijke kracht! Jij bezit de kracht om de eetgewoonten, die je niet langer dienen, te veranderen. Jij bent vrij om een ander programma te kiezen. En hypnose gaat je hierbij helpen.

Zo pak jij weer de regie over je eigen leven.

Wil je meer uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt? Kijk dan hier.

Complete Virtuele Maagband

De Complete Virtuele Maagband werkt effectief en efficiënt. Je leert andere eetgewoontes aan. Door het volgen van het 8 stappen plan, dat speciaal gemaakt is om het onderbewustzijn te trainen naar gewenste eetgewoonten en gedrag, kom je stap voor stap dichter bij je doel: blijvend afvallen.

De complete virtuele maagband bestaat uit 5 sessies waarin je stap voor stap begeleid wordt naar het plaatsen van de maagband. Tegelijkertijd wordt de onderliggende oorzaak van het overgewicht aangepakt, evenals het verlangen naar bepaalde voedingsmiddelen. Door een makkelijk en zeer doeltreffend dagmenu wordt gewaarborgd dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt zodat je je voldaan, fit en energiek voelt. Afvallen op een rustige en ontspannen manier, zonder hongergevoel, zonder snaaien en zonder frustratie!

Neem nu het besluit dat jij dit waard bent.

Door mijn jarenlange ervaring als operatieassistent en specifieke ervaringen in bovengenoemde bariatrische chirurgie weet ik exact hoe deze procedure in zijn werk gaat op een operatiekamer. Ik neem je dan ook professioneel mee in deze virtuele reis. Voor mij een zeer bekend terrein en dat zul je ervaren.

Voordelen complete virtuele maagband

 • Geen wachttijden
 • Een gemakkelijk intake traject
 • De oorzaak van het overgewicht wordt opgelost.
 • In verhouding lage kosten
 • Geen operatie
 • 100 % veilig
 • Geen risico op complicaties
 • Geen littekens
 • Geen periode van herstel
 • Slagingspercentage 80%

Dit grote slagingspercentage komt doordat de oorzaak van het probleem van overgewicht wordt weggenomen. Hierdoor gaat er mentaal iets veranderen. Het afvallen gaat stukken makkelijker en je houdt het ook veel beter vol.Dus niet gefrustreerd bezig zijn met eten maar op een rustige, ontspannen en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken! Deze maagband gaat een leven lang mee, waardoor je ook na het afvallen een gezond gewicht kunt houden.

Voor wie is de virtuele maagband geschikt?

De virtuele maagband is onder andere geschikt voor zowel vrouwen als mannen met een BMI vanaf ongeveer 30. In de intake zullen we samen alle factoren zorgvuldig afwegen en zo bepalen of de virtuele maagband geschikt is.

Doe hier alvast de gratis test! Ik neem op basis van de antwoorden geheel vrijblijvend contact met je op.

Mocht het zijn dat je niet in aanmerking komt voor het plaatsen van een virtuele maagband, dan kijken we samen welke methode jou kan helpen toch je doelstelling te behalen.

Wat bied ik?

Ik ben onder andere opgeleid als hypnotherapeut en gespecialiseerd in de complete virtuele maagband en medische hypnose. Ik zet hypnotherapie in om de oorzaak van het overgewicht aan het licht te brengen en weg te nemen. Met hypnotherapie hebben we direct toegang tot jouw onderbewustzijn en kijken we zo waar bepaalde problemen zijn ontstaan. We gaan direct naar de oorzaak en daar lossen we het op.

Met behulp van programma de complete virtuele maagband zorgen we in 5 hypnose sessies voor een makkelijke, effectieve en definitieve gewichtsverandering. Jij krijgt de controle weer terug over wat je eet. Naast slanker, word je ook weer gezond. Je bent weer blij met je lijf, hebt zelfvertrouwen en dat straal je uit!

Hoe gaat het in zijn werk?

De complete virtuele maagband is een veilige methode die goed werkt als je voldoende gemotiveerd bent. Bij hypnotherapie gaat het om een goede samenwerking tussen jou en mij. Daarom begint een traject altijd met een intake gesprek  van 75 minuten. Deze kun je zelf inplannen in mijn agenda via onderstaande knop.

Of doe eerst de gratis checklist! Ik neem op basis van de antwoorden geheel vrijblijvend contact met je op.

Voorafgaand aan het intakegesprek krijg je een intakeformulier en een video ter voorbereiding.

Tijdens de intake neem ik graag de tijd om te bespreken hoe hypnose precies werkt en wat ik van jou verwacht tijdens de sessies. We bespreken eventuele vragen en/of opmerkingen.

Ook kijken we samen of er een klik is en of het goed voelt om samen te gaan werken. Indien dit voor ons allebei zo voelt, we er samen uit zijn dat je de virtuele maagband laat plaatsen, dan ben je klaar voor een blijvende verandering in je leven.

Vervolgens plannen we een eerste afspraak in. Je krijgt dan een mail van mij waarin je afspraak wordt bevestigd en waarin allerlei praktische informatie staat vermeld. Ook tekenen we een behandelovereenkomst.

In acht weken eenvoudig en effectief op weg naar een gezond lichaam

Het programma van de virtuele maagband bestaat uit vijf hypnosesessies, met tussenpozen van twee à drie weken. En een telefonisch nagesprek na vier weken.

Looptijd van het traject is maximaal 6 maanden.

Liever eerst even vrijblijvend telefonisch contact?

Maak een afspraak via onderstaande knop.

Wat vraag ik van jou?

Ik beloof jou dat ik mijn volledige kennis en ervaring in zal zetten om jou te helpen je doelstellingen te behalen.
Wat ik van jou vraag is 100 % commitment en dat je mijn suggesties opvolgt. Als hypnotherapeut en coach weet ik wat ik moet doen om jou naar je eigen oplossing te begeleiden. Uiteindelijk bepaal jij of je de verandering accepteert of niet. Ik sta naast je om je te begeleiden en je zult zelf de stappen nemen.

Vraag jezelf dus af of jij er aan toe bent om deze commitment met jezelf aan te gaan! Het is belangrijk dat jij aanvaardt dat er iets mag veranderen.

Neem nu het besluit dat jij dit waard bent en gun jezelf deze eenvoudige, diepgaande en blijvende verandering in je leven?

Tarieven

Intakegesprek virtuele maagband: €90,-

De intake sessie duurt 1 tot 1,5 uur.
Kennismaking
Wederzijdse verwachtingen
Doelstelling bepalen
Bespreken intakeformulier
Voorgesprek over wat hypnose precies inhoudt
Vragen en of opmerkingen, mede ten aanzien van de video
Plan van aanpak

Het programma van de complete virtuele maagband: €795,-

5 hypnosesessies van ongeveer 1 uur, 1,5 uur tot 2 uur.
3 hypnose audio’s (thuis sessie)
Stappenplan
2 weeg- en meetmomenten
Gedurende het hele programma persoonlijke begeleiding via email of telefoon
Telefonisch nagesprek na 4 weken
Looptijd traject maximaal 6 maanden

Betaling

Voorafgaand aan de intakesessie via iDeal of aansluitend aan de sessie via een pinbetaling. Het vervolgtraject betaal je vervolgens vooraf in één keer via iDeal.

De afspraak voor de intakesessie kan 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt de volledige sessie in rekening gebracht. Indien dit bij het vervolgtraject gebeurt, vindt geen restitutie van de reeds betaalde kosten plaats.

Betaling in maximaal 3 termijnen is mogelijk tegen bijbetaling van €15,- administratiekosten, voorafgaand aan de eerste sessie via iDeal.

Heb je nog vragen?

Kijk dan helemaal onderaan deze pagina nog even bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij?
Mail me dan gerust!

Zij gingen je voor

Na de zoveelste dieetpoging, moest er weer wat veranderen. Ik zocht rust en tevredenheid met mezelf en daarbij hoort dus gewicht verliezen. Ik wilde iets anders. Een verandering van lange duur…..
De overtuiging van Petri dat dit echt voor mij zou werken, maakte dat ik besloot het te gaan doen. Petri en ik zijn jaren collega’s geweest vanuit het ziekenhuis en ze kent me dus goed. Ik wilde dit zeker wel proberen omdat ik echt verandering zocht…
Ik heb het als zeer prettig ervaren. Er is goed naar me geluisterd. We zijn het samen aan gegaan. Het grote verschil met voor dit traject is dat het me heel veel rust heeft gebracht. Ik ben wat liever voor mezelf en ben afgevallen zonder een heel streng dieet. Ik voel me goed en ben veel blijer met mezelf.
Daarnaast ben ik ook heel veel centimeters omvang verloren. Mijn kleding zit lekkerder en ik straal weer….
Ik heb altijd een goede klik met Petri gevoeld. Wat denk ik erg belangrijk is voor dit traject. Als je verandering op de lange termijn wilt, doe het. Daar waar eerst mijn gewicht het belangrijkste was over hoe goed ik me voel, is dat veranderd. Ik pak iedere dag een momentje voor mezelf en dat geeft rust. In alles…

AdriënneComplete virtuele maagband

Levenslang was ik aan het lijnen, elke keer weer een nieuwe poging, wat dan altijd maar voor kort werkte. Ik was benieuwd hoe dit traject ging. Het is is heel anders dan een lijnpoging, het is je mindset veranderen. Zo had ik het nog nooit benaderd. Ik vond het spannend om in hypnose te gaan, maar dit bleek heel fijn te zijn. Echt elke dag even een momentje voor jezelf, ik kwam heel erg tot rust. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, niet meer bezig met lijnen. De weegschaal die weg moet in dit traject, was voor mij echt een gouden zet. Ik ben 10 kilo afgevallen en heb veel meer rust gekregen. Petri straalt heel veel rust uit! Ik voelde me veilig bij haar om al mijn problemen te uiten. Heb veel over mezelf geleerd.

VanessaComplete virtuele maagband

Afvallen lukte maar niet. Het voelde echt alsof dit het moment was dat het moest gebeuren. Ik vond het een praktisch goed uitvoerbaar stappenplan. Het traject heb ik ervaren als emotioneel intensief, confronterend en eerlijk. Het grote verschil is dat ik me bewust ben van mijn gewoontes en mijn keuzes. Ik heb geleerd om eerlijk te zijn tegen mezelf. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen, heb mijn uiteindelijke doel nog niet bereikt en ik ga ervoor! Het gaat over gewoontes aanpakken en de diepere oorzaak daarvan. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ik heb het contact met Petri als prettig ervaren en raad het dan ook aan.

D.Complete virtuele maagband

Ik had een ongezonde relatie met eten. Door te eten uit emotie of vermoeidheid was ik te zwaar en daar voelde ik mij helemaal niet prettig bij.
De afgelopen jaren was ik moe door een schouderprobleem. Veel operaties, veel hersteltrajecten, slecht slapen en zoeken naar een andere invulling qua werk, maakten dat ik niet de energie had hiermee aan de slag te gaan. Een prothese bracht veel verbetering en daarmee kwam ook de ruimte om met mijn overgewicht aan de slag te gaan.
Vanaf het eerste moment voelde het veilig en heel vertrouwd. Je hebt een hele prettige, empatische manier van communiceren en door je openheid is de drempel om te delen erg laag. De (zelf)hypnoses hebben mij enorm geholpen om mijn ongezonde relatie met eten te verbreken. Doordat er regelmatig persoonlijke dingen terugkwamen in de hypnose sessie voelde het ook als een sessie speciaal voor mij.
Het grote verschil is rust in mijn hoofd en niet meer continu bezig hoeven te zijn met wat wel en niet te eten. Gezond en minder eten voelt nu als "het normaal' en dat is erg fijn. Na 6 maanden durf ik ook wel te zeggen dat het een blijvende verandering is. Ik voel me zoveel lekkerder in mijn vel. Het resultaat is nu 16 kg gewichtsverlies (sinds de laatste meting). Een gezond eetpatroon en veel lekkerder in mijn vel.
Gewoon doen 😉 Afvallen en gezond eten is nu geen opgave meer maar het nieuwe normaal en dat maakt het zoveel makkelijker. Bereikt op een hele prettige manier. Dat gun ik iedereen.

AstridComplete virtuele maagband

Voor mij was het voornamelijk fijn om mijn verhaal kwijt te kunnen, de feedback die ik dan kreeg en de spiegel die me werd voorgehouden. Ik liep ertegenaan om elke dag tijd vrij te maken om de zelfhypnose te doen. Het grote verschil wat ik heb bereikt is dat er onverwerkte gedachten en gevoelens waar ik me niet bewust van was d.m.v. hypnotherapie zijn verwerkt. Daar voel ik me prettig bij. Ik heb weer rust in mijn hoofd, ben niet zo vol stress met mijn gewicht bezig, kan weer genieten van de leuke dingen zonder daarbij continu mijn gewicht in mijn hoofd te hebben en me dus daar dan niet prettig bij voelen. Ik raad ByPetri aan.

B.Complete virtuele maagband

Voordat ik bij Petri kwam was ik niet tevreden over mijn gewicht. Ik wilde een einde maken aan dat wat mij stoorde. Ik vond het traject heel persoonlijk en het werkt! Het grote verschil is dat de knop is omgezet. Ik heb mijn uiteindelijke doel nog niet bereikt, maar ben wel heel goed op weg. Ik heb geleerd om verstandigere besluiten te nemen. Ik zou andere aan willen raden; 'Ga eens voor dat eerste gesprek en laat het gebeuren!'

JacquelineComplete virtuele maagband

Het grootste probleem dat ik had toen ik bij Petri kwam was dat ik heel erg aan het emotie-eten was. Ik at als ik me verdrietig voelde, als ik me boos voelde, maar ook om alles te vieren als ik blij was. Ik verzon redenen waarom ik wel iets lekkers kon eten of ik nou blij/verdrietig was. Ik vond het traject heel erg fijn, het was heel erg duidelijk wat er ging gebeuren en de communicatie was heel erg open. Voor mij was de regressie het meest waardevol omdat ik me toen realiseerde waar het probleem ooit begonnen was en hebben we dat opgelost. Het grootste verschil voor mij is dat ik gestopt ben met emotie-eten en zelfs over het algemeen veel gezonder ben gaan eten en ook met veel meer aandacht voor het eten. Ik let veel meer op wat ik in mijn lichaam stop en of ik dat wel wil. Petri heeft me geholpen om te 'leren' voor mijn onderbewustzijn om dit te doen en te blijven doen. Ik heb bereikt dat ik veel beter in mijn vel zit, ik voel me beter over mezelf en straal dat ook uit. Ik heb geleerd dat iets lekkers hebben mag, maar de trek niet moet komen vanuit een emotie maar vanuit honger. Ik ben in het traject al meerdere kilo's kwijt geraakt en mijn zelfvertrouwen is heel veel gegroeid. Ik zou anderen aanraden om met Petri samen te werken, omdat het een verandering is in je leefstijl en het geen dieet is. Het heeft voor mij nooit gevoeld als een dieet of dat ik iets niet mag eten, wat er juist voor zorgt dat het heel goed vol te houden is en je eigenlijk niet anders wil dan je lichaam vullen met gezonde producten. De communicatie was altijd open en duidelijk en je staat echt klaar voor je cliënten, dit merk je en geeft een goed gevoel.

MirtheBevrijd je van de strijd

Ik wilde afvallen en dat het blijvend is. Ik heb allerlei diëten, lijnclubs, shakes en pillen geprobeerd en kwam op internet over een virtuele maagband tegen. Ben aan het googelen gegaan en kwam bij Petri uit. Ik heb een podcast geluisterd, haar stem sprak me aan en ook het verhaal van die mevrouw. Heb daarna besloten om een afspraak te maken.
Het was heel bijzonder om in hypnose te gaan, terwijl je met je gedachten er gewoon bij bent en alleen naar Petri's stem luistert. De 2de sessie was zeer heftig, maar doordoor is wel het probleem aangepakt waardoor ik veel snoepte en eetbuien had. Het heeft me veel meer gebracht dan alleen een virtuele maagband. En gewichtsverlies daar was ik eigenlijk voor in deze therapie.
Het grote verschil is naast natuurlijk gewichtsverlies, de rust in mijn lijf. Beslissingen nemen voor mezelf die goed voelen en goed doen.
Ook bewust worden van voeding. Kleine porties, langzaam en goed kauwen van mijn eten. Door die virtuele maagband zit ik eerder vol.
Het vertrouwen, eerlijkheid en dat de virtuele maagband ook echt werkt, zijn wat maakt dat ik anderen aanraad om met Petri te werken. Petri je bent een heel fijne, lieve en eerlijke vrouw, dank je wel, het heeft zoveel meer gebracht!

BerlindaComplete virtuele maagband

Mijn grootste probleem toen ik voor de eerste keer bij Petri kwam was mijn gewicht. In ongeveer 15 jaar tijd heb ik zowat alle afvalmanieren doorstaan. Altijd onder begeleiding, nooit gecrasht!
Het is me dan ook vele keren gelukt om af te vallen, maar langzaamaan kwamen de kilo's er ook elke keer weer aan. Oude afvalmanieren weer oppakkend viel ik maar niet af....
Zoekende naar een nieuwe, andere manier om af te vallen ben ik bij Petri terechtgekomen. Ik ben samen met Petri het complete virtuele maagband traject ingegaan, inclusief de hypnotherapie.
En dat was voor mij wel een eyeopener. Een (groot) trauma hebben we tijdens een hypnotherapie sessie al aangepakt. Door de hypnotherapie, door de gesprekken die ik heb gehad met Petri kwam ik erachter dat mijn overgewicht helemaal niet mijn grootste probleem was.....
Er zaten andere dingen in de weg....
Trauma's die ervoor gezorgd hebben dat er blokkades zijn gecreëerd.
Ik kwam erachter dat ik totaal geen 'zelfwaardering', geen zelfliefde had. Ik kon mezelf niet accepteren, niet aankijken in de spiegel zoals ik was. En dan op de letterlijke manier. Mezelf, lichamelijk, altijd spiegelen aan een ander. Elke dag een strijd met eten....In overleg met Petri ben ik na het complete virtuele maagband traject, wat mij dus afval technisch nog niet zoveel had gebracht, maar wel heel veel duidelijk en los heeft gemaakt, doorgegaan met EMDR sessies.
Na deze inzichten stond ik open voor verwerking van enkele trauma's waarvan ik dacht dat ze allang een plekje hadden gekregen, maar wat dus niet zo bleek te zijn! Door enkele EMDR sessies heb ik mijn trauma's kunnen aanvaarden en verwerken. Door verwerking van deze trauma's ben ik tot het inzicht gekomen dat ik al 15 jaar lang (dit tijdspad hing er aan mijn trauma), obsessief bezig ben geweest met mijn gewicht om naar niet tot de kern van mijn verdriet te komen. Ik erachter gekomen dat ik er mag zijn zoals ik ben, mijn zelfwaardering zit in een stijgende lijn!
Hierdoor hoef ik niet meer elke dag, van 's morgens vroeg tot 's avonds, bezig te zijn met eten, wat ik wel mag, wat ik niet mag, wat is wel goed voor me, wat is niet goed voor me. Ik heb die strijd los kunnen laten waardoor ik nu kan genieten van eten en daardoor ook steeds meer van mezelf mag en kan genieten zoals ik ben!
Binnen gekomen bij Petri omdat ik af wilde vallen, heb ik mijn laatste sessie bij haar afgerond als een heel ander mens!
Ik ben een opener, vrijer persoon geworden, die zichzelf weer in de spiegel aan kan kijken!
Petri biedt expertise, een luisterend oor, kan op z'n tijd streng zijn wat op dat moment nodig is, maar is er vooral voor jou.......!

Ik heb bij Petri een aantal intense maanden achter de rug, die heel anders geëindigd zijn zoals ik me aan het begin voor had kunnen stellen. En dan in de positieve zin van het woord! Zo intensief als het was, ik kijk er met veel geluk op terug.
Mocht ik in de toekomst ergens weer een keer een minder moment hebben of krijgen dan weet ik zeker dat ik Petri weer weet te vinden. Petri BEDANKT!

LiekeBevrijd je van de strijd

Ik had last van mijn overgewicht en burn-out klachten. Ik wilde nu eens alles goed voor mezelf op een rijtje zetten en patronen doorbreken. Ik vond het een heel fijn traject. Petri voelde direct heel vertrouwd. Hierdoor voelde ik de vrijheid om open te zijn over mijn gevoelens. Ik voel me een stuk vrijer. Alsof ik minder gewicht op mijn schouders mee draag. Ik heb bereikt dat ik dingen minder op mijzelf betrek. De kilo’s gaan er nu ook echt af. Ik zou anderen aanraden om met Petri te gaan samenwerken vanwege de rust en het vertrouwen. Petri kan goed luisteren en doorvragen naar de kern.

LienComplete virtuele maagband

Ik kwam bij Petri vanwege overgewicht en een laag zelfbeeld. In het verleden heb ik meerdere keren geprobeerd af te vallen, maar zonder het gewenste resultaat. Ik kan het traject iedereen aanraden. Behalve mijn eetprobleem zijn ook mijn “demonen” uit het verleden aangepakt. Het grote verschil is dat ik zelfverzekerder ben, kan beter met eten omgaan en heb geen last meer van mijn verleden. Ik heb mezelf veel beter in de hand wat eten en snoepen betreft. Petri is de meest liefdevolle persoon, als je er zelf niet meer uitkomt. Ze luistert, is begripvol, geeft goede tips en de zelfhypnose is voor mij een groot cadeau.

MarjonComplete virtuele maagband

Ik had overgewicht, had niet voldoende resultaat bij een diëtiste, bleef hangen op gewicht, ook de discipline was moeilijk.
Via kennis naar Petri verwezen. Na het intake gesprek kreeg ik wel het gevoel dat ik hier geholpen kon worden. Gaf mij een positief gevoel.
Ik vond het een fijn en goed traject, duidelijk en overzichtelijk. Petri luisterde goed wat mijn pijnpunten waren. Daardoor werd de behandeling voor mij ook steeds duidelijker en gaf dit een goed gevoel.
De grote verschillen zijn ontstaan door bewustwording en mijn onderbewustzijn resetten.
Daardoor kleinere hoeveelheden opscheppen, bewust met eten omgaan.
Ik heb geen hongergevoel meer gehad. Ik ben veel eerder verzadigd, heb geen behoefte meer aan zoutjes, eet veel minder koolhydraten zoals, brood en pasta’s.
Niet de behoefte om te snaaien. Bewuster gaan eten, de goede en gezonde vetten.
Ben hierdoor 6 kilo afgevallen. Voel me veel prettiger, beweeg makkelijker, kleding past beter. Ik ga zo door. Het behaalde resultaat, de professionele begeleiding, de tijd en de rust tijdens de behandeling, maken dat ik anderen zou aanraden met jou te werken. Ook de tools die aangereikt worden, om het afvallen tot een succes te laten worden.

HanComplete virtuele maagband

Ik had heel weinig zelfvertrouwen, waardoor ik teveel wilde snaaien in de avond bij prikkels vanuit de thuissituatie. Ik wilde meer inzicht krijgen in de triggers voor mij om niet meer te gaan snaaien. Ik wilde eigenlijk afvallen.
Ik had positieve geluiden gehoord van iemand die al bij jou kwam. Ik liep er al langer mee, omdat ik een psycholoog te "zwaar" vond en diëten mij niet zou helpen.
Het meest waardevol vond ik het kunnen uitspreken van mijn problemen die ik nooit eerder uitgesproken had. Het was heel fijn om met je te mogen praten en te bespreken wat ik het beste kon doen.
Het grote verschil met voor het traject is dat ik meer zelfvertrouwen heb. Ik heb
problemen van vroeger kunnen loslaten.
Ik heb meer rust in mijn lijf. Helaas nog niets afgevallen maar vooral meer rust en minder frustraties.
Het praten met elkaar en inzicht geven in je eigen kunnen en problemen, wat je daarmee moet en kunt doen is wat maakt dat ik ByPetri aanbeveel.

KarinComplete virtuele maagband

Voor ik bij Petri kwam had ik een ongezonde verhouding met eten. Ik maakte vaak de verkeerde keuzes voor makkelijk / ongezond en had in feite de hele dag honger en behoefte om te snaaien.
Een vriendin had dit traject bij Petri gevolgd en was veel gewicht kwijtgeraakt. Ze sprak de magische woorden: "en het kost me geen enkele moeite" en dat was nou precies waar ik naar op zoek was. Het traject heeft een mooie opbouw, in het begin is het veel informatie en duurt het even om het eigen te maken. Het meest waardevol was het leren kijken door een eiwitbril. Het grote verschil met voor het traject is het snappen en ervaren wat het effect is van eiwitten, vetten en koolhydraten. Heel praktisch qua toepassing, veel tips gekregen die met heel veel enthousiasme werden gebracht.
Door dit traject heb ik een gezonde relatie met voedsel opgebouwd. Goed kunnen voelen wat eten met mijn lijf doet. En in een paar maanden tijd een mooi aantal kilo's en cm's kwijtgeraakt. En heel belangrijk; geen last meer van schuldgevoel of denken in goed of fout. Het is geen dieet, maar echt een andere manier van leven, die prima eigen te maken is.

MarianneComplete virtuele maagband

Ik werd gaandeweg steeds zwaarder en kon mezelf niet motiveren om daar iets aan te doen. Hoe graag ik dat ook wilde. Ik had niet genoeg zelfvertrouwen of geloofde niet genoeg in mezelf. Mijn BMI was echt te hoog en niet gezond. Ik wilde weer een gezond gewicht. Mijn kinderen zijn niet gezond en waarschijnlijk zal ik een van hun in de toekomst kunnen helpen met het doneren van een orgaan bij leven. Daarvoor moet ik zelf wel gezond zijn.
Iedere dag keek ik in de spiegel en wist dat ik dit gewicht niet langer wilde. Ik kreeg steeds minder energie. Er hadden ook gebeurtenissen in mijn leven plaatsgevonden die best heftig waren en ik nog niet verwerkt had. Ik had een paar jaar geleden een krantenartikel gelezen over Petri en haar werk dat maar bleef 'hangen'. Opeens was het juiste moment er om contact met haar op te nemen. Het contact met Petri was fijn en goed. Er was meteen een klik en ik vertrouwde haar. Ik kon met haar alles bespreken.
Ik geloof weer in mezelf. Sta sterk in mijn schoenen. Weet en voel precies aan wat ik wel en niet wil. ik heb weer alle vertrouwen in mezelf. Mijn eetbuien zijn verdwenen. De maaltijden zijn kleiner en gehalveerd. Ik eet gezond en bewust. Ik drink veel water.
Ik ben best in omvang afgenomen en kan mijn kleren weer aan, die in de kast 'hoop' hingen. Ik zit veel beter in mijn vel. Ik denk niet meer de hele dag aan eten. Het eten en bereiden van maaltijden vind ik heel fijn om te doen en geniet ook van het eten. Het is ook lekker en ik voel me niet schuldig omdat ik weer gezondigd zou hebben. Vertrouw maar dat Petri iets voor je kan betekenen op het gebied van gezondheid, mentaal en fysiek. Je staat er niet alleen voor.

AnsComplete virtuele maagband

Ik was na een eerdere afvalpoging (waarbij ik veel was afgevallen) toch weer flink aangekomen en het lukte me niet om daar weer een omslag in te maken.
Ik was er al eerder mee aan de slag geweest. Maar door gebeurtenissen in mijn leven zoals een burn-out en een periode van long covid had ik eerder geen mogelijkheden.
Bij dit traject vielen een aantal puzzelstukjes op z'n plek. Vooral tijdens de regressietherapie werd duidelijk dat ik meer last had van onverwerkt verleden dan dat ik ooit geweten heb. Het allergrootste verschil dat ik nu ervaar is dat ik veel rustiger met alles om kan gaan. Ik zit niet meer zo erg 'in mijn hoofd' en beleef alles veel meer vanuit mijn gevoel en een innerlijke rust. Ik heb bereikt dat ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga. En niet denkend dat ik het kan, maar ik weet het gewoon. Ik heb geleerd mezelf te voeden i.p.v. te vullen met eten. Het resultaat is dat ik in de afgelopen maanden al afgevallen ben. Je kunt goed luisteren en doorzien wat iemand nodig heeft. Je past daar je handelen op aan. Je creëert een fijne en open sfeer waarbij ik erg mezelf kon zijn.

SusanneComplete virtuele maagband

Veelgestelde vragen

Met hoeveel sessie kan ik rekening houden?

Behandeltrajecten met hypnotherapie zijn kort en heel krachtig. In hypnose werken we niet met analyses of diagnoses. Het aantal sessies dat nodig is verschilt per doelstelling en per persoon. Het komt voor dat mensen binnen 1 sessie al het resultaat bereiken wat ze zoeken. Over het algemeen zijn er 2 tot 3 sessies nodig om een probleem helemaal op te lossen dan wel de klachten in sterke mate te verminderen. Afhankelijk van je doelstelling of het probleem waarmee je komt, kan het soms meer omvatten. Bij de complete virtuele maagband gaat het om 5 sessies en een telefonisch nagesprek, binnen een looptijd van maximaal 6 maanden.

Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om vertrouwd te raken met hypnose en dan is het noodzakelijk om eerst aan zelfhypnose te werken. Ik leer je een techniek waar je je leven lang plezier van hebt! Andere mensen gaan van nature wat sneller in hypnose en zij kunnen hierdoor een eerste sessie al meteen aan hun doelstelling werken.

Kan iedereen in Hypnose?

In principe kan iedereen die graag in hypnose wil en die in staat is om mijn instructies op te volgen, zonder meer in hypnose gaan.Hypnose moet wel worden toegestaan. Als er sprake is van twijfel of angst kan de hypnose worden geblokkeerd. Hierdoor is het voorgesprek van essentieel belang.

Vraag jezelf dus voordat je een sessie boekt af of je gemotiveerd bent om écht ergens mee af te rekenen. Uiteindelijk bepaal jij jouw eigen succes!

Stel nou dat ik er niet meer uit kom of vast blijf zitten in hypnose?

Dat kan niet. Je kunt niet vast blijven zitten in hypnose en komt er dus altijd uit. Hypnose is een volkomen natuurlijke staat van de geest waar je al meerdere malen per dag onbewust en spontaan in en uit gaat. Er is dus ook nog nooit iemand niet teruggekomen uit zelfhypnose.

Elke keer als je terug wilt komen, is de kleinste gedachte aan terugkomen al voldoende om je helemaal in je normale bewustzijn terug te brengen. Je kunt zelfs besluiten om je ogen open te doen en weg te lopen.

Zijn mijn geheimen veilig in hypnose?

Jazeker. In hypnose ben je enorm alert en dus nog meer in controle over wat je wel en niet wilt zeggen dan dat je nu bent.
Je kunt er altijd voor kiezen om iets niet te zeggen, je kunt zelfs liegen. En niemand kan forceren dat jij je gedachten prijsgeeft.

Je onderbewustzijn is er om jou te beschermen. Ook tijdens een hypnose sessie.

Kan ik na de sessie nog autorijden?

Ja, dat kun jij zeker. Ook na de sessie ben je weer volkomen alert.

Heb je nog een vraag of een probleem wat hier niet tussen staat?

Stuur me dan even een mailtje: [email protected]
Dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug.

Kan ik de hypnotherapie vergoed krijgen bij mijn zorgverzekering?

Nee. Hoewel ByPetri is aangesloten bij een beroepsvereniging worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekering.
Voor het slagen van hypnotherapie is jouw motivatie het belangrijkst. Een onderdeel van die motivatie is de mate van bereidheid om in jezelf te investeren.
Gun jij jezelf deze krachtige verandering?

Aangesloten bij

ByPetri valt als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op de logo’s om meer te lezen.

Registratie

CAT – registratienummer: 52992021-04-01