Complete virtuele maagband

Herken je dit?

 • Je bent al jaren bezig om af te vallen en krijgt er maar geen grip op?
 • Je hebt al van alles geprobeerd en dat allemaal zonder blijvend resultaat?
 • Je zelfvertrouwen kan wel een upgrade gebruiken?
 • Je wilt weer blij zijn met je lijf?
 • Je wilt nu écht voor eens en voor altijd afrekenen met jouw overgewicht?

Dan is blijvend gewicht verliezen met de complete virtuele maagband iets voor jou!

Hoe fijn zou het zijn als….

 • Jij op een rustige en ontspannen manier jouw ideale gewicht bereikt en behoud zonder frustratie?
 • Jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?
 • Je weer blij bent met je lijf, zelfvertrouwen hebt en dat uitstraalt!

Herken je dit?

 • Je bent al jaren bezig om af te vallen en krijgt er maar geen grip op?
 • Je hebt al van alles geprobeerd en dat allemaal zonder blijvend resultaat?
 • Je zelfvertrouwen kan wel een upgrade gebruiken?
 • Je wilt weer blij zijn met je lijf?
 • Je wilt nu écht voor eens en voor altijd afrekenen met jouw overgewicht?

Dan is blijvend gewicht verliezen met de complete virtuele maagband iets voor jou!

Hoe fijn zou het zijn als….

 • Jij op een rustige en ontspannen manier jouw ideale gewicht bereikt en behoud zonder frustratie?
 • Jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?
 • Je weer blij bent met je lijf, zelfvertrouwen hebt en dat uitstraalt!

Overgewicht is een van de grootste gezondheidsproblemen in de wereld. Overgewicht en obesitas zijn niet alleen fysieke problemen. Vaak schuilen er andere oorzaken achter zoals verdriet, frustratie, troost of verveling. Overgewicht ontstaat dan onbewust als bescherming. Daarom vinden zoveel mensen het niet makkelijk om hun gewicht blijvend te veranderen.

Bariatrische chirurgie, een maagband, maagverkleining of gastric-bypass lijkt dan de makkelijkste oplossing. Regelmatig verwijzen huisartsen, als blijvend afvallen maar niet lukt, door naar een chirurg, omdat zij ook geen andere oplossing zien.

Een maagband of andere chirurgische ingreep is echter zeer heftig en ingrijpend en zeker niet zonder risico’s. Weet ook dat deze chirurgie niet voor iedereen is weggelegd.

De échte oorzaak van je overgewicht wordt echter vaak niet aangepakt. Met als gevolg dat je niet van je eetbuien en verlangens af bent en weer aankomt.

De oplossing naar een blijvend gezond gewicht zit in het onderbewustzijn. In hypnose krijg je toegang tot je onderbewustzijn. Het onderbewustzijn weet wat de oorzaak van het overgewicht is.

Tijdens hypnotherapie verbind je je met die emoties die onbewust je eetgewoonten en gedachten over jezelf beïnvloeden, waardoor deze niet langer je eetgedrag bepalen. Vanuit het hier en nu, als volwassene, kijk je terug naar de emoties en patronen die vanuit je kindertijd zijn ontstaan en maak je een keuze die nu beter bij je past.

Bij de complete virtuele maagband draait het erom dat jij je weer goed voelt over jezelf op dat diepgeworteld niveau, je onderbewustzijn. Daar zit jouw innerlijke kracht!

Je normale bewustzijn kent het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor je onderbewustzijn is dat anders. Als je in hypnose de suggestie geeft dat je een maagband plaatst en jij deze suggestie aanvaart, zal het dus voor jou voelen alsof er daadwerkelijk een maagband geplaatst is. Je onderbewustzijn denkt dan dat er echt een maagband aanwezig is en reageert zodanig. Dit leidt al bij een kleine hoeveelheid eten tot een voldaan gevoel. Hierdoor heb je geen zin meer om te eten. Doordat je minder calorieën binnenkrijgt zul je af gaan vallen. Jij krijgt de controle weer terug over wat je eet. Naast slanker, word je ook weer gezond. En dat alles zonder terug te vallen in je oude eetgewoonten. Veilig, snel en effectief.

Veranderingen vanuit je onderbewustzijn zijn krachtig, permanent en werken heel diep door.

Vergelijk dit proces met het installeren van een nieuw en verbeterd programma op de harde schijf van je computer. Jouw innerlijke kracht! Jij bezit de kracht om de eetgewoonten, die je niet langer dienen, te veranderen. Jij bent vrij om een ander programma te kiezen. En hypnose gaat je hierbij helpen.

Zo pak jij weer de regie over je eigen leven.

Wil je meer uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt? Kijk dan hier.

Complete Virtuele Maagband

De Complete Virtuele Maagband werkt effectief en efficiënt. Je leert andere eetgewoontes aan. Door het volgen van het 8 stappen plan, dat speciaal gemaakt is om het onderbewustzijn te trainen naar gewenste eetgewoonten en gedrag, kom je stap voor stap dichter bij je doel: blijvend afvallen.

De complete virtuele maagband bestaat uit 5 sessies waarin je stap voor stap begeleid wordt naar het plaatsen van de maagband. Tegelijkertijd wordt de onderliggende oorzaak van het overgewicht aangepakt, evenals het verlangen naar bepaalde voedingsmiddelen. Door een makkelijk en zeer doeltreffend dagmenu wordt gewaarborgd dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt zodat je je voldaan, fit en energiek voelt. Afvallen op een rustige en ontspannen manier, zonder hongergevoel, zonder snaaien en zonder frustratie!

Neem nu het besluit dat jij dit waard bent.

Door mijn jarenlange ervaring als operatieassistent en specifieke ervaringen in bovengenoemde bariatrische chirurgie weet ik exact hoe deze procedure in zijn werk gaat op een operatiekamer. Ik neem je dan ook professioneel mee in deze virtuele reis. Voor mij een zeer bekend terrein en dat zul je ervaren.

Voordelen complete virtuele maagband

 • Geen wachttijden
 • Een gemakkelijk intake traject
 • De oorzaak van het overgewicht wordt opgelost.
 • In verhouding lage kosten
 • Geen operatie
 • 100 % veilig
 • Geen risico op complicaties
 • Geen littekens
 • Geen periode van herstel
 • Slagingspercentage 80%

Dit grote slagingspercentage komt doordat de oorzaak van het probleem van overgewicht wordt weggenomen. Hierdoor gaat er mentaal iets veranderen. Het afvallen gaat stukken makkelijker en je houdt het ook veel beter vol.Dus niet gefrustreerd bezig zijn met eten maar op een rustige, ontspannen en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken! Deze maagband gaat een leven lang mee, waardoor je ook na het afvallen een gezond gewicht kunt houden.

Voor wie is de virtuele maagband geschikt?

De virtuele maagband is onder andere geschikt voor zowel vrouwen als mannen met een BMI vanaf ongeveer 30. In de intake zullen we samen alle factoren zorgvuldig afwegen en zo bepalen of de virtuele maagband geschikt is.

Doe hier alvast de gratis test! Ik neem op basis van de antwoorden geheel vrijblijvend contact met je op.

Mocht het zijn dat je niet in aanmerking komt voor het plaatsen van een virtuele maagband, dan kijken we samen welke methode jou kan helpen toch je doelstelling te behalen.

Wat bied ik?

Ik ben onder andere opgeleid als hypnotherapeut en gespecialiseerd in de complete virtuele maagband en medische hypnose. Ik zet hypnotherapie in om de oorzaak van het overgewicht aan het licht te brengen en weg te nemen. Met hypnotherapie hebben we direct toegang tot jouw onderbewustzijn en kijken we zo waar bepaalde problemen zijn ontstaan. We gaan direct naar de oorzaak en daar lossen we het op.

De ervaring is dat behandeling met hypnotherapie kort en krachtig is en met blijvende resultaten. Ik werk niet met diagnoses of lange therapietrajecten.
Met behulp van programma de complete virtuele maagband zorgen we in 5 hypnose sessies voor een makkelijke, effectieve en definitieve gewichtsverandering. Jij krijgt de controle weer terug over wat je eet. Naast slanker, word je ook weer gezond. Je bent weer blij met je lijf, hebt zelfvertrouwen en dat straal je uit!

Hoe gaat het in zijn werk?

De complete virtuele maagband is een veilige methode die goed werkt als je voldoende gemotiveerd bent. Bij hypnotherapie gaat het om een goede samenwerking tussen jou en mij. Daarom begint een traject altijd met een intake gesprek  van 75 minuten. Deze kun je zelf inplannen in mijn agenda via onderstaande knop.

Of doe eerst de gratis test! Ik neem op basis van de antwoorden geheel vrijblijvend contact met je op.

Voorafgaand aan het intakegesprek krijg je een intakeformulier en een video ter voorbereiding.

Tijdens de intake neem ik graag de tijd om te bespreken hoe hypnose precies werkt en wat ik van jou verwacht tijdens de sessies. We bespreken eventuele vragen en/of opmerkingen.

Ook kijken we samen of er een klik is en of het goed voelt om samen te gaan werken. Indien dit voor ons allebei zo voelt, we er samen uit zijn dat je de virtuele maagband laat plaatsen, dan ben je klaar voor een blijvende verandering in je leven.

Vervolgens plannen we een eerste afspraak in. Je krijgt dan een mail van mij waarin je afspraak wordt bevestigd en waarin allerlei praktische informatie staat vermeld. Ook tekenen we een behandelovereenkomst.

In acht weken eenvoudig en effectief op weg naar een gezond lichaam

Het programma van de virtuele maagband bestaat uit vijf hypnosesessies, met tussenpozen van twee à drie weken.

Heb je nog vragen?

Kijk dan helemaal onderaan deze pagina nog even bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij?
Mail me dan gerust!

Wat vraag ik van jou?

Ik beloof jou dat ik mijn volledige kennis en ervaring in zal zetten om jou te helpen je doelstellingen te behalen.
Wat ik van jou vraag is 100 % commitment en dat je mijn instructies heel nauw opvolgt. Als hypnotherapeut en coach weet ik wat ik moet doen om jou naar je eigen oplossing te begeleiden. Uiteindelijk bepaal jij of je de verandering accepteert of niet. Ik sta naast je om je te begeleiden en je zult zelf de stappen nemen. Jij bent zélf verantwoordelijk voor je eigen succes.

Vraag jezelf dus af of jij er aan toe bent om deze commitment met jezelf aan te gaan! Het is belangrijk dat jij aanvaardt dat er iets moet veranderen.

Neem nu het besluit dat jij dit waard bent en gun jezelf deze eenvoudige, snelle en blijvende verandering in je leven?

Tarieven

Intakegesprek virtuele maagband: €90,-

De intake sessie duurt 1 tot 1,5 uur.
Kennismaking
Wederzijdse verwachtingen
Doelstelling bepalen
Bespreken intakeformulier
Voorgesprek over wat hypnose precies inhoudt
Vragen en of opmerkingen, mede ten aanzien van de video
Plan van aanpak

Het programma van de complete virtuele maagband: €900,-

5 hypnosesessies van ongeveer 1,5 tot 2 uur.
3 hypnose audio’s (thuis sessie)
Stappenplan
2 weeg- en meetmomenten
Gedurende het hele programma persoonlijke begeleiding via email of telefoon

Betaling

Voorafgaand aan de intakesessie via iDeal of aansluitend aan de sessie via een pinbetaling. Het vervolgtraject betaal je vervolgens vooraf in één keer via iDeal.

De afspraak voor de intakesessie kan 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt de volledige sessie in rekening gebracht. Indien dit bij het vervolgtraject gebeurt, vindt geen restitutie van de reeds betaalde kosten plaats.

Betaling in maximaal 3 termijnen is mogelijk tegen bijbetaling van €15,- administratiekosten, voorafgaand aan de eerste sessie via iDeal.

Reviews

Na de zoveelste dieetpoging, moest er weer wat veranderen. Ik zocht rust en tevredenheid met mezelf en daarbij hoort dus gewicht verliezen. Ik wilde iets anders. Een verandering van lange duur…..
De overtuiging van Petri dat dit echt voor mij zou werken, maakte dat ik besloot het te gaan doen. Petri en ik zijn jaren collega’s geweest vanuit het ziekenhuis en ze kent me dus goed. Ik wilde dit zeker wel proberen omdat ik echt verandering zocht…
Ik heb het als zeer prettig ervaren. Er is goed naar me geluisterd. We zijn het samen aan gegaan. Het grote verschil met voor dit traject is dat het me heel veel rust heeft gebracht. Ik ben wat liever voor mezelf en ben afgevallen zonder een heel streng dieet. Ik voel me goed en ben veel blijer met mezelf.
Daarnaast ben ik ook heel veel centimeters omvang verloren. Mijn kleding zit lekkerder en ik straal weer….
Ik heb altijd een goede klik met Petri gevoeld. Wat denk ik erg belangrijk is voor dit traject. Als je verandering op de lange termijn wilt, doe het. Daar waar eerst mijn gewicht het belangrijkste was over hoe goed ik me voel, is dat veranderd. Ik pak iedere dag een momentje voor mezelf en dat geeft rust. In alles…

AdriënneComplete virtuele maagband

Levenslang was ik aan het lijnen, elke keer weer een nieuwe poging, wat dan altijd maar voor kort werkte. Ik was benieuwd hoe dit traject ging. Het is is heel anders dan een lijnpoging, het is je mindset veranderen. Zo had ik het nog nooit benaderd. Ik vond het spannend om in hypnose te gaan, maar dit bleek heel fijn te zijn. Echt elke dag even een momentje voor jezelf, ik kwam heel erg tot rust. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, niet meer bezig met lijnen. De weegschaal die weg moet in dit traject, was voor mij echt een gouden zet. Ik ben 10 kilo afgevallen en heb veel meer rust gekregen. Petri straalt heel veel rust uit! Ik voelde me veilig bij haar om al mijn problemen te uiten. Heb veel over mezelf geleerd.

VanessaComplete virtuele maagband

Veelgestelde vragen

Met hoeveel sessie kan ik rekening houden?

Behandeltrajecten met hypnotherapie zijn kort en heel krachtig. In hypnose werken we niet met analyses of diagnoses. Het aantal sessies dat nodig is verschilt per doelstelling en per persoon. Het komt voor dat mensen binnen 1 sessie al het resultaat bereiken wat ze zoeken. Over het algemeen zijn er 2 tot 3 sessies nodig om een probleem helemaal op te lossen dan wel de klachten in sterke mate te verminderen. Afhankelijk van je doelstelling of het probleem waarmee je komt, kan het soms meer omvatten. Bij de complete virtuele maagband gaat het om 5 sessies.

Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om vertrouwd te raken met hypnose en dan is het noodzakelijk om eerst aan zelfhypnose te werken. Ik leer je een techniek waar je je leven lang plezier van hebt! Andere mensen gaan van nature wat sneller in hypnose en zij kunnen hierdoor een eerste sessie al meteen aan hun doelstelling werken.

Kan iedereen in Hypnose?

In principe kan iedereen die graag in hypnose wil en die in staat is om mijn instructies op te volgen, zonder meer in hypnose gaan.Hypnose moet wel worden toegestaan. Als er sprake is van twijfel of angst kan de hypnose worden geblokkeerd. Hierdoor is het voorgesprek van essentieel belang.

Vraag jezelf dus voordat je een sessie boekt af of je gemotiveerd bent om écht ergens mee af te rekenen. Uiteindelijk bepaal jij jouw eigen succes!

Stel nou dat ik er niet meer uit kom of vast blijf zitten in hypnose?

Dat kan niet. Je kunt niet vast blijven zitten in hypnose en komt er dus altijd uit. Hypnose is een volkomen natuurlijke staat van de geest waar je al meerdere malen per dag onbewust en spontaan in en uit gaat. Er is dus ook nog nooit iemand niet teruggekomen uit zelfhypnose.

Elke keer als je terug wilt komen, is de kleinste gedachte aan terugkomen al voldoende om je helemaal in je normale bewustzijn terug te brengen. Je kunt zelfs besluiten om je ogen open te doen en weg te lopen.

Zijn mijn geheimen veilig in hypnose?

Jazeker. In hypnose ben je enorm alert en dus nog meer in controle over wat je wel en niet wilt zeggen dan dat je nu bent.
Je kunt er altijd voor kiezen om iets niet te zeggen, je kunt zelfs liegen. En niemand kan forceren dat jij je gedachten prijsgeeft.

Je onderbewustzijn is er om jou te beschermen. Ook tijdens een hypnose sessie.

Kan ik na de sessie nog autorijden?

Ja, dat kun jij zeker. Ook na de sessie ben je weer volkomen alert.

Heb je nog een vraag of een probleem wat hier niet tussen staat?

Stuur me dan even een mailtje: info@bypetri.nl
Dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug.

Kan ik de hypnotherapie vergoed krijgen bij mijn zorgverzekering?

Nee. Hoewel ByPetri is aangesloten bij een beroepsvereniging worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekering.
Voor het slagen van hypnotherapie is jouw motivatie het belangrijkst. Een onderdeel van die motivatie is de mate van bereidheid om in jezelf te investeren.
Gun jij jezelf deze krachtige verandering?

Aangesloten bij

ByPetri is aangesloten bij GAT geschillen. Non profit organisatie Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) is een onafhankelijke WKKGZ geschilleninstantie erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze onafhankelijke geschillencommissie waarborgt neutraliteit wanneer het gaat om het behandelen van geschillen en klachten. Klik op de logo’s om meer te lezen.

Registratie

CAT – registratienummer: 52992021-04-01