Skip to main content

Zij gingen je voor

Lees hier wat cliënten zeggen over ByPetri

Ik had last van een zwaar gevoel in mijn buik waarbij verschillende emoties samenkwamen.
Omdat ik op het punt stond een lange reis te maken en ik niet met dit gevoel op reis wilde gaan, besloot ik er nu mee aan de slag te gaan.
Ik heb het traject als prettig ervaren. Vanaf het eerste telefooncontact voelde ik mij welkom en veilig. Het meest waardevol is voor mij geweest concrete handvaten die ik heb gekregen tijdens de sessie om met het gevoel in mijn buik om te gaan.
Het grote verschil is dat ik nu als ik mijn buik voel er rustig naar toe adem en luister naar wat het mij te vertellen heeft. Ik merk dat de emoties nog steeds weleens opkomen maar dat vooral de paniek die ik erbij ervaarde nu minder is waardoor ik meer controle ervaar in mijn leven.
Ik ben met een goed gevoel op reis gegaan. Concreet heb ik met betrekking tot een belangrijke relatie in mijn leven een stuk meer vrede gevonden. Ik heb inzicht gekregen in waar bepaalde patronen in mijn leven vandaan komen. Ik heb tools om met mijn emoties om te gaan.
Petri is betrokken en kundig maar werkt ook intuïtief. Ik heb mezelf veilig gevoeld bij haar en dat is voor mij het meest waardevol. Dus ik zou iedereen aanraden om met haar te werken.

AylaHypnotherapie

Ik had een ongezonde relatie met eten. Door te eten uit emotie of vermoeidheid was ik te zwaar en daar voelde ik mij helemaal niet prettig bij.
De afgelopen jaren was ik moe door een schouderprobleem. Veel operaties, veel hersteltrajecten, slecht slapen en zoeken naar een andere invulling qua werk, maakten dat ik niet de energie had hiermee aan de slag te gaan. Een prothese bracht veel verbetering en daarmee kwam ook de ruimte om met mijn overgewicht aan de slag te gaan.
Vanaf het eerste moment voelde het veilig en heel vertrouwd. Je hebt een hele prettige, empatische manier van communiceren en door je openheid is de drempel om te delen erg laag. De (zelf)hypnoses hebben mij enorm geholpen om mijn ongezonde relatie met eten te verbreken. Doordat er regelmatig persoonlijke dingen terugkwamen in de hypnose sessie voelde het ook als een sessie speciaal voor mij.
Het grote verschil is rust in mijn hoofd en niet meer continu bezig hoeven te zijn met wat wel en niet te eten. Gezond en minder eten voelt nu als "het normaal' en dat is erg fijn. Na 6 maanden durf ik ook wel te zeggen dat het een blijvende verandering is. Ik voel me zoveel lekkerder in mijn vel. Het resultaat is nu 16 kg gewichtsverlies (sinds de laatste meting). Een gezond eetpatroon en veel lekkerder in mijn vel.
Gewoon doen 😉 Afvallen en gezond eten is nu geen opgave meer maar het nieuwe normaal en dat maakt het zoveel makkelijker. Bereikt op een hele prettige manier. Dat gun ik iedereen.

AstridComplete virtuele maagband

Ik liep tegen het probleem aan dat ik mijn emoties niet kon uiten en dat mijn woede/boosheid dan de overhand nam. Ik loog daar dan ook over.
Eerder zag ik dat niet, maar door de scheiding liep ik steeds vaker tegen dit probleem aan.
De sessies die ik met Petri heb gehad, in totaal 3 hebben mij elke keer weer een stukje verder gebracht.
Het grote verschil wat het mij heeft gebracht is het leren loslaten ( proberen los te laten) en zeg wat je wilt zeggen, het laten inzien waar je tegen aan loopt en daar zelf dan stappen in te nemen.
Het laten zien wie je zelf bent en je zelf niet voordoen als een ander.
Petri is een heel fijn persoon, die luistert en je helpt naar het zoeken naar de bron en je dan zelf er iets aan laat doen.

RalphHypnotherapie

Vanwege overgangsklachten ben ik via een hormoontherapeut bij Petri terecht gekomen. Er was nog een stukje dat elke keer weer geraakt werd. Ik ervaarde veel onrust in mijn lijf. Had daarbij hartkloppingen, die me angstig maakte.
De behandelingen door de hormoontherapeut maakte me duidelijk dat ik geen vertrouwen had in mijn lijf. Ik wilde dit dolgraag weer terug. Deze stap was een hele juiste in het gehele proces. Een hele mooie aanvulling.
Ik heb 2 sessies bij Petri gehad. Na de eerste sessie merkte ik dat ik er nog niet was, er zat nog een stukje. Na de tweede sessie merkte ik direct enorm verschil.
Ik heb mijn vertrouwen in mijn lijf weer terug! Dit voelt zo ongelooflijk fijn. Ik voel me sterk, ik sta stevig. Dit heeft voor zoveel rust in mijn lijf & en in mijn leven gezorgd. Als ik nu hartkloppingen ervaar, voel ik geen angst meer. Ik ben en blijf rustig, wat echt effect heeft. Dit maakt dat ook de vicieuze cirkel doorbroken is. Er is geen onrust, angst, spanning meer die de kloppingen erger maken. Ik besteed er op een andere manier aandacht aan. Enorme winst!
Naast dat ik al jaren dagelijks mediteer doe ik ook elke dag de zelfhypnose van Petri. Ik voel de ontspanning in mijn lijf neerdalen. Heerlijk! De hypnose bij Petri heeft me nieuwe inzichten gegeven. Nu weet ik waarom ik geen vertrouwen had in mijn lijf, waar het vandaan komt. Deze uitkomst verraste me, had ik zelf nooit kunnen bedenken. Zo’n eye-opener.
Petri is een heel warm, hartelijk en deskundig mens. Ik voelde me direct op mijn gemak. Het voelde meteen vertrouwd. Zij weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en zij weet op de juiste momenten stil te zijn. De hypnose bij Petri heeft echt mijn leven veranderd & daar ben ik haar heel dankbaar voor!

IlseHypnotherapie

Inhoudelijk wil ik er niets over kwijt maar het zat heel diep en voelde enorme urgentie. Ik voelde de drive om dit met hypnose aan te gaan.
Het meest waardevol was de afstemming tussen mij en Petri. Zij liet zich echt leiden door wat ik aangaf en zette daarbij al haar tools in om de sessie tot een succes te maken. We zijn echt tot de kern van mijn vraag gekomen. Ik heb nu twee weken geleden de sessie gehad en voel dat het nog steeds aan het doorwerken is. Het is verbluffend. Ik heb tegen Petri gezegd als ik zou moeten vertellen wat is er veranderd, dan zou ik zeggen helemaal niets is veranderd en tegelijkertijd alles. Ik ben veel meer tot de kern van mezelf gekomen.
Petri is zo'n professional en tegelijkertijd heel toegankelijk. Echt een leuk fijn mens.

JantineHypnotherapie

Voordat ik bij Petri kwam was ik niet tevreden over mijn gewicht. Ik wilde een einde maken aan dat wat mij stoorde. Ik vond het traject heel persoonlijk en het werkt! Het grote verschil is dat de knop is omgezet. Ik heb mijn uiteindelijke doel nog niet bereikt, maar ben wel heel goed op weg. Ik heb geleerd om verstandigere besluiten te nemen. Ik zou andere aan willen raden; 'Ga eens voor dat eerste gesprek en laat het gebeuren!'

JacquelineComplete virtuele maagband

Het grootste probleem dat ik had toen ik bij Petri kwam was dat ik heel erg aan het emotie-eten was. Ik at als ik me verdrietig voelde, als ik me boos voelde, maar ook om alles te vieren als ik blij was. Ik verzon redenen waarom ik wel iets lekkers kon eten of ik nou blij/verdrietig was. Ik vond het traject heel erg fijn, het was heel erg duidelijk wat er ging gebeuren en de communicatie was heel erg open. Voor mij was de regressie het meest waardevol omdat ik me toen realiseerde waar het probleem ooit begonnen was en hebben we dat opgelost. Het grootste verschil voor mij is dat ik gestopt ben met emotie-eten en zelfs over het algemeen veel gezonder ben gaan eten en ook met veel meer aandacht voor het eten. Ik let veel meer op wat ik in mijn lichaam stop en of ik dat wel wil. Petri heeft me geholpen om te 'leren' voor mijn onderbewustzijn om dit te doen en te blijven doen. Ik heb bereikt dat ik veel beter in mijn vel zit, ik voel me beter over mezelf en straal dat ook uit. Ik heb geleerd dat iets lekkers hebben mag, maar de trek niet moet komen vanuit een emotie maar vanuit honger. Ik ben in het traject al meerdere kilo's kwijt geraakt en mijn zelfvertrouwen is heel veel gegroeid. Ik zou anderen aanraden om met Petri samen te werken, omdat het een verandering is in je leefstijl en het geen dieet is. Het heeft voor mij nooit gevoeld als een dieet of dat ik iets niet mag eten, wat er juist voor zorgt dat het heel goed vol te houden is en je eigenlijk niet anders wil dan je lichaam vullen met gezonde producten. De communicatie was altijd open en duidelijk en je staat echt klaar voor je cliënten, dit merk je en geeft een goed gevoel.

MirtheLaat het gewicht los

Na de zoveelste dieetpoging, moest er weer wat veranderen. Ik zocht rust en tevredenheid met mezelf en daarbij hoort dus gewicht verliezen. Ik wilde iets anders. Een verandering van lange duur…..
De overtuiging van Petri dat dit echt voor mij zou werken, maakte dat ik besloot het te gaan doen. Petri en ik zijn jaren collega’s geweest vanuit het ziekenhuis en ze kent me dus goed. Ik wilde dit zeker wel proberen omdat ik echt verandering zocht…
Ik heb het als zeer prettig ervaren. Er is goed naar me geluisterd. We zijn het samen aan gegaan. Het grote verschil met voor dit traject is dat het me heel veel rust heeft gebracht. Ik ben wat liever voor mezelf en ben afgevallen zonder een heel streng dieet. Ik voel me goed en ben veel blijer met mezelf.
Daarnaast ben ik ook heel veel centimeters omvang verloren. Mijn kleding zit lekkerder en ik straal weer….
Ik heb altijd een goede klik met Petri gevoeld. Wat denk ik erg belangrijk is voor dit traject. Als je verandering op de lange termijn wilt, doe het. Daar waar eerst mijn gewicht het belangrijkste was over hoe goed ik me voel, is dat veranderd. Ik pak iedere dag een momentje voor mezelf en dat geeft rust. In alles…

AdriënneComplete virtuele maagband

Afvallen lukte maar niet. Het voelde echt alsof dit het moment was dat het moest gebeuren. Ik vond het een praktisch goed uitvoerbaar stappenplan. Het traject heb ik ervaren als emotioneel intensief, confronterend en eerlijk. Het grote verschil is dat ik me bewust ben van mijn gewoontes en mijn keuzes. Ik heb geleerd om eerlijk te zijn tegen mezelf. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen, heb mijn uiteindelijke doel nog niet bereikt en ik ga ervoor! Het gaat over gewoontes aanpakken en de diepere oorzaak daarvan. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ik heb het contact met Petri als prettig ervaren en raad het dan ook aan.

D.Complete virtuele maagband

Levenslang was ik aan het lijnen, elke keer weer een nieuwe poging, wat dan altijd maar voor kort werkte. Ik was benieuwd hoe dit traject ging. Het is is heel anders dan een lijnpoging, het is je mindset veranderen. Zo had ik het nog nooit benaderd. Ik vond het spannend om in hypnose te gaan, maar dit bleek heel fijn te zijn. Echt elke dag even een momentje voor jezelf, ik kwam heel erg tot rust. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, niet meer bezig met lijnen. De weegschaal die weg moet in dit traject, was voor mij echt een gouden zet. Ik ben 10 kilo afgevallen en heb veel meer rust gekregen. Petri straalt heel veel rust uit! Ik voelde me veilig bij haar om al mijn problemen te uiten. Heb veel over mezelf geleerd.

VanessaComplete virtuele maagband

Ik kwam bij Petri omdat ik vast zat in mijn denk en handel patronen.
Mezelf open stellen, emoties toelaten, doorgronden en voelen waren mijn doelen om het coaching traject aan te gaan. Ik heb het traject als heel prettig ervaren.
En nu voel ik; 'ik mag er zijn!'
Ik heb geleerd om te vertragen, te voelen, mijn grenzen aan te geven en mezelf kwetsbaar op te stellen. Het heeft me verwondering en vooral rust gebracht.
Ga gewoon eens in gesprek samen met Petri en geef jezelf een mooi cadeau. Het was een unieke ervaring. Petri is open, eerlijk, warm en persoonlijk.
Petri loopt niet voor je en niet achter je, ze loopt naast je, houdt vast waar nodig en laat los in vertrouwen.

JoyCoaching traject

Wat me het meest is bijgebleven is de goede begeleiding van Petri. Dit was erg fijn.
Na een hele lange zoektocht opzoek naar mezelf. Heb ik na 1 sessie gevonden bij Petri wat ik nodig had. Ik ben haar hier dankbaar voor.

MaxineHypnotherapie

Ik heb een hypnotherapie sessie bij Petri gehad, omdat ik tegen een aantal dingen aan bleef lopen (weinig zelfvertrouwen, onrustig, weinig energie). Voor en tijdens de sessie zorgt Petri voor een goede uitleg wat hypnose precies in houd, wat het je op kan leveren en zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. Petri is een kundige, aardige en eerlijke vrouw die het je echt gunt om je doelen te behalen om beter in je vel te zitten. Ik merk dat ik nu meer vertrouw op mezelf en een minder vol hoofd heb. Een aanrader dus!

L.TongerHypnotherapie

Voor mij was het voornamelijk fijn om mijn verhaal kwijt te kunnen, de feedback die ik dan kreeg en de spiegel die me werd voorgehouden. Ik liep ertegenaan om elke dag tijd vrij te maken om de zelfhypnose te doen. Het grote verschil wat ik heb bereikt is dat er onverwerkte gedachten en gevoelens waar ik me niet bewust van was d.m.v. hypnotherapie zijn verwerkt. Daar voel ik me prettig bij. Ik heb weer rust in mijn hoofd, ben niet zo vol stress met mijn gewicht bezig, kan weer genieten van de leuke dingen zonder daarbij continu mijn gewicht in mijn hoofd te hebben en me dus daar dan niet prettig bij voelen. Ik raad ByPetri aan.

B.Complete virtuele maagband

Petri heb ik leren kennen als een zeer toegankelijke coach met empathisch vermogen. Petri is een prettige gesprekspartner en ze kan in korte tijd een veilige omgeving creëren, het bewustzijn van een team of individu vergroten en prikkelen om te reflecteren. Petri stelt met respect en vertrouwen effectieve vragen. Ze gaat zorgvuldig te werk en signaleert gedragspatronen en confronteert het team of de gecoachte daarmee

VeronaTeamcoaching

Ik heb bij Petri een familieopstelling gedaan en ze heeft me geleerd hoe ik de zelfhypnose kan toepassen. Petri wist me direct op m’n gemak te stellen in haar praktijkruimte en we zijn al pratend de familieopstelling gestart. Door de rustige omgeving en mooie begeleiding van Petri was het een bijzondere ervaring. Daarna heeft ze me nog geleerd hoe ik de zelfhypnose kan toepassen. Het is nu inmiddels een paar weken geleden en voel nog steeds en eigenlijk steeds méér de uitwerking hiervan in mijn leven. Ik voel me vooral veel rustiger, sterker en het heeft me veel positieve energie gegeven. Deze sessie bij Petri gun ik iedereen!

IreneSystemisch coachen

Petri is een zeer professionele hypnotherapeut die mij een waardevolle zelf hypnose heeft aan geleerd die ik dagelijks toe pas en die mij energie geeft. Ik raad iedereen deze therapie aan.

ErikAanleren zelfhypnose

Familieopstelling gedaan samen met Petri. Was een hele prettige ervaring! Alles ging heel rustig, ongedwongen en met respect. Heeft me mooie inzichten gegeven. Zou het iedereen aanraden!

JannieSystemisch coachen

Petri heeft een prettige manier van werken zodat je altijd op je gemak bent. Ze heeft me heel veel met mezelf geholpen en me tot hele waardevolle inzichten geleid.

R. de VriesCoaching traject

Wauw, in hypnose bij Petri was het voor het eerst in jaren compleet stil in mijn hoofd.
Hoe relaxt is dat! Hypnose laat je lichaam en geest zo enorm ontspannen!

S.Coaching traject inclusief hypnose

Het contact met Petri heb ik als uitstekend ervaren. Wat me het meest is bijgebleven; professioneel, betrokken, gedreven en persoonlijk. Ik ben via een vriendin bij Petri terecht gekomen. Ik had na een auto ongeluk Tinnitus gekregen. Ik heb van alles geprobeerd, maar het meeste baat had ik bij de hypnotherapie. De klachten zijn niet weg, maar ik heb het veel beter onder controle gekregen. Ik beveel ByPetri dan ook aan.

MariskaHypnotherapie bij Tinnitus

Het was heel relaxt en na de hypnotherapie is er een soort last van me afgevallen. Ik voel mezelf rustig en opgelucht. Ik wil je nogmaals bedanken. Het heeft mij in positieve zin veel gebracht. Dingen verwerkt die mij belemmerde soms bewust en ook onbewust. Je bent een topper succes verder. Liefs

EstherHypnotherapie

Ik wilde afvallen en dat het blijvend is. Ik heb allerlei diëten, lijnclubs, shakes en pillen geprobeerd en kwam op internet over een virtuele maagband tegen. Ben aan het googelen gegaan en kwam bij Petri uit. Ik heb een podcast geluisterd, haar stem sprak me aan en ook het verhaal van die mevrouw. Heb daarna besloten om een afspraak te maken.
Het was heel bijzonder om in hypnose te gaan, terwijl je met je gedachten er gewoon bij bent en alleen naar Petri's stem luistert. De 2de sessie was zeer heftig, maar doordoor is wel het probleem aangepakt waardoor ik veel snoepte en eetbuien had. Het heeft me veel meer gebracht dan alleen een virtuele maagband. En gewichtsverlies daar was ik eigenlijk voor in deze therapie.
Het grote verschil is naast natuurlijk gewichtsverlies, de rust in mijn lijf. Beslissingen nemen voor mezelf die goed voelen en goed doen.
Ook bewust worden van voeding. Kleine porties, langzaam en goed kauwen van mijn eten. Door die virtuele maagband zit ik eerder vol.
Het vertrouwen, eerlijkheid en dat de virtuele maagband ook echt werkt, zijn wat maakt dat ik anderen aanraad om met Petri te werken. Petri je bent een heel fijne, lieve en eerlijke vrouw, dank je wel, het heeft zoveel meer gebracht!

BerlindaComplete virtuele maagband

Ik kwam bij Petri vanwege trauma's van vroeger, waardoor ik blokkades en flashbacks had. Tijdens de vakantie merkte ik (door de rust die ik had) dat ik er veel te veel mee bezig was en ik werd me heel bewust van alle triggers. Ik vond het op het begin spannend, omdat ik niet echt wist wat mij te wachten stond. Uiteindelijk ben ik super opgelucht dat ik de stap heb genomen en het heeft mij heel goed geholpen.
Ik heb geen last meer van de trauma's en merk ook geen triggers meer. Ook voel ik me veel lichter en vrienden merken op (die er niks van weten) dat ik beter in mijn vel zit.
Ik ervaar geen last meer en kijk positiever naar de toekomst.
Petri is een hele lieve vrouw en het voelt heel vertrouwd om met haar te praten. Ze is ook erg laagdrempelig waardoor het allemaal nog makkelijker gaat.

LoesEMDR

Mijn grootste uitdaging toen ik bij Petri kwam was mijn onzekerheid en omgaan met bepaalde situaties/personen.
Ik liep over en er werd voor mijn gevoel van alle kanten aan me getrokken. Ook wilde ik meer voor mezelf kiezen. Ik heb het als heel fijn ervaren, een veilige plek. Ik vond voor mij de hypnotherapie echt heel waardevol
Het grote verschil is dat mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het groeit nog steeds. En ik heb punten gezet achter situaties/mensen waar ik geen grip op had. Ik ben nog steeds aan het groeien. Nu denk ik eerst na wat ik graag wil en doe ik niet meteen wat ik denk dat van me verwacht wordt. Ik heb veel meer rust in mijn leven gekregen.
Petri is heel toegankelijk en het is voor mij heel waardevol dat je in een sessie al zoveel teweeg kan brengen.

FemkeCoaching traject

Ik had last van mijn overgewicht en burn-out klachten. Ik wilde nu eens alles goed voor mezelf op een rijtje zetten en patronen doorbreken. Ik vond het een heel fijn traject. Petri voelde direct heel vertrouwd. Hierdoor voelde ik de vrijheid om open te zijn over mijn gevoelens. Ik voel me een stuk vrijer. Alsof ik minder gewicht op mijn schouders mee draag. Ik heb bereikt dat ik dingen minder op mijzelf betrek. De kilo’s gaan er nu ook echt af. Ik zou anderen aanraden om met Petri te gaan samenwerken vanwege de rust en het vertrouwen. Petri kan goed luisteren en doorvragen naar de kern.

LienComplete virtuele maagband

Ik kwam bij Petri vanwege overgewicht en een laag zelfbeeld. In het verleden heb ik meerdere keren geprobeerd af te vallen, maar zonder het gewenste resultaat. Ik kan het traject iedereen aanraden. Behalve mijn eetprobleem zijn ook mijn “demonen” uit het verleden aangepakt. Het grote verschil is dat ik zelfverzekerder ben, kan beter met eten omgaan en heb geen last meer van mijn verleden. Ik heb mezelf veel beter in de hand wat eten en snoepen betreft. Petri is de meest liefdevolle persoon, als je er zelf niet meer uitkomt. Ze luistert, is begripvol, geeft goede tips en de zelfhypnose is voor mij een groot cadeau.

MarjonComplete virtuele maagband

Onrust - Vermoeidheid – Loslaten, daarvoor kwam ik bij Petri. Het was nu het juiste moment. Ik voelde me op mijn gemak bij Petri. Een afspraak/behandeling begon wel eens anders dan dat de bedoeling was maar Petri neemt dan alle tijd om tot de kern te komen.
Ze is heel kundig. Bij bijvoorbeeld het toepassen van de theorie van NLP wordt er eerst uitgelegd wat het is. Zodat het duidelijk wordt welk voordeel het voor mij op zal leveren. Het grote verschil met voor het traject is dat ik meer innerlijke rust voel. Ik kan wat bij de ander hoort bij de ander laten. Hierbij hebben vooral hypnotherapie en de familie opstelling een hele belangrijke bijdrage geleverd. De rust is voor mij het belangrijkste. Geen opgejaagd gevoel meer. Hierbij heeft Petri mij geleerd hoe ik zelfhypnose toe kan passen. Heel fijn!! De manier waarop de gesprekken/behandelingen hebben plaatsgevonden, zorgen ervoor dat ik ByPetri aanbeveel. Ook de behandelruimte is fijn. En Petri zelf is heel fijn om mee "te werken". Ik ben blij!!

AntoinetteCoaching traject

Ik ervaarde een gebrek aan zelfvertrouwen.
Het zat mijn persoonlijke groei enorm in de weg en beperkte mijn mogelijkheden zowel op persoonlijk en professioneel gebied.
Het meest waardevol vond ik dat er echt naar je geluisterd wordt en niks van wat je voelt/ervaart is gek. Ik sta nu steviger in mijn schoenen en durf meer van mezelf te laten zien.
Ik voel nu dat ik goed ben zoals ik ben, dat ik stevig in mijn schoenen sta. Zowel personen in mijn naaste omgeving als collega's merkten op dat ik meer van mijzelf laat zien.
Omdat je door middel van een relatief kort traject echte resultaten kunt bereiken, waarbij echt naar je geluisterd wordt, maakt dat ik anderen zou aanbevelen om met Petri te werken.

YentlEMDR

Ik had heel weinig zelfvertrouwen, waardoor ik teveel wilde snaaien in de avond bij prikkels vanuit de thuissituatie. Ik wilde meer inzicht krijgen in de triggers voor mij om niet meer te gaan snaaien. Ik wilde eigenlijk afvallen.
Ik had positieve geluiden gehoord van iemand die al bij jou kwam. Ik liep er al langer mee, omdat ik een psycholoog te "zwaar" vond en diëten mij niet zou helpen.
Het meest waardevol vond ik het kunnen uitspreken van mijn problemen die ik nooit eerder uitgesproken had. Het was heel fijn om met je te mogen praten en te bespreken wat ik het beste kon doen.
Het grote verschil met voor het traject is dat ik meer zelfvertrouwen heb. Ik heb
problemen van vroeger kunnen loslaten.
Ik heb meer rust in mijn lijf. Helaas nog niets afgevallen maar vooral meer rust en minder frustraties.
Het praten met elkaar en inzicht geven in je eigen kunnen en problemen, wat je daarmee moet en kunt doen is wat maakt dat ik ByPetri aanbeveel.

KarinComplete virtuele maagband

Ik had overgewicht, had niet voldoende resultaat bij een diëtiste, bleef hangen op gewicht, ook de discipline was moeilijk.
Via kennis naar Petri verwezen. Na het intake gesprek kreeg ik wel het gevoel dat ik hier geholpen kon worden. Gaf mij een positief gevoel.
Ik vond het een fijn en goed traject, duidelijk en overzichtelijk. Petri luisterde goed wat mijn pijnpunten waren. Daardoor werd de behandeling voor mij ook steeds duidelijker en gaf dit een goed gevoel.
De grote verschillen zijn ontstaan door bewustwording en mijn onderbewustzijn resetten.
Daardoor kleinere hoeveelheden opscheppen, bewust met eten omgaan.
Ik heb geen hongergevoel meer gehad. Ik ben veel eerder verzadigd, heb geen behoefte meer aan zoutjes, eet veel minder koolhydraten zoals, brood en pasta’s.
Niet de behoefte om te snaaien. Bewuster gaan eten, de goede en gezonde vetten.
Ben hierdoor 6 kilo afgevallen. Voel me veel prettiger, beweeg makkelijker, kleding past beter. Ik ga zo door. Het behaalde resultaat, de professionele begeleiding, de tijd en de rust tijdens de behandeling, maken dat ik anderen zou aanraden met jou te werken. Ook de tools die aangereikt worden, om het afvallen tot een succes te laten worden.

HanComplete virtuele maagband

Voor ik bij Petri kwam had ik een ongezonde verhouding met eten. Ik maakte vaak de verkeerde keuzes voor makkelijk / ongezond en had in feite de hele dag honger en behoefte om te snaaien.
Een vriendin had dit traject bij Petri gevolgd en was veel gewicht kwijtgeraakt. Ze sprak de magische woorden: "en het kost me geen enkele moeite" en dat was nou precies waar ik naar op zoek was. Het traject heeft een mooie opbouw, in het begin is het veel informatie en duurt het even om het eigen te maken. Het meest waardevol was het leren kijken door een eiwitbril. Het grote verschil met voor het traject is het snappen en ervaren wat het effect is van eiwitten, vetten en koolhydraten. Heel praktisch qua toepassing, veel tips gekregen die met heel veel enthousiasme werden gebracht.
Door dit traject heb ik een gezonde relatie met voedsel opgebouwd. Goed kunnen voelen wat eten met mijn lijf doet. En in een paar maanden tijd een mooi aantal kilo's en cm's kwijtgeraakt. En heel belangrijk; geen last meer van schuldgevoel of denken in goed of fout. Het is geen dieet, maar echt een andere manier van leven, die prima eigen te maken is.

MarianneComplete virtuele maagband

De reden waarom ik Petri heb opgezocht , is omdat ik mijzelf kwijt was. Ik kon niet meer goed functioneren en had moeite met de dag structuur. De behandeling was heel positief. Ik voelde mij vertrouwd bij Petri en durfde mij goed open te stellen. Tijdens de behandeling kwam er oud zeer uit dat ik niet verwacht had. Het verschil voor mij is dat ik nu weer gewoon kan functioneren en mijn dagelijkse dingen weer kan doen. Ik heb geleerd dat ik voor mezelf mag zorgen. En dat ik soms ook 'nee' mag zeggen om voor mezelf te zorgen. Ik zou Petri aanraden aan anderen omdat ik er erg veel baat bij had. Ik voelde mij vertrouwd en zij heeft een fijne aanpak. Loopt het anders dan gepland, is dit geen probleem. Zij pakt aan wat er op dat moment speelt.

ClaudiaCoaching traject

Ik kreeg maar geen rust over mijn verleden en wist niet wat wil zelf wilde. Eerder stond ik er niet open voor. Had wel eerdere andere gesprekken gehad, maar dat heeft mij weinig gebracht. Het meest waardevol was de hypnose.
Dat ik gebeurtenissen heb afgesloten, beter ga communiceren en beter voor mezelf opkom/ kies, is het grote verschil.
Ik heb meer rust in alles. Accepteren hoe bepaalde gebeurtenissen gelopen zijn en positiever in het leven staan.
Je bent een fijne persoonlijkheid. Legt alles duidelijk uit en bent zeer professioneel. En ook op zijn tijd gewoon even gezellige klets!

ArjanCoaching traject

Ik werd gaandeweg steeds zwaarder en kon mezelf niet motiveren om daar iets aan te doen. Hoe graag ik dat ook wilde. Ik had niet genoeg zelfvertrouwen of geloofde niet genoeg in mezelf. Mijn BMI was echt te hoog en niet gezond. Ik wilde weer een gezond gewicht. Mijn kinderen zijn niet gezond en waarschijnlijk zal ik een van hun in de toekomst kunnen helpen met het doneren van een orgaan bij leven. Daarvoor moet ik zelf wel gezond zijn.
Iedere dag keek ik in de spiegel en wist dat ik dit gewicht niet langer wilde. Ik kreeg steeds minder energie. Er hadden ook gebeurtenissen in mijn leven plaatsgevonden die best heftig waren en ik nog niet verwerkt had. Ik had een paar jaar geleden een krantenartikel gelezen over Petri en haar werk dat maar bleef 'hangen'. Opeens was het juiste moment er om contact met haar op te nemen. Het contact met Petri was fijn en goed. Er was meteen een klik en ik vertrouwde haar. Ik kon met haar alles bespreken.
Ik geloof weer in mezelf. Sta sterk in mijn schoenen. Weet en voel precies aan wat ik wel en niet wil. ik heb weer alle vertrouwen in mezelf. Mijn eetbuien zijn verdwenen. De maaltijden zijn kleiner en gehalveerd. Ik eet gezond en bewust. Ik drink veel water.
Ik ben best in omvang afgenomen en kan mijn kleren weer aan, die in de kast 'hoop' hingen. Ik zit veel beter in mijn vel. Ik denk niet meer de hele dag aan eten. Het eten en bereiden van maaltijden vind ik heel fijn om te doen en geniet ook van het eten. Het is ook lekker en ik voel me niet schuldig omdat ik weer gezondigd zou hebben. Vertrouw maar dat Petri iets voor je kan betekenen op het gebied van gezondheid, mentaal en fysiek. Je staat er niet alleen voor.

AnsComplete virtuele maagband

Ik was na een eerdere afvalpoging (waarbij ik veel was afgevallen) toch weer flink aangekomen en het lukte me niet om daar weer een omslag in te maken.
Ik was er al eerder mee aan de slag geweest. Maar door gebeurtenissen in mijn leven zoals een burn-out en een periode van long covid had ik eerder geen mogelijkheden.
Bij dit traject vielen een aantal puzzelstukjes op z'n plek. Vooral tijdens de regressietherapie werd duidelijk dat ik meer last had van onverwerkt verleden dan dat ik ooit geweten heb. Het allergrootste verschil dat ik nu ervaar is dat ik veel rustiger met alles om kan gaan. Ik zit niet meer zo erg 'in mijn hoofd' en beleef alles veel meer vanuit mijn gevoel en een innerlijke rust. Ik heb bereikt dat ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga. En niet denkend dat ik het kan, maar ik weet het gewoon. Ik heb geleerd mezelf te voeden i.p.v. te vullen met eten. Het resultaat is dat ik in de afgelopen maanden al afgevallen ben. Je kunt goed luisteren en doorzien wat iemand nodig heeft. Je past daar je handelen op aan. Je creëert een fijne en open sfeer waarbij ik erg mezelf kon zijn.

SusanneComplete virtuele maagband

Ik zat voor mezelf in een vicieuze cirkel wat betreft zelfvertrouwen waar ik graag uit wilde komen, maar hiernaar mijn idee zelf niet uit kwam.
Ik wilde graag de cirkel doorbreken maar had het idee hier hulp bij nodig te hebben. En zo kwam Petri op mijn pad. Ik heb het eerste telefonische contact als zo fijn ervaren, dat ik er van overtuigd was dat dit de weg was die ik wilde inslaan.
Petri stelde me heel erg op mijn gemak. Ze liet me inzien dat het allemaal al in me zit en dat ik niet hoef te veranderen maar gewoon eerlijk mag blijven kijken. Je kan niet alleen maar geven. Inzichten gekregen dat ik meer kracht in me heb dan gedacht.
Dit gaf me vertrouwen om verder te gaan en te gaan staan voor wie ik ben. Je hebt me inzichten gegeven. Inzichten op vlakken waar ik niet gezocht zou hebben. Eigenwaarde een heel belangrijk iets is. En dat alles al in me zit.
Ik heb geleerd om te kijken naar de mooie dingen. Tijd te nemen voor mezelf, waardoor ik weer gas kan geven en dit een heel positief effect heeft op mijn omgeving. Ik heb geleerd dat ik zelf heel goed weet wat goed is voor me.
De prettige omgang en het inzicht dat je bij je hebt maakt jou tot een heel prettig persoon die ik graag aanraad. Professioneel, betrokken, betrouwbaar, doortastend, luisterend, eyeopener, lief, krachtig zijn zeker woorden die bij Petri horen.

K.Coaching traject

Mezelf afgewezen voelen, niet goed genoeg voelen en stoeien met emoties, daarvoor kwam ik bij Petri. Na de afwijzing van mijn partner, die na 31 jaar besloot om met een jonge vrouw verder te gaan en daar samen weer een gezin mee te gaan bouwen, was er een goede vriend/ collega, die mij ook afwees, om allerlei redenen. Wat eindigde in non-contact met elkaar.
Dit alles was de reden voor mij om in deze therapie te gaan…
Wat ik heb bereikt is dat ik mezelf kan troosten, kan helen en gerust kan stellen. Het inzicht dat de afwijzing veel eerder al was geweest, dat het gevoel al in mij zat en dat ik daar nooit op deze manier bewust van was, is het grootste inzicht. Het grote verschil nu is mezelf weer thuis gebracht voelen, mezelf echt zien, mezelf tot rust kunnen brengen.
En vooral mezelf ervaren als een veilige haven waar de zee ontzettend kan golven en tekeer kan gaan, en waar het altijd weer rustig wordt, omdat ik verankerd ben met mezelf.
Hierdoor kan ik bij emoties en gevoelens die zo bekend zijn en in een patroon verstrengeld zijn geraakt in balans blijven. Door deze NU vanuit mijn veilige haven te ervaren, weet ik dat ik bij mezelf kan blijven, dat ik daardoor betere keuzes maak voor mezelf. Met als gevolg; het loslaten van oude patronen die mij altijd meer pijn bezorgden …. het voelt veilig en vertrouwd in mezelf ❣️
Bovenstaande motivatie is alle reden om een ander ook ByPetri te gunnen!

WilmaCoaching traject met Havening Techniques®

Waar ik tegenaan liep toen ik bij Petri kwam waren mijn angsten en hyperventilatie, waardoor er steeds terugkerende problemen ontstonden.
De directe aanpak en het steeds terugkeren naar de kern bij de gesprekken vond ik het meest waardevol.
Het grote verschil is een veel beter inzicht hoe de angsten beginnen, waardoor ik er op in kan spelen. De Havening therapie heeft mij het meest geholpen.
Met als resultaat dat ik niet meer zo snel in paniek raak, mezelf zelfverzekerd voel en beter geloof in mijn eigen bevindingen.
Ik vond het zeer intensief, maar zeker doelgericht en daardoor ervaar ik nu ook zo'n goede resultaten.

ElviraEMDR & Havening Techniques®

Ik had emotionele en fysieke pijn.
Voelde als vastgelopen …
Mijn vriend gaf me zo’n duidelijke spiegel voor, wat maakte dat ik het nu echt 5 voor 12 vond en z.s.m. aan de slag wilde met deze pijn, die geheel bij mij lag, om het aan te gaan.
Ik vond de diversiteit aan behandelvormen ontzettend waardevol. Om juist in het moment te kijken wat mogelijk het meest helpend zou zijn. En het is keer op keer gebleken dat die vorm het meest passend was.
Het grote verschil is dat ik een hele grote emotionele ballast heb kunnen lossen en dan niet meer vanuit de ratio maar echt op het emotionele vlak. En handvatten hoe nu verder …
Ballast aanraken en lossen vanuit het onderbewustzijn.
Dus een langslepende ballast weg die daardoor op mijn fysieke lichaam drukte wat nu zeker lichter is.
En duidelijkheid in gedrag in het systeem van je gezin, daar ben ik zo blij mee!
Omdat Petri zoveel disciplines heeft kan ze zo makkelijk aanvoelen en schakelen naar dat wat helpend is door haar ervaring. Hierom zou ik anderen aanraden om naar haar te gaan.
Ze is duidelijk, begripvol/medelevend en dan bedoel ik in helpende vorm.
Ik zeg het gaat je altijd verder brengen op je pad!

AnkeCoaching traject met o.a. Havening Techniques®

Ik liep tegen een aantal trauma's aan uit het verleden. Het gevolg daarvan was angst voor mijn lichaam. In zoverre overheersend dat het mij belemmerde in mijn dagelijkse functioneren.
Eerder had ik dit al aangepakt met o.a. haptonomie, psoas massage en coaching. Het hielp me op veel vlakken maar helaas bleef de angst bestaan.
De EMDR-sessies die ik volgde bij Petri waren waardevol, omdat niet alleen de angst die ik voelde voor mijn lichaam werd aangepakt maar veel meer dan dat.
Ik merkte bijvoorbeeld na de sessie dat ik geen angst meer voelde tijdens het auto rijden. Iets wat mij vaak belemmerde, nadat ik jaren geleden met glad weer de macht kwijt over het stuur was kwijtgeraakt. Petri benoemde al dat er vaak meerdere ‘bomen omvallen’ wanneer je aan een situatie werkt, wat ik dus absoluut heb ondervonden.
Ik merk dat mijn EMDR nog steeds doorwerkt. Momenten waarop mijn angsten zich weer laten horen maar mijn gedachtenissen niet meer voelen als paniek. Ik kan al zoveel rustiger kijken naar mijn angst, het omarmen en op momenten zelfs loslaten. Ik vertrouw erop dat dit steeds een beetje meer gaat lukken. Veranderingen hebben nu eenmaal tijd en ruimte nodig om gevoeld te mogen worden.
Petri is een warme, sensitieve vrouw die met heel veel expertise een veilig gevoel creëert. De behandeling voelt niet als hocus pocus maar als een betrouwbare behandeling met veel resultaat.

SanneEMDR

Ik had veel onverwerkte trauma's uit het verleden. Pesten, gezinssituatie en daarbij reageerde ik veel uit paniek en niet in kalmte en zag ik veel dingen als persoonlijke aanval.
Je bent nooit te oud of te jong om met jezelf aan de slag te gaan. Ik dacht veel zelf te kunnen omturnen voor mijzelf, maar soms heb je net dat extra steuntje in de rug nodig voor de juiste visualisatie.
Voor mij heeft de Havening Techniques® enorm geholpen, omdat je dan toch de zaken aantikt die ertoe doen. En waarvan je niet verwacht dat die dus ongemerkt opgeslagen zitten in je lichaam en je daar enorm op reageert. De hypnotherapie vond ik lastiger, maar de sessie heeft me wel dichter bij mijzelf gebracht, omdat ik mijzelf kon zien staan als persoon.
Het omdenken en de handvaten die toegereikt zijn, maken het verschil dat je met een ander beeld, wat gegeven wordt ernaar kunt kijken, dan alleen je eigen vicieuze cirkel. Dat het dus niet altijd is wat je zelf denkt, maar het een groter verband heeft met elkaar.
Ik kan nu beter dingen visualiseren en ben een stuk rustiger. Zie niet alles als persoonlijke aanval.
Je geeft een veilig en vertrouwd gevoel en het fijne is; ik heb me altijd begrepen gevoeld, zonder dat er een oordeel aan vast zat. Gewoon puur, blanco begrip om mij verder te helpen.

StephanieCoaching traject met o.a. Havening Techniques®

Vanwege overgewicht en mijn gezondheid kwam ik bij Petri. Het meest waardevol was de verandering van het pad door inzichten tijdens de sessies. Ik ben bewuster bezig met gewicht, zonder dat ik nou meteen kilo's ben afgevallen. Ik stop met pleasen en profileren.
Petri is integer, betrouwbaar en goede luisteraar en confronteert wanneer dat nodig is.

FennoComplete virtuele maagband

Waar ik tegen aan liep toen ik bij Petri kwam was de eeuwige strijd die ik had. Niet kunnen afvallen. Het gevoel dat mijn lijf niet kon loslaten. Voor mijn gevoel zaten er nog blokkades en dingen die ik meezeulde uit mijn verleden.
Het traject, bevrijd je van de strijd, dat zinnetje alleen al! Het sprak mij enorm aan. Ik wilde ook zo ontzettend graag bevrijd worden. Bevrijd van het altijd diëten, bevrijd van dingen uit mijn verleden.
Ik vond het mega interessant wat Petri mij allemaal vertelde. Ik keek er ook echt naar uit om met Petri aan de slag te gaan. Mijn gevoel zei ook dat ik op de juiste plek zat. De hypnotherapie was een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik was er echt van onder de indruk. Je moet het zelf hebben meegemaakt om te weten wat dat voor je doet. Echt geweldig.
Het grote verschil is dat er aan je onderliggende blokkades, gebeurtenissen, trauma’s gewerkt wordt zonder dat je voor de zoveelste keer weer alles moet vertellen. Er gebeurt echt iets maar vooral het doet ook echt iets.
Het resultaat is dat ik nooit meer de woorden diëten of lijnen ga gebruiken. Ik heb mijn lifestyle/eetpatroon veranderd en dat bevalt me zo goed, ik wil echt niet meer terug en die behoefte heb ik ook helemaal niet. Het heeft me zoveel rust gebracht. Heerlijk! Ik ben al wat kilo’s kwijt, maar vooral ook veel centimeters. Ik ben veel ballast kwijt en voel me daardoor lichter, zelfverzekerder en positiever. In mijn hoofd ben ik ook al slanker dan dat ik op het moment ben en dat voelt zo goed. Dat straal je dan ook uit. En wat is nu belangrijker, het getalletje op de weegschaal of hoe je je eigen van binnen voelt en uitstraalt.
Petri is een integer, lieve, leuke, spontane vrouw. Je voelt je welkom en meteen op je gemak. Dus wil je echt aan jezelf werken of voor eens en altijd van je strijd af dan ben je ByPetri aan het juiste adres. Ik ben in ieder geval mijn vriendin die dit traject met veel succes eerder heeft doorlopen enorm dankbaar, ze had me geen mooier cadeau kunnen geven.

Anne-MarieBevrijd je van de strijd

Zij gingen je voor

Lees hier wat cliënten zeggen over ByPetri

Ik had last van een zwaar gevoel in mijn buik waarbij verschillende emoties samenkwamen.
Omdat ik op het punt stond een lange reis te maken en ik niet met dit gevoel op reis wilde gaan, besloot ik er nu mee aan de slag te gaan.
Ik heb het traject als prettig ervaren. Vanaf het eerste telefooncontact voelde ik mij welkom en veilig. Het meest waardevol is voor mij geweest concrete handvaten die ik heb gekregen tijdens de sessie om met het gevoel in mijn buik om te gaan.
Het grote verschil is dat ik nu als ik mijn buik voel er rustig naar toe adem en luister naar wat het mij te vertellen heeft. Ik merk dat de emoties nog steeds weleens opkomen maar dat vooral de paniek die ik erbij ervaarde nu minder is waardoor ik meer controle ervaar in mijn leven.
Ik ben met een goed gevoel op reis gegaan. Concreet heb ik met betrekking tot een belangrijke relatie in mijn leven een stuk meer vrede gevonden. Ik heb inzicht gekregen in waar bepaalde patronen in mijn leven vandaan komen. Ik heb tools om met mijn emoties om te gaan.
Petri is betrokken en kundig maar werkt ook intuïtief. Ik heb mezelf veilig gevoeld bij haar en dat is voor mij het meest waardevol. Dus ik zou iedereen aanraden om met haar te werken.

AylaHypnotherapie

Ik had een ongezonde relatie met eten. Door te eten uit emotie of vermoeidheid was ik te zwaar en daar voelde ik mij helemaal niet prettig bij.
De afgelopen jaren was ik moe door een schouderprobleem. Veel operaties, veel hersteltrajecten, slecht slapen en zoeken naar een andere invulling qua werk, maakten dat ik niet de energie had hiermee aan de slag te gaan. Een prothese bracht veel verbetering en daarmee kwam ook de ruimte om met mijn overgewicht aan de slag te gaan.
Vanaf het eerste moment voelde het veilig en heel vertrouwd. Je hebt een hele prettige, empatische manier van communiceren en door je openheid is de drempel om te delen erg laag. De (zelf)hypnoses hebben mij enorm geholpen om mijn ongezonde relatie met eten te verbreken. Doordat er regelmatig persoonlijke dingen terugkwamen in de hypnose sessie voelde het ook als een sessie speciaal voor mij.
Het grote verschil is rust in mijn hoofd en niet meer continu bezig hoeven te zijn met wat wel en niet te eten. Gezond en minder eten voelt nu als "het normaal' en dat is erg fijn. Na 6 maanden durf ik ook wel te zeggen dat het een blijvende verandering is. Ik voel me zoveel lekkerder in mijn vel. Het resultaat is nu 16 kg gewichtsverlies (sinds de laatste meting). Een gezond eetpatroon en veel lekkerder in mijn vel.
Gewoon doen 😉 Afvallen en gezond eten is nu geen opgave meer maar het nieuwe normaal en dat maakt het zoveel makkelijker. Bereikt op een hele prettige manier. Dat gun ik iedereen.

AstridComplete virtuele maagband

Ik liep tegen het probleem aan dat ik mijn emoties niet kon uiten en dat mijn woede/boosheid dan de overhand nam. Ik loog daar dan ook over.
Eerder zag ik dat niet, maar door de scheiding liep ik steeds vaker tegen dit probleem aan.
De sessies die ik met Petri heb gehad, in totaal 3 hebben mij elke keer weer een stukje verder gebracht.
Het grote verschil wat het mij heeft gebracht is het leren loslaten ( proberen los te laten) en zeg wat je wilt zeggen, het laten inzien waar je tegen aan loopt en daar zelf dan stappen in te nemen.
Het laten zien wie je zelf bent en je zelf niet voordoen als een ander.
Petri is een heel fijn persoon, die luistert en je helpt naar het zoeken naar de bron en je dan zelf er iets aan laat doen.

RalphHypnotherapie

Vanwege overgangsklachten ben ik via een hormoontherapeut bij Petri terecht gekomen. Er was nog een stukje dat elke keer weer geraakt werd. Ik ervaarde veel onrust in mijn lijf. Had daarbij hartkloppingen, die me angstig maakte.
De behandelingen door de hormoontherapeut maakte me duidelijk dat ik geen vertrouwen had in mijn lijf. Ik wilde dit dolgraag weer terug. Deze stap was een hele juiste in het gehele proces. Een hele mooie aanvulling.
Ik heb 2 sessies bij Petri gehad. Na de eerste sessie merkte ik dat ik er nog niet was, er zat nog een stukje. Na de tweede sessie merkte ik direct enorm verschil.
Ik heb mijn vertrouwen in mijn lijf weer terug! Dit voelt zo ongelooflijk fijn. Ik voel me sterk, ik sta stevig. Dit heeft voor zoveel rust in mijn lijf & en in mijn leven gezorgd. Als ik nu hartkloppingen ervaar, voel ik geen angst meer. Ik ben en blijf rustig, wat echt effect heeft. Dit maakt dat ook de vicieuze cirkel doorbroken is. Er is geen onrust, angst, spanning meer die de kloppingen erger maken. Ik besteed er op een andere manier aandacht aan. Enorme winst!
Naast dat ik al jaren dagelijks mediteer doe ik ook elke dag de zelfhypnose van Petri. Ik voel de ontspanning in mijn lijf neerdalen. Heerlijk! De hypnose bij Petri heeft me nieuwe inzichten gegeven. Nu weet ik waarom ik geen vertrouwen had in mijn lijf, waar het vandaan komt. Deze uitkomst verraste me, had ik zelf nooit kunnen bedenken. Zo’n eye-opener.
Petri is een heel warm, hartelijk en deskundig mens. Ik voelde me direct op mijn gemak. Het voelde meteen vertrouwd. Zij weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en zij weet op de juiste momenten stil te zijn. De hypnose bij Petri heeft echt mijn leven veranderd & daar ben ik haar heel dankbaar voor!

IlseHypnotherapie

Inhoudelijk wil ik er niets over kwijt maar het zat heel diep en voelde enorme urgentie. Ik voelde de drive om dit met hypnose aan te gaan.
Het meest waardevol was de afstemming tussen mij en Petri. Zij liet zich echt leiden door wat ik aangaf en zette daarbij al haar tools in om de sessie tot een succes te maken. We zijn echt tot de kern van mijn vraag gekomen. Ik heb nu twee weken geleden de sessie gehad en voel dat het nog steeds aan het doorwerken is. Het is verbluffend. Ik heb tegen Petri gezegd als ik zou moeten vertellen wat is er veranderd, dan zou ik zeggen helemaal niets is veranderd en tegelijkertijd alles. Ik ben veel meer tot de kern van mezelf gekomen.
Petri is zo'n professional en tegelijkertijd heel toegankelijk. Echt een leuk fijn mens.

JantineHypnotherapie

Voordat ik bij Petri kwam was ik niet tevreden over mijn gewicht. Ik wilde een einde maken aan dat wat mij stoorde. Ik vond het traject heel persoonlijk en het werkt! Het grote verschil is dat de knop is omgezet. Ik heb mijn uiteindelijke doel nog niet bereikt, maar ben wel heel goed op weg. Ik heb geleerd om verstandigere besluiten te nemen. Ik zou andere aan willen raden; 'Ga eens voor dat eerste gesprek en laat het gebeuren!'

JacquelineComplete virtuele maagband

Het grootste probleem dat ik had toen ik bij Petri kwam was dat ik heel erg aan het emotie-eten was. Ik at als ik me verdrietig voelde, als ik me boos voelde, maar ook om alles te vieren als ik blij was. Ik verzon redenen waarom ik wel iets lekkers kon eten of ik nou blij/verdrietig was. Ik vond het traject heel erg fijn, het was heel erg duidelijk wat er ging gebeuren en de communicatie was heel erg open. Voor mij was de regressie het meest waardevol omdat ik me toen realiseerde waar het probleem ooit begonnen was en hebben we dat opgelost. Het grootste verschil voor mij is dat ik gestopt ben met emotie-eten en zelfs over het algemeen veel gezonder ben gaan eten en ook met veel meer aandacht voor het eten. Ik let veel meer op wat ik in mijn lichaam stop en of ik dat wel wil. Petri heeft me geholpen om te 'leren' voor mijn onderbewustzijn om dit te doen en te blijven doen. Ik heb bereikt dat ik veel beter in mijn vel zit, ik voel me beter over mezelf en straal dat ook uit. Ik heb geleerd dat iets lekkers hebben mag, maar de trek niet moet komen vanuit een emotie maar vanuit honger. Ik ben in het traject al meerdere kilo's kwijt geraakt en mijn zelfvertrouwen is heel veel gegroeid. Ik zou anderen aanraden om met Petri samen te werken, omdat het een verandering is in je leefstijl en het geen dieet is. Het heeft voor mij nooit gevoeld als een dieet of dat ik iets niet mag eten, wat er juist voor zorgt dat het heel goed vol te houden is en je eigenlijk niet anders wil dan je lichaam vullen met gezonde producten. De communicatie was altijd open en duidelijk en je staat echt klaar voor je cliënten, dit merk je en geeft een goed gevoel.

MirtheLaat het gewicht los

Na de zoveelste dieetpoging, moest er weer wat veranderen. Ik zocht rust en tevredenheid met mezelf en daarbij hoort dus gewicht verliezen. Ik wilde iets anders. Een verandering van lange duur…..
De overtuiging van Petri dat dit echt voor mij zou werken, maakte dat ik besloot het te gaan doen. Petri en ik zijn jaren collega’s geweest vanuit het ziekenhuis en ze kent me dus goed. Ik wilde dit zeker wel proberen omdat ik echt verandering zocht…
Ik heb het als zeer prettig ervaren. Er is goed naar me geluisterd. We zijn het samen aan gegaan. Het grote verschil met voor dit traject is dat het me heel veel rust heeft gebracht. Ik ben wat liever voor mezelf en ben afgevallen zonder een heel streng dieet. Ik voel me goed en ben veel blijer met mezelf.
Daarnaast ben ik ook heel veel centimeters omvang verloren. Mijn kleding zit lekkerder en ik straal weer….
Ik heb altijd een goede klik met Petri gevoeld. Wat denk ik erg belangrijk is voor dit traject. Als je verandering op de lange termijn wilt, doe het. Daar waar eerst mijn gewicht het belangrijkste was over hoe goed ik me voel, is dat veranderd. Ik pak iedere dag een momentje voor mezelf en dat geeft rust. In alles…

AdriënneComplete virtuele maagband

Afvallen lukte maar niet. Het voelde echt alsof dit het moment was dat het moest gebeuren. Ik vond het een praktisch goed uitvoerbaar stappenplan. Het traject heb ik ervaren als emotioneel intensief, confronterend en eerlijk. Het grote verschil is dat ik me bewust ben van mijn gewoontes en mijn keuzes. Ik heb geleerd om eerlijk te zijn tegen mezelf. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen, heb mijn uiteindelijke doel nog niet bereikt en ik ga ervoor! Het gaat over gewoontes aanpakken en de diepere oorzaak daarvan. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ik heb het contact met Petri als prettig ervaren en raad het dan ook aan.

D.Complete virtuele maagband

Levenslang was ik aan het lijnen, elke keer weer een nieuwe poging, wat dan altijd maar voor kort werkte. Ik was benieuwd hoe dit traject ging. Het is is heel anders dan een lijnpoging, het is je mindset veranderen. Zo had ik het nog nooit benaderd. Ik vond het spannend om in hypnose te gaan, maar dit bleek heel fijn te zijn. Echt elke dag even een momentje voor jezelf, ik kwam heel erg tot rust. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, niet meer bezig met lijnen. De weegschaal die weg moet in dit traject, was voor mij echt een gouden zet. Ik ben 10 kilo afgevallen en heb veel meer rust gekregen. Petri straalt heel veel rust uit! Ik voelde me veilig bij haar om al mijn problemen te uiten. Heb veel over mezelf geleerd.

VanessaComplete virtuele maagband

Ik kwam bij Petri omdat ik vast zat in mijn denk en handel patronen.
Mezelf open stellen, emoties toelaten, doorgronden en voelen waren mijn doelen om het coaching traject aan te gaan. Ik heb het traject als heel prettig ervaren.
En nu voel ik; 'ik mag er zijn!'
Ik heb geleerd om te vertragen, te voelen, mijn grenzen aan te geven en mezelf kwetsbaar op te stellen. Het heeft me verwondering en vooral rust gebracht.
Ga gewoon eens in gesprek samen met Petri en geef jezelf een mooi cadeau. Het was een unieke ervaring. Petri is open, eerlijk, warm en persoonlijk.
Petri loopt niet voor je en niet achter je, ze loopt naast je, houdt vast waar nodig en laat los in vertrouwen.

JoyCoaching traject

Wat me het meest is bijgebleven is de goede begeleiding van Petri. Dit was erg fijn.
Na een hele lange zoektocht opzoek naar mezelf. Heb ik na 1 sessie gevonden bij Petri wat ik nodig had. Ik ben haar hier dankbaar voor.

MaxineHypnotherapie

Ik heb een hypnotherapie sessie bij Petri gehad, omdat ik tegen een aantal dingen aan bleef lopen (weinig zelfvertrouwen, onrustig, weinig energie). Voor en tijdens de sessie zorgt Petri voor een goede uitleg wat hypnose precies in houd, wat het je op kan leveren en zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. Petri is een kundige, aardige en eerlijke vrouw die het je echt gunt om je doelen te behalen om beter in je vel te zitten. Ik merk dat ik nu meer vertrouw op mezelf en een minder vol hoofd heb. Een aanrader dus!

L.TongerHypnotherapie

Voor mij was het voornamelijk fijn om mijn verhaal kwijt te kunnen, de feedback die ik dan kreeg en de spiegel die me werd voorgehouden. Ik liep ertegenaan om elke dag tijd vrij te maken om de zelfhypnose te doen. Het grote verschil wat ik heb bereikt is dat er onverwerkte gedachten en gevoelens waar ik me niet bewust van was d.m.v. hypnotherapie zijn verwerkt. Daar voel ik me prettig bij. Ik heb weer rust in mijn hoofd, ben niet zo vol stress met mijn gewicht bezig, kan weer genieten van de leuke dingen zonder daarbij continu mijn gewicht in mijn hoofd te hebben en me dus daar dan niet prettig bij voelen. Ik raad ByPetri aan.

B.Complete virtuele maagband

Petri heb ik leren kennen als een zeer toegankelijke coach met empathisch vermogen. Petri is een prettige gesprekspartner en ze kan in korte tijd een veilige omgeving creëren, het bewustzijn van een team of individu vergroten en prikkelen om te reflecteren. Petri stelt met respect en vertrouwen effectieve vragen. Ze gaat zorgvuldig te werk en signaleert gedragspatronen en confronteert het team of de gecoachte daarmee

VeronaTeamcoaching

Ik heb bij Petri een familieopstelling gedaan en ze heeft me geleerd hoe ik de zelfhypnose kan toepassen. Petri wist me direct op m’n gemak te stellen in haar praktijkruimte en we zijn al pratend de familieopstelling gestart. Door de rustige omgeving en mooie begeleiding van Petri was het een bijzondere ervaring. Daarna heeft ze me nog geleerd hoe ik de zelfhypnose kan toepassen. Het is nu inmiddels een paar weken geleden en voel nog steeds en eigenlijk steeds méér de uitwerking hiervan in mijn leven. Ik voel me vooral veel rustiger, sterker en het heeft me veel positieve energie gegeven. Deze sessie bij Petri gun ik iedereen!

IreneSystemisch coachen

Petri is een zeer professionele hypnotherapeut die mij een waardevolle zelf hypnose heeft aan geleerd die ik dagelijks toe pas en die mij energie geeft. Ik raad iedereen deze therapie aan.

ErikAanleren zelfhypnose

Familieopstelling gedaan samen met Petri. Was een hele prettige ervaring! Alles ging heel rustig, ongedwongen en met respect. Heeft me mooie inzichten gegeven. Zou het iedereen aanraden!

JannieSystemisch coachen

Petri heeft een prettige manier van werken zodat je altijd op je gemak bent. Ze heeft me heel veel met mezelf geholpen en me tot hele waardevolle inzichten geleid.

R. de VriesCoaching traject

Wauw, in hypnose bij Petri was het voor het eerst in jaren compleet stil in mijn hoofd.
Hoe relaxt is dat! Hypnose laat je lichaam en geest zo enorm ontspannen!

S.Coaching traject inclusief hypnose

Het contact met Petri heb ik als uitstekend ervaren. Wat me het meest is bijgebleven; professioneel, betrokken, gedreven en persoonlijk. Ik ben via een vriendin bij Petri terecht gekomen. Ik had na een auto ongeluk Tinnitus gekregen. Ik heb van alles geprobeerd, maar het meeste baat had ik bij de hypnotherapie. De klachten zijn niet weg, maar ik heb het veel beter onder controle gekregen. Ik beveel ByPetri dan ook aan.

MariskaHypnotherapie bij Tinnitus

Het was heel relaxt en na de hypnotherapie is er een soort last van me afgevallen. Ik voel mezelf rustig en opgelucht. Ik wil je nogmaals bedanken. Het heeft mij in positieve zin veel gebracht. Dingen verwerkt die mij belemmerde soms bewust en ook onbewust. Je bent een topper succes verder. Liefs

EstherHypnotherapie

Ik wilde afvallen en dat het blijvend is. Ik heb allerlei diëten, lijnclubs, shakes en pillen geprobeerd en kwam op internet over een virtuele maagband tegen. Ben aan het googelen gegaan en kwam bij Petri uit. Ik heb een podcast geluisterd, haar stem sprak me aan en ook het verhaal van die mevrouw. Heb daarna besloten om een afspraak te maken.
Het was heel bijzonder om in hypnose te gaan, terwijl je met je gedachten er gewoon bij bent en alleen naar Petri's stem luistert. De 2de sessie was zeer heftig, maar doordoor is wel het probleem aangepakt waardoor ik veel snoepte en eetbuien had. Het heeft me veel meer gebracht dan alleen een virtuele maagband. En gewichtsverlies daar was ik eigenlijk voor in deze therapie.
Het grote verschil is naast natuurlijk gewichtsverlies, de rust in mijn lijf. Beslissingen nemen voor mezelf die goed voelen en goed doen.
Ook bewust worden van voeding. Kleine porties, langzaam en goed kauwen van mijn eten. Door die virtuele maagband zit ik eerder vol.
Het vertrouwen, eerlijkheid en dat de virtuele maagband ook echt werkt, zijn wat maakt dat ik anderen aanraad om met Petri te werken. Petri je bent een heel fijne, lieve en eerlijke vrouw, dank je wel, het heeft zoveel meer gebracht!

BerlindaComplete virtuele maagband

Ik kwam bij Petri vanwege trauma's van vroeger, waardoor ik blokkades en flashbacks had. Tijdens de vakantie merkte ik (door de rust die ik had) dat ik er veel te veel mee bezig was en ik werd me heel bewust van alle triggers. Ik vond het op het begin spannend, omdat ik niet echt wist wat mij te wachten stond. Uiteindelijk ben ik super opgelucht dat ik de stap heb genomen en het heeft mij heel goed geholpen.
Ik heb geen last meer van de trauma's en merk ook geen triggers meer. Ook voel ik me veel lichter en vrienden merken op (die er niks van weten) dat ik beter in mijn vel zit.
Ik ervaar geen last meer en kijk positiever naar de toekomst.
Petri is een hele lieve vrouw en het voelt heel vertrouwd om met haar te praten. Ze is ook erg laagdrempelig waardoor het allemaal nog makkelijker gaat.

LoesEMDR

Mijn grootste uitdaging toen ik bij Petri kwam was mijn onzekerheid en omgaan met bepaalde situaties/personen.
Ik liep over en er werd voor mijn gevoel van alle kanten aan me getrokken. Ook wilde ik meer voor mezelf kiezen. Ik heb het als heel fijn ervaren, een veilige plek. Ik vond voor mij de hypnotherapie echt heel waardevol
Het grote verschil is dat mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het groeit nog steeds. En ik heb punten gezet achter situaties/mensen waar ik geen grip op had. Ik ben nog steeds aan het groeien. Nu denk ik eerst na wat ik graag wil en doe ik niet meteen wat ik denk dat van me verwacht wordt. Ik heb veel meer rust in mijn leven gekregen.
Petri is heel toegankelijk en het is voor mij heel waardevol dat je in een sessie al zoveel teweeg kan brengen.

FemkeCoaching traject

Ik had last van mijn overgewicht en burn-out klachten. Ik wilde nu eens alles goed voor mezelf op een rijtje zetten en patronen doorbreken. Ik vond het een heel fijn traject. Petri voelde direct heel vertrouwd. Hierdoor voelde ik de vrijheid om open te zijn over mijn gevoelens. Ik voel me een stuk vrijer. Alsof ik minder gewicht op mijn schouders mee draag. Ik heb bereikt dat ik dingen minder op mijzelf betrek. De kilo’s gaan er nu ook echt af. Ik zou anderen aanraden om met Petri te gaan samenwerken vanwege de rust en het vertrouwen. Petri kan goed luisteren en doorvragen naar de kern.

LienComplete virtuele maagband

Ik kwam bij Petri vanwege overgewicht en een laag zelfbeeld. In het verleden heb ik meerdere keren geprobeerd af te vallen, maar zonder het gewenste resultaat. Ik kan het traject iedereen aanraden. Behalve mijn eetprobleem zijn ook mijn “demonen” uit het verleden aangepakt. Het grote verschil is dat ik zelfverzekerder ben, kan beter met eten omgaan en heb geen last meer van mijn verleden. Ik heb mezelf veel beter in de hand wat eten en snoepen betreft. Petri is de meest liefdevolle persoon, als je er zelf niet meer uitkomt. Ze luistert, is begripvol, geeft goede tips en de zelfhypnose is voor mij een groot cadeau.

MarjonComplete virtuele maagband

Onrust - Vermoeidheid – Loslaten, daarvoor kwam ik bij Petri. Het was nu het juiste moment. Ik voelde me op mijn gemak bij Petri. Een afspraak/behandeling begon wel eens anders dan dat de bedoeling was maar Petri neemt dan alle tijd om tot de kern te komen.
Ze is heel kundig. Bij bijvoorbeeld het toepassen van de theorie van NLP wordt er eerst uitgelegd wat het is. Zodat het duidelijk wordt welk voordeel het voor mij op zal leveren. Het grote verschil met voor het traject is dat ik meer innerlijke rust voel. Ik kan wat bij de ander hoort bij de ander laten. Hierbij hebben vooral hypnotherapie en de familie opstelling een hele belangrijke bijdrage geleverd. De rust is voor mij het belangrijkste. Geen opgejaagd gevoel meer. Hierbij heeft Petri mij geleerd hoe ik zelfhypnose toe kan passen. Heel fijn!! De manier waarop de gesprekken/behandelingen hebben plaatsgevonden, zorgen ervoor dat ik ByPetri aanbeveel. Ook de behandelruimte is fijn. En Petri zelf is heel fijn om mee "te werken". Ik ben blij!!

AntoinetteCoaching traject