Skip to main content

Je kunt niet meer zijn dan jezelf, je kunt wel meer jezelf zijn!

Herken je dit?

 • Je ervaart spanning, angst, paniek en/of stress?
 • Je zit niet lekker in je vel?
 • Je slaapt onrustig of slecht en piekert veel?
 • Je zelfvertrouwen kan wel een upgrade gebruiken?
 • Je hebt last van bepaalde gewoontes, lichamelijke en/of emotionele reacties en die belemmeren je in je dagelijks leven?
 • Je bent al jaren bezig om af te vallen en krijgt er maar geen grip op?
 • Je bent bekend met onverklaarbare lichamelijke klachten en niets helpt?
 • Je hebt een burn-out of ervaart nog restklachten?
 • Je wilt er voor eens en voor altijd mee afrekenen.

Hoe fijn zou het zijn als….

 • Jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?
 • Je bevrijd wordt van dat wat jou beperkt om te ontspannen?
 • Je weer rust in je hoofd en in je lijf ervaart en al snel vergeet dat het ooit anders voor je was?
 • Je nu écht ergens mee afrekent?

Hypnose gaat je helpen!!

Herken je dit?

 • Je ervaart spanning, angst, paniek en/of stress?
 • Je zit niet lekker in je vel?
 • Je slaapt onrustig of slecht en piekert veel?
 • Je zelfvertrouwen kan wel een upgrade gebruiken?
 • Je hebt last van bepaalde gewoontes, lichamelijke en/of emotionele reacties en die belemmeren je in je dagelijks leven?
 • Je bent al jaren bezig om af te vallen en krijgt er maar geen grip op?
 • Je bent bekend met onverklaarbare lichamelijke klachten en niets helpt?
 • Je hebt een burn-out of ervaart nog restklachten?
 • Je wilt er voor eens en voor altijd mee afrekenen.

Hoe fijn zou het zijn als….

 • Jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?
 • Je bevrijd wordt van dat wat jou beperkt om te ontspannen?
 • Je weer rust in je hoofd en in je lijf ervaart en al snel vergeet dat het ooit anders voor je was?
 • Je nu écht ergens mee afrekent?

Hypnose gaat je helpen!!

Jij hebt alles in je om in je kracht te staan. Soms weet je alleen niet meer hoe je bij deze innerlijke kracht komt. Samen ontdekken we de oorzaak van dieper gelegen emoties en onbewuste patronen die jou nog in de weg staan om de veranderingen te realiseren waar jij zo naar verlangt. We brengen ze aan het licht en maken ze hanteerbaar.

Terug naar waar het ooit begon

Emoties sturen ons vanaf de achtergrond en zijn richtingaanwijzers. Ze zijn op zichzelf niet goed of slecht, ze geven je informatie.

De meeste mensen leren niet om echt te luisteren naar de informatie die hun emoties ze geven. Sterker nog, in onze jonge jaren leren velen van ons door ervaringen die we meemaken of door hoe er in het gezin van herkomst wordt omgegaan met emoties, dat we emoties maar beter aan de kant kunnen zetten. Je leerde bijvoorbeeld dat het niet oké is om te huilen, want dat leverde je kritiek op. Of dat boosheid niet redelijk of terecht is, want dan werd je afgewezen.

Deze herinneringen en andere ervaringen kunnen leiden tot gedachten en conclusies over onszelf en de wereld om ons heen. Meestal ter bescherming van onszelf. Ter bescherming van de angst om er niet bij te horen, om niet lief gevonden te worden, om niet goed genoeg te zijn zoals je bent. Gedachten en conclusies die we steeds vaker denken en die automatisch worden: dit noem je overtuigingen. Overtuigingen kunnen zo sterk zijn, dat je er naar gaat handelen, zonder dat je het in de gaten hebt. Zij bepalen onbewust je gevoel, je houding en je gedrag. Je reageert dus onbewust iedere keer op dezelfde manier en zo ontstaan patronen.

Vanaf je geboorte ontstonden deze patronen in je onderbewustzijn die nu voor 95 % je dagelijks leven bepalen. Wanneer je gevoelens je ongelukkig maken, weet dan dat een onopgeloste emoties uit je verleden, opgeslagen in je onderbewustzijn, naar een oplossing zoekt. De oorzaak van vele klachten is dus te vinden in jouw onderbewustzijn. Hypnose geeft je toegang tot je onderbewustzijn.

Hypnotherapie

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat hypnose een krachtige therapeutische werking heeft.

In hypnose krijg je toegang tot je onderbewustzijn. Het onderbewustzijn weet wat de oorzaak van het probleem is. Daar zijn jouw emoties, overtuigingen en patronen opgeslagen en kun je deze veranderen.  In hypnose geef je jouw onderbewustzijn nieuwe instructies, nieuwe ideeën en suggesties en is het dus mogelijk om de oorzaak van allerlei klachten aan te pakken.

Tijdens hypnotherapie verbind je je met die emoties die onbewust je handelen en denken beïnvloeden, waardoor deze niet langer je gedrag bepalen. Vanuit het hier en nu, als volwassene, kijk je terug naar de emoties en patronen die vanuit je kindertijd zijn ontstaan en maak je een keuze die nu beter bij je past. Zodat je na de sessie écht ergens mee afrekent. En dat alles zonder terug te vallen in je oude patronen. Veranderingen vanuit je onderbewustzijn zijn krachtig, permanent en werken heel diep door.

Vergelijk dit proces met het installeren van een nieuw en verbeterd programma op de harde schijf van je computer. Jouw innerlijke kracht! Jij bezit de kracht om de patronen, die je niet langer dienen, te veranderen. Jij bent vrij om een ander programma te kiezen. En hypnose gaat je hierbij helpen.

Wat is hypnose?

Hypnose is een wetenschappelijk bewezen natuurlijke staat van veranderd bewustzijn, waarin je open staat voor veranderingen en nieuwe inzichten. Het is een enorme ontspanning voor lichaam en geest. In hypnose focust je geest zich uitsluitend op innerlijke gedachten en emoties.

Vrijwel iedereen heeft in het dagelijks leven momenten van spontane hypnose, zonder zich daarvan bewust te zijn.

Je bent zo geconcentreerd een boek aan het lezen, dat je niet merkt dat er iemand binnenkomt; je bent zo diep in gedachten, waardoor je niet hoort dat iemand tegen je praat; of je zit zo te genieten van de radio in de auto dat je een afslag mist.  Allemaal alledaagse momenten van spontane hypnose.

Vergelijk het bijvoorbeeld ook met helemaal opgaan in een bioscoopfilm: je kijkt naar een film, je blijft alles om je heen horen, kunt na blijven denken en praten, je kunt opstaan en weglopen als je wilt en je blijft tegelijkertijd geconcentreerd en ontspannen naar de film kijken. In hypnose ervaar je de film van je eigen leven. Hoe fijn zou het zijn als jij weer de regie neemt over die film?

Onbewust ervaar je hypnose dus elke dag. In feite is er geen verschil tussen deze alledaagse hypnose en de hypnose waar we in onze sessies gebruik van maken.

De meeste mensen ervaren een hypnose sessie als diepe ontspanning.  Dit verschilt echter per persoon en per doelstelling. Mensen die voor het eerst in hypnose gaan, geloven soms niet dat het gebeurd is. Hypnose voelt namelijk compleet normaal. Het is een natuurlijke staat die je al kent. Je bent er helemaal bij. In hypnose blijf je je bewust van je omgeving én kun je je heel goed concentreren.

In hypnose gaat die concentratie je helpen om naar de oorzaak te gaan van jouw probleem en deze op te lossen.

Drie soorten bewustzijn

Om te begrijpen hoe hypnose werkt, is het van belang je uit te leggen hoe de menselijke geest werkt. Die bestaat uit drie afzonderlijke delen. Elk deel heeft zijn eigen taak

Allereerst is er ons normale bewustzijn. Dat is de staat van bewustzijn waar je je nu bevindt en het grootste gedeelte van de dag verkeert. Dit is het deel van je geest dat kritisch analytisch kan nadenken en dat je helpt om diverse keuzes te maken.

Onder het normale bewustzijn bevindt zich nog een ander bewustzijnsniveau, namelijk het onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn kunnen we vergelijken met de harde schijf van een computer. We installeren er programma’s op door allerlei levenservaringen. Hierin liggen je emoties, gewoontes, wie je werkelijk bent en wat je voelt opgeslagen. Dit gedeelte bepaalt voor 95% je gedrag.  Je onderbewustzijn heeft dus in wezen de controle over je. Je onderbewustzijn heeft als belangrijkste taak: zelfbescherming. Als een patroon is geprogrammeerd in het onderbewustzijn, gelooft het normale bewustzijn dat dit belangrijk is. De suggestie om dit patroon te veranderen moet door het onderbewustzijn geaccepteerd worden. Daar kan hypnose je bij helpen.

Daaronder zit nog een niveau en dat is het onbewuste deel, dat automatisch allerlei taken verricht. Dat is het autonome bewustzijn. Het regelt al die lichaamsfuncties waarop we normaal gesproken bewust geen invloed kunnen uitoefenen. Denk aan je bloeddruk, hartslag, ademhaling, spijsvertering enzovoorts. Dit niveau is voor het begrijpen van hypnose niet relevant.

In hypnose maak je een verschuiving van je normale bewustzijn naar je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn kan zich dan concentreren op dingen die jij wilt veranderen, zonder kritische blikken of zorgen van je normale bewustzijn. Het kritisch denken van je normale bewustzijn wordt gepasseerd en is wat verder weg. In deze ontspannen toestand is je onderbewustzijn meer actief en in staat om aanvaardbare suggesties vast te leggen. Hypnose maakt je ontvankelijker voor selectieve suggesties.

Door het aanvaarden van nieuwe suggesties met betrekking tot die oude emoties maak je een keuze die beter bij je past. We veranderen de oude belemmerende overtuigingen in nieuwe bekrachtigende overtuigingen, die voor een ander gevoel, andere stemming en gewenst gedrag zorgen.

Hierdoor ben je in staat andere gedragspatronen en permanente veranderingen in je leven te bewerkstelligen.  Al met al is je onderbewustzijn een bijzonder krachtig onderdeel van je. Een verandering in je onderbewustzijn werkt heel diep door. Normaal hebben we niet zo makkelijk toegang tot ons onderbewustzijn. Hypnose helpt hierbij!

Wat is hypnose niet?

Ondanks dat hypnose de laatste jaren steeds meer ingezet wordt in de reguliere geneeskunde, zijn er helaas nog vele misverstanden over hypnose.

Hypnose roept vaak associaties op met showhypnose. De hypnotiseur laat mensen spectaculaire dingen doen, zonder dat ze daar controle over lijken te hebben. Dit biedt misschien vermaak en zorgt ook voor veel verwarring rondom hypnose. Hierdoor denken mensen dat hypnose manipulatie is, of dat het controle is door een ander.

Eén van de grootste misverstanden met betrekking tot hypnose is dat hypnotherapeuten controle over een ander kunnen uitoefenen. Niets is minder waar. Hypnose is iets dat je zelf toestaat.  Ik kan als hypnotherapeut geen controle over je uitoefenen.  Ik kan heel behulpzaam zijn en uiteindelijk doe je het zelf. Er is namelijk maar één vorm van hypnose. Alle hypnose is zelfhypnose, omdat je zelf de regie hebt en die regie houd je ook.

Sommigen denken dat je als je in hypnose bent je in een compleet andere staat bent waarin je je niet bewust bent van wat er om je heen gebeurt, zoals wanneer je slaapt. Ook dat is een misverstand. Hoewel het ogenschijnlijk op slaap lijkt, toont EEG-onderzoek aan dat slaap en hypnose sterk verschillend zijn. Hypnose is niet vergelijkbaar met slaap. In hypnose ben je juist heel helder en alert.

In die staat van fysieke ontspanning en geestelijke alertheid zul je ontvankelijk zijn voor suggesties en veranderingen.

Het lijkt misschien dat hypnose een magische oplossing is waarbij  je op een stoel gaat liggen, je ogen dicht doet, iemand met zijn vingers knipt en alles opgelost is.

Hypnose is geen magisch verschijnsel. We maken  gebruik van ontspanningstechnieken en jouw unieke verbeeldingskracht, vergelijkbaar met dagdromen.

Wil je echt goed begrijpen wat hypnose is?

Kijk dan onderstaande video.

Wat bied ik?

Ik ben onder andere opgeleid als hypnotherapeut en zet hypnotherapie in als tool om jou zo snel mogelijk te helpen met het realiseren van je doelstelling. Met hypnotherapie hebben we direct toegang tot jouw onderbewustzijn en kijken we zo waar bepaalde problemen zijn ontstaan. We gaan direct naar de oorzaak en daar lossen we het op.

De ervaring is dat behandeling met hypnotherapie kort en krachtig is en met blijvende resultaten. Ik werk niet met diagnoses of lange therapietrajecten.
Over het algemeen zijn er 1 tot 3 sessies nodig om een probleem op te lossen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij hypnotherapie gaat het om een goede samenwerking tussen jou en mij. Daarom begint een traject altijd met een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking  van 30 minuten. Deze kun je zelf inplannen in mijn agenda via onderstaande knop.

Tijdens de kennismaking kijken we samen of er een klik is en of het goed voelt om samen te gaan werken. Indien dit voor ons allebei zo voelt, zullen we vervolgens een eerste afspraak inplannen. Je krijgt dan een mail van mij waarin je afspraak wordt bevestigd en waarin allerlei praktische informatie staat vermeld. Ook stuur ik je een intakeformulier, een behandelovereenkomst en een video ter voorbereiding.

Een eerste sessie duurt maximaal 2,5 uur. We beginnen de eerste sessie altijd met een uitgebreid voorgesprek. Tijdens dit voorgesprek neem ik graag de tijd om te bespreken hoe hypnose precies werkt en wat ik van jou verwacht tijdens de sessies. Tijdens het voorgesprek bespreken we ook eventuele vragen en/of opmerkingen. Wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod.

Daarnaast bespreken we uiteraard ook jouw doelstelling voor de therapie. Wanneer we jouw doelstelling helder hebben en al je vragen zijn beantwoord, zullen we beginnen met de hypnose. Het aanleren van zelfhypnose is ook een onderdeel van deze eerste sessie.

Hypnotherapie is een therapievorm die alleen werkt als jij er helemaal voor gaat. Daarnaast is hypnose ook vooral teamwork en hypnose moet voor 100% worden toegestaan.

Zelfhypnose

Je kunt ook een losse sessie zelfhypnose in plannen om op een ontspannen manier kennis te maken met hypnose. Tijdens een zelfhypnose sessie werken we aan ontspanning. Je leert een techniek waarmee je jezelf binnen korte tijd in een diepe ontspanning kunt brengen. Hier heb je een leven lang plezier van!

Heb je nog vragen?

Kijk dan helemaal onderaan deze pagina nog even bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij?
Mail me dan gerust!

Wat vraag ik van jou?

Ik beloof jou dat ik mijn volledige kennis en ervaring in zal zetten om jou te helpen je doelstellingen te behalen. Als hypnotherapeut weet ik wat ik moet doen om jou naar je eigen oplossing te begeleiden.
Wat ik van jou vraag is 100 % commitment en dat je mijn suggesties opvolgt.

Tarieven

Eerste sessie: €220

De eerste sessie duurt 2 tot 2,5 uur. De reden dat deze sessie langer duurt is vanwege het voorgesprek over hypnose. Dit voorgesprek is essentieel voor het succes van de behandeling. Ook leer ik je een krachtige zelfhypnose techniek.

Vervolgsessie: € 195

Vervolgsessies duren 1,5 tot 2 uur.

Uitleg over het te verwachten aantal sessies wat nodig is vind je hieronder bij de veelgestelde vragen.

Zelfhypnose: € 135

Deze sessie duurt 75 minuten.

Je krijgt informatie over wat hypnose is en hoe het werkt.
We werken aan het ontspannen van jouw zenuwstelsel.
Je leert een krachtige zelfhypnose techniek waarmee je na de sessie zelf in staat bent om jezelf in hypnose te brengen en je lichaam en geest in korte tijd diep te laten ontspannen.

Je krijgt hierbij een audio voor zelfhypnose.

Betaling

Voorafgaand aan de sessie via iDeal of aansluitend aan de sessie via een pinbetaling. Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt de volledig geplande sessie in rekening gebracht.

Ben je er klaar voor? Plan een belafspraak via onderstaande knop.

Zij gingen je voor

Ik had last van een zwaar gevoel in mijn buik waarbij verschillende emoties samenkwamen.
Omdat ik op het punt stond een lange reis te maken en ik niet met dit gevoel op reis wilde gaan, besloot ik er nu mee aan de slag te gaan.
Ik heb het traject als prettig ervaren. Vanaf het eerste telefooncontact voelde ik mij welkom en veilig. Het meest waardevol is voor mij geweest concrete handvaten die ik heb gekregen tijdens de sessie om met het gevoel in mijn buik om te gaan.
Het grote verschil is dat ik nu als ik mijn buik voel er rustig naar toe adem en luister naar wat het mij te vertellen heeft. Ik merk dat de emoties nog steeds weleens opkomen maar dat vooral de paniek die ik erbij ervaarde nu minder is waardoor ik meer controle ervaar in mijn leven.
Ik ben met een goed gevoel op reis gegaan. Concreet heb ik met betrekking tot een belangrijke relatie in mijn leven een stuk meer vrede gevonden. Ik heb inzicht gekregen in waar bepaalde patronen in mijn leven vandaan komen. Ik heb tools om met mijn emoties om te gaan.
Petri is betrokken en kundig maar werkt ook intuïtief. Ik heb mezelf veilig gevoeld bij haar en dat is voor mij het meest waardevol. Dus ik zou iedereen aanraden om met haar te werken.

AylaHypnotherapie

Ik liep tegen het probleem aan dat ik mijn emoties niet kon uiten en dat mijn woede/boosheid dan de overhand nam. Ik loog daar dan ook over.
Eerder zag ik dat niet, maar door de scheiding liep ik steeds vaker tegen dit probleem aan.
De sessies die ik met Petri heb gehad, in totaal 3 hebben mij elke keer weer een stukje verder gebracht.
Het grote verschil wat het mij heeft gebracht is het leren loslaten ( proberen los te laten) en zeg wat je wilt zeggen, het laten inzien waar je tegen aan loopt en daar zelf dan stappen in te nemen.
Het laten zien wie je zelf bent en je zelf niet voordoen als een ander.
Petri is een heel fijn persoon, die luistert en je helpt naar het zoeken naar de bron en je dan zelf er iets aan laat doen.

RalphHypnotherapie

Vanwege overgangsklachten ben ik via een hormoontherapeut bij Petri terecht gekomen. Er was nog een stukje dat elke keer weer geraakt werd. Ik ervaarde veel onrust in mijn lijf. Had daarbij hartkloppingen, die me angstig maakte.
De behandelingen door de hormoontherapeut maakte me duidelijk dat ik geen vertrouwen had in mijn lijf. Ik wilde dit dolgraag weer terug. Deze stap was een hele juiste in het gehele proces. Een hele mooie aanvulling.
Ik heb 2 sessies bij Petri gehad. Na de eerste sessie merkte ik dat ik er nog niet was, er zat nog een stukje. Na de tweede sessie merkte ik direct enorm verschil.
Ik heb mijn vertrouwen in mijn lijf weer terug! Dit voelt zo ongelooflijk fijn. Ik voel me sterk, ik sta stevig. Dit heeft voor zoveel rust in mijn lijf & en in mijn leven gezorgd. Als ik nu hartkloppingen ervaar, voel ik geen angst meer. Ik ben en blijf rustig, wat echt effect heeft. Dit maakt dat ook de vicieuze cirkel doorbroken is. Er is geen onrust, angst, spanning meer die de kloppingen erger maken. Ik besteed er op een andere manier aandacht aan. Enorme winst!
Naast dat ik al jaren dagelijks mediteer doe ik ook elke dag de zelfhypnose van Petri. Ik voel de ontspanning in mijn lijf neerdalen. Heerlijk! De hypnose bij Petri heeft me nieuwe inzichten gegeven. Nu weet ik waarom ik geen vertrouwen had in mijn lijf, waar het vandaan komt. Deze uitkomst verraste me, had ik zelf nooit kunnen bedenken. Zo’n eye-opener.
Petri is een heel warm, hartelijk en deskundig mens. Ik voelde me direct op mijn gemak. Het voelde meteen vertrouwd. Zij weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en zij weet op de juiste momenten stil te zijn. De hypnose bij Petri heeft echt mijn leven veranderd & daar ben ik haar heel dankbaar voor!

IlseHypnotherapie

Inhoudelijk wil ik er niets over kwijt maar het zat heel diep en voelde enorme urgentie. Ik voelde de drive om dit met hypnose aan te gaan.
Het meest waardevol was de afstemming tussen mij en Petri. Zij liet zich echt leiden door wat ik aangaf en zette daarbij al haar tools in om de sessie tot een succes te maken. We zijn echt tot de kern van mijn vraag gekomen. Ik heb nu twee weken geleden de sessie gehad en voel dat het nog steeds aan het doorwerken is. Het is verbluffend. Ik heb tegen Petri gezegd als ik zou moeten vertellen wat is er veranderd, dan zou ik zeggen helemaal niets is veranderd en tegelijkertijd alles. Ik ben veel meer tot de kern van mezelf gekomen.
Petri is zo'n professional en tegelijkertijd heel toegankelijk. Echt een leuk fijn mens.

JantineHypnotherapie

Ik heb een hypnotherapie sessie bij Petri gehad, omdat ik tegen een aantal dingen aan bleef lopen (weinig zelfvertrouwen, onrustig, weinig energie). Voor en tijdens de sessie zorgt Petri voor een goede uitleg wat hypnose precies in houd, wat het je op kan leveren en zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. Petri is een kundige, aardige en eerlijke vrouw die het je echt gunt om je doelen te behalen om beter in je vel te zitten. Ik merk dat ik nu meer vertrouw op mezelf en een minder vol hoofd heb. Een aanrader dus!

L.TongerHypnotherapie

Petri is een zeer professionele hypnotherapeut die mij een waardevolle zelf hypnose heeft aan geleerd die ik dagelijks toe pas en die mij energie geeft. Ik raad iedereen deze therapie aan.

ErikAanleren zelfhypnose

Wat me het meest is bijgebleven is de goede begeleiding van Petri. Dit was erg fijn.
Na een hele lange zoektocht opzoek naar mezelf. Heb ik na 1 sessie gevonden bij Petri wat ik nodig had. Ik ben haar hier dankbaar voor.

MaxineHypnotherapie

Het contact met Petri heb ik als uitstekend ervaren. Wat me het meest is bijgebleven; professioneel, betrokken, gedreven en persoonlijk. Ik ben via een vriendin bij Petri terecht gekomen. Ik had na een auto ongeluk Tinnitus gekregen. Ik heb van alles geprobeerd, maar het meeste baat had ik bij de hypnotherapie. De klachten zijn niet weg, maar ik heb het veel bete onder controle gekregen. Ik beveel ByPetri dan ook aan.

MariskaHypnotherapie bij Tinnitus

Het was heel relaxt en na de hypnotherapie is er een soort last van me afgevallen. Ik voel mezelf rustig en opgelucht. Ik wil je nogmaals bedanken. Het heeft mij in positieve zin veel gebracht. Dingen verwerkt die mij belemmerde soms bewust en ook onbewust. Je bent een topper succes verder. Liefs

EstherHypnotherapie

Veelgestelde vragen

Met hoeveel sessies kan ik rekening houden?

Behandeltrajecten met hypnotherapie zijn kort en heel krachtig. In hypnose werken we niet met analyses of diagnoses. Het aantal sessies dat nodig is verschilt per doelstelling en per persoon. Het komt voor dat mensen binnen 1 sessie al het resultaat bereiken wat ze zoeken. Over het algemeen zijn er 1 tot 3 sessies nodig om een probleem helemaal op te lossen dan wel de klachten in sterke mate te verminderen. Afhankelijk van je doelstelling of het probleem waarmee je komt, kan het soms meer omvatten. Dit en eventuele andere mogelijkheden bespreken we uitgebreid in de telefonische intake.

Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om vertrouwd te raken met hypnose en dan is het noodzakelijk om eerst aan zelfhypnose te werken. Ik leer je een techniek waar je je leven lang plezier van hebt! Andere mensen gaan van nature wat sneller in hypnose en zij kunnen hierdoor een eerste sessie al meteen aan hun doelstelling werken.

Kan iedereen in Hypnose?

In principe kan iedereen die graag in hypnose wil en die in staat is om mijn instructies op te volgen, zonder meer in hypnose gaan.Hypnose moet wel worden toegestaan. Als er sprake is van twijfel of angst kan de hypnose worden geblokkeerd. Hierdoor is het voorgesprek van essentieel belang.

Vraag jezelf dus voordat je een sessie boekt af of je gemotiveerd bent om écht ergens mee af te rekenen. Uiteindelijk bepaal jij jouw eigen succes!

Stel nou dat ik er niet meer uit kom of vast blijf zitten in hypnose?

Dat kan niet. Je kunt niet vast blijven zitten in hypnose en komt er dus altijd uit. Hypnose is een volkomen natuurlijke staat van de geest waar je al meerdere malen per dag onbewust en spontaan in en uit gaat. Er is dus ook nog nooit iemand niet teruggekomen uit zelfhypnose.

Elke keer als je terug wilt komen, is de kleinste gedachte aan terugkomen al voldoende om je helemaal in je normale bewustzijn terug te brengen. Je kunt zelfs besluiten om je ogen open te doen en weg te lopen.

Zijn mijn geheimen veilig in hypnose?

Jazeker. In hypnose ben je enorm alert en dus nog meer in controle over wat je wel en niet wilt zeggen dan dat je nu bent.
Je kunt er altijd voor kiezen om iets niet te zeggen, je kunt zelfs liegen. En niemand kan forceren dat jij je gedachten prijsgeeft.

Je onderbewustzijn is er om jou te beschermen. Ook tijdens een hypnose sessie.

Kan ik na de sessie nog autorijden?

Ja, dat kun jij zeker. Ook na de sessie ben je weer volkomen alert.

Kan ik de hypnotherapie vergoed krijgen bij mijn zorgverzekering?

Nee. Hoewel ByPetri is aangesloten bij een beroepsvereniging worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekering.

Heb je nog een vraag of een probleem wat hier niet tussen staat?

Stuur me dan even een mailtje: [email protected]
Dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug.

Of plan een gratis en geheel vrijblijvende telefonische kennismaking.

Gratis telefonische kennismaking

Aangesloten bij

ByPetri valt als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op de logo’s om meer te lezen.

Registratie

CAT – registratienummer: 52992021-04-01