Ik sta naast je als het moeilijk is en tegenover je als het nodig is.

Mijn verhaal begint in 1978

Ik ben Petri Pennings. Mijn verhaal begint in 1978. Als jongste dochter uit een echt ondernemersgezin wist ik al vroeg wat ik wilde. Op eigen benen staan. Die drive heb ik altijd gevoeld…. Na het behalen van mijn Gymnasium diploma ging ik naar het HBO. Na ruim 20 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt heb ik veel ervaring in het werken met én coachen van mensen.

De laatste jaren heb ik verschillende functies gehad waarbinnen het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coachen en trainen in leiderschap centraal stond. Ik hield alle ballen in de lucht en merkte dat het balanceren tussen het zijn van een goede werknemer, een goede partner, moeder, goed voor mezelf zorgen, me opbrak. Ik snakte naar vrijheid en naar de keuze om mijn tijd in te delen zoals ik dat graag wilde….

Naast mijn ambitieuze man en drukke gezinsleven wilde ik de volledige regie hebben in mijn werk en die droom kwam uit. In 2019 ben ik mijn praktijk gestart. Het was bijna een logisch vervolg op mijn werkervaring en opleiding. Ik werd coach en sparringpartner voor vraagstukken rondom persoonlijk leiderschap en innerlijke groei. Ik ben een coach & trainer met een open uitstraling en een sterk geloof in jouw eigen kracht.

Natuurlijk ben ik niet alleen coach & trainer. Samen met mijn man en onze drie kinderen maken we mooie herinneringen. Naast Petri ben ik ook nog moeder van twee fantastische zonen, Stan & Jesse en mag ik me ook bonusmoeder noemen van een bijzondere dochter Janna. Ik geniet van samenzijn met vrienden en familie. Om uit mijn hoofd te komen maak ik graag lange wandelingen met onze labrador Flo.

Wat vind ik belangrijk?

Mijn oprechte interesse in mensen maakt mij een goede luisteraar. Door mijn openheid ben ik toegankelijk. Ik denk graag in oplossingen en lees intuïtief gemakkelijk tussen de regels door.

Ik word blij van alles wat met gedrag en communicatie te maken heeft. Wat mij drijft is het geloof in aandacht voor de mens. Mijn persoonlijke missie is mensen in hun kracht te zetten en te helpen ontdekken wat hun innerlijke drijfveren zijn. Zodat zij op die manier het beste uit zichzelf kunnen halen.

Ik sta naast je als het moeilijk is en tegenover je als het nodig is. Mijn passie is voelbaar. Ik houd niet van half werk. Ik ben doortastend op het juiste moment en kan hiermee wachten wanneer de situatie daar om vraagt.

Door het stellen van de juiste vragen, geef ik jou inzicht in jouw eigen waarden, overtuigingen en persoonlijke drijfveren en gaan we deze weer met elkaar verbinden waardoor jij weer die balans ervaart, waar je zo naar op zoek bent. Samen vinden we jouw talenten en kwaliteiten.

Ik wil graag een veilige plek voor ontwikkeling en groei creëren. Een stapje terug doen, vertragen om wat dieper naar jezelf te kijken zodat jij de keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Ik laat je ervaren hoe je je met je innerlijke wijsheid van je hart en buik verbindt, zodat je dat ene doel wel bereikt.

Met trots ben ik gecertificeerd mBIT coach, internationaal gecertificeerd NLP trainer en getraind in systemisch coachen.