Skip to main content

Alles is anders en toch ben ik meer dan ooit mezelf…

Eind 2021 zei ik mijn baan in loondienst op. Ik kon niet meer anders. Wanneer je echt voelt dat iets je niet langer past, stap er uit…..neem er afscheid van… laat het los.
Ik wist wat ik te doen had, mijn missie volgen.

‘Anderen laten voelen wat congruent is, wat in lijn is met wie je ten diepst van binnen bent, zodat de relatie met jezelf en met anderen weer in balans is.’

Dit was ook voor mij niet altijd zo en toch blijft het een rode draad in mijn leven.

Op eigen benen staan

Mijn levensverhaal begint in 1978. Als jongste dochter uit een ondernemersgezin wist ik al vroeg wat ik wilde. Op eigen benen staan en voor mezelf zorgen. Die drive heb ik altijd gevoeld….

Mijn interesse voor het menselijk lichaam was er altijd en mijn gedrevenheid te doorgronden wat er onder de oppervlakte zichtbaar was, leidde mij naar de operatiekamers. Leergierig als ik was slaagde ik, na het behalen van mijn gymnasiumdiploma, cum laude voor mijn hbo-opleiding tot operatieassistent. Tijdens het kortdurende patiëntencontact merkte ik dat ook gedrag en communicatie mij fascineerde. Vooral intuïtief voelde ik wanneer iemands woorden niet congruent waren met de lichaamshouding en van nature bleef ik doorvragen. Open en oprecht. Om hierin nog meer voor anderen te kunnen betekenen deed ik een opleiding in het coachen en begeleiden van collega’s en teams in de gezondheidszorg.

En door!

In het ziekenhuis waar ik werkte waren we gespecialiseerd in het opereren van mensen met overgewicht. Daar werd ik voor het eerst geraakt door de verhalen. Arme patiënten, nu konden ze niet meer te veel eten door de maagverkleining, maar mentaal was er nauwelijks wat veranderd. Ze verlangden nog steeds naar eten. Zelfs de rookworsten werden in de blender gestopt. Ik miste dat waar ik in geloof; oprechte aandacht voor de mens achter het symptoom. Wat was de echte oorzaak van het overgewicht? Waar gaat het diep van binnen over? De OK wereld is een bijzondere wereld. Daarbij stilstaan was er niet bij. Het was vooral… ‘en door’!

Zelf worstelde ik ook jaren met mijn gewicht en was ik nooit tevreden met mijn lijf en mezelf. Ik deed regelmatig een dieet. Kwam tijdens de eerste zwangerschap dertig kilo aan, lijnde het er weer af. Kwam vervolgens toch weer wat aan en emotioneel was ik niet altijd in balans.

Uit balans

Na de scheiding van de vader van mijn kinderen, wat een erg pijnlijke en verdrietige ervaring was, raakte ik van mijn gevoel verwijderd. De zorg voor de jongens naast een drukke baan met onregelmatig werk in het ziekenhuis hakte er behoorlijk in. Mijn zelfbeeld was niet hoog, ik voelde me schuldig naar de kinderen en opgeven was geen optie. Geen goede basis en toch stapte ik in een relatie.

Voor het eerst in mijn leven bleef ik ergens in waarvan ik wist dat het niet goed voor me was.

Alles was te herleiden naar één gevoel; ik maakte al jaren onbewust keuzes die niet van mij waren.

Tot het moment dat het een echt onveilige wending kreeg en ik ineens weer zag waar ik voor stond. Ik kon niet anders dan weer naar m’n eigen gevoel luisteren, koos onmiddellijk voor mezelf en stapte er uit.

Het was een wake-up call en inmiddels kan ik zelfs zeggen dat ik er dankbaar voor ben. Te lang heb ik onbewust gedaan wat ik dacht dat er van me verwacht werd. Aardig gevonden willen worden en ik gaf mijn grenzen niet aan.

Ik besloot om nooit meer mijn onderbuikgevoel te negeren en beter voor mezelf te gaan zorgen.

Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben.

Congruent

Wat begon als persoonlijke ontwikkeling werd mijn passie. Ik voelde dat wat ik over mezelf geleerd had en wat het mij bracht niet alleen voor mij bedoeld was. Vanuit die innerlijke balans viel ik ook blijvend af en werd ik weer blij met mijn lijf. Dat straalde ik uit en steeds meer mensen kwamen vragen hoe ik dat gedaan had. Ik ontdekte dat ik dankbaar was wanneer ik hier anderen mee kon helpen.

Daarnaast had ik inmiddels in de gezondheidszorg ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het werken met én coachen van mensen.

De laatste jaren heb ik verschillende functies gehad waarbinnen het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coachen en trainen in leiderschap centraal stond. Mijn collega’s zagen me veranderen.

Ik besloot mijn hart te volgen

In 2019 ben ik mijn praktijk gestart, parttime naast mijn baan in loondienst. Het was een logisch vervolg op mijn werkervaring, levenservaring en opleiding. Ik werd coach en sparringpartner voor vraagstukken rondom persoonlijk leiderschap en innerlijke groei. Daarna rondde ik de opleiding tot hypnotherapeut af en deed ik de vervolgopleidingen tot virtuele maagband specialist en HypnoSlim specialist.

Alsof alles op zijn plek viel. Het voelde als thuiskomen bij mezelf.

Vanaf dat moment deed ik waar ik voor bedoeld ben. Anderen helpen om vanuit innerlijke rust en vertrouwen de balans in hun lichaam te herstellen. Ik creëer een veilige plek voor anderen, die een innerlijke strijd of blokkade ervaren. Dat wat hen (on)bewust beperkt om voluit te leven. Om vanuit rust en balans voor zichzelf te kiezen, zich te ontdoen van de ballast die ze met zich meedragen, het mentale en eventueel fysieke gewicht los te laten en te gaan voelen wie ze diep van binnen zijn. Zodat ze weer voelen dat ze het waard zijn om goed voor zichzelf te zorgen, blij zijn met zichzelf, zelfvertrouwen ervaren en dat uitstralen. Door middel van hypnotherapie, (systemische) coaching, Havening Techniques® en EMDR werken we samen aan het wegnemen van de oorzaak van hun strijd en eventueel overgewicht en het bewust maken van dat wat hun onbewust tegenhoudt om hun mentale en eventueel fysieke gewicht los te laten.

Practice what you preach

In november 2021 gebeurde er iets waardoor ik in één klap wist wat ik te doen had. Tijdens een transformatieve zweethut sessie moest ik letterlijk de hut uit. Dit symboliseerde wat ik al langer wist, maar niet deed.

Ik hield alle ballen in de lucht en merkte dat het balanceren tussen het zijn van een goede werknemer, een goede partner, moeder, goed voor mezelf zorgen en daarnaast mijn praktijk opbouwen me opbrak.

Ik snakte naar vrijheid om mijn passie te volgen en naar de keuze om mijn tijd in te delen zoals ik dat graag wilde….

Naast mijn ambitieuze man en drukke gezinsleven wilde ik de volledige regie hebben in mijn werk.

Ik zei mijn baan in loondienst op om mijn missie te gaan volgen. Het voelde meteen vertrouwd.

Zelfwaardering; de meest waardevolle investering

Vanaf dat moment stroomt alle energie weer. Door goed voor mezelf te zorgen kan ik er ook zijn voor mijn cliënten.

Ik ben dankbaar dat ik nu anderen kan helpen die een innerlijke strijd of blokkade ervaren. Dat wat ik heb mogen leren en ervaren is niet alleen voor mij bedoeld. Dat gun ik iedereen.

Met trots ben ik nu hypnotherapeut, gecertificeerd Havening Techniques® practitioner, gecertificeerd mBIT coach, internationaal gecertificeerd NLP trainer, getraind in EMDR, systemisch coachen en EFT.

Alles is anders en ik ben meer dan ooit mezelf.

Bevrijd jezelf ook van dat wat jou bewust en onbewust beperkt.

De beste keuze is die voor jezelf.

Als je mij echt zou kennen dan zou je weten dat ik…

…een gevoelsmens ben.

…mezelf toe sta om mijn emoties ten volle te voelen en te ervaren wat het me te brengen heeft. En dan weer door.

…samen ben met Mark, moeder ben van twee fantastische zonen, Stan & Jesse en mezelf ook bonusmoeder mag noemen van een bijzondere dochter Janna.

…leef voor verbinding. Ik geniet van samenzijn met vrienden en familie.

…tegen vrijwel alle dieren praat. En om uit mijn hoofd te komen maak ik graag lange wandelingen met onze labrador Flo.

…doortastend ben op het juiste moment en hiermee kan wachten wanneer de situatie daar om vraagt.

…een doorzetter ben. Ik ga het ongemak niet uit de weg. Mijn passie is voelbaar.

oprecht geloof dat iedereen alles al in zich heeft, alleen soms niet meer weet hoe je daarbij komt.

 

Je bent al heel, er is niks mis met je.

"Ik sta naast je als het moeilijk is en tegenover je als het nodig is."

Wat anderen zeggen

Open, eerlijk en warm
Professioneel, betrokken, gedreven en persoonlijk.
Veilig en vertrouwd

Inhoudelijk wil ik er niets over kwijt maar het zat heel diep en voelde enorme urgentie. Ik voelde de drive om dit met hypnose aan te gaan.
Het meest waardevol was de afstemming tussen mij en Petri. Zij liet zich echt leiden door wat ik aangaf en zette daarbij al haar tools in om de sessie tot een succes te maken. We zijn echt tot de kern van mijn vraag gekomen. Ik heb nu twee weken geleden de sessie gehad en voel dat het nog steeds aan het doorwerken is. Het is verbluffend. Ik heb tegen Petri gezegd als ik zou moeten vertellen wat is er veranderd, dan zou ik zeggen helemaal niets is veranderd en tegelijkertijd alles. Ik ben veel meer tot de kern van mezelf gekomen.
Petri is zo'n professional en tegelijkertijd heel toegankelijk. Echt een leuk fijn mens.

JantineHypnotherapie

Vanwege overgangsklachten ben ik via een hormoontherapeut bij Petri terecht gekomen. Er was nog een stukje dat elke keer weer geraakt werd. Ik ervaarde veel onrust in mijn lijf. Had daarbij hartkloppingen, die me angstig maakte.
De behandelingen door de hormoontherapeut maakte me duidelijk dat ik geen vertrouwen had in mijn lijf. Ik wilde dit dolgraag weer terug. Deze stap was een hele juiste in het gehele proces. Een hele mooie aanvulling.
Ik heb 2 sessies bij Petri gehad. Na de eerste sessie merkte ik dat ik er nog niet was, er zat nog een stukje. Na de tweede sessie merkte ik direct enorm verschil.
Ik heb mijn vertrouwen in mijn lijf weer terug! Dit voelt zo ongelooflijk fijn. Ik voel me sterk, ik sta stevig. Dit heeft voor zoveel rust in mijn lijf & en in mijn leven gezorgd. Als ik nu hartkloppingen ervaar, voel ik geen angst meer. Ik ben en blijf rustig, wat echt effect heeft. Dit maakt dat ook de vicieuze cirkel doorbroken is. Er is geen onrust, angst, spanning meer die de kloppingen erger maken. Ik besteed er op een andere manier aandacht aan. Enorme winst!
Naast dat ik al jaren dagelijks mediteer doe ik ook elke dag de zelfhypnose van Petri. Ik voel de ontspanning in mijn lijf neerdalen. Heerlijk! De hypnose bij Petri heeft me nieuwe inzichten gegeven. Nu weet ik waarom ik geen vertrouwen had in mijn lijf, waar het vandaan komt. Deze uitkomst verraste me, had ik zelf nooit kunnen bedenken. Zo’n eye-opener.
Petri is een heel warm, hartelijk en deskundig mens. Ik voelde me direct op mijn gemak. Het voelde meteen vertrouwd. Zij weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en zij weet op de juiste momenten stil te zijn. De hypnose bij Petri heeft echt mijn leven veranderd & daar ben ik haar heel dankbaar voor!

IlseHypnotherapie

Ik had een ongezonde relatie met eten. Door te eten uit emotie of vermoeidheid was ik te zwaar en daar voelde ik mij helemaal niet prettig bij.
De afgelopen jaren was ik moe door een schouderprobleem. Veel operaties, veel hersteltrajecten, slecht slapen en zoeken naar een andere invulling qua werk, maakten dat ik niet de energie had hiermee aan de slag te gaan. Een prothese bracht veel verbetering en daarmee kwam ook de ruimte om met mijn overgewicht aan de slag te gaan.
Vanaf het eerste moment voelde het veilig en heel vertrouwd. Je hebt een hele prettige, empatische manier van communiceren en door je openheid is de drempel om te delen erg laag. De (zelf)hypnoses hebben mij enorm geholpen om mijn ongezonde relatie met eten te verbreken. Doordat er regelmatig persoonlijke dingen terugkwamen in de hypnose sessie voelde het ook als een sessie speciaal voor mij.
Het grote verschil is rust in mijn hoofd en niet meer continu bezig hoeven te zijn met wat wel en niet te eten. Gezond en minder eten voelt nu als "het normaal' en dat is erg fijn. Na 6 maanden durf ik ook wel te zeggen dat het een blijvende verandering is. Ik voel me zoveel lekkerder in mijn vel. Het resultaat is nu 16 kg gewichtsverlies (sinds de laatste meting). Een gezond eetpatroon en veel lekkerder in mijn vel.
Gewoon doen 😉 Afvallen en gezond eten is nu geen opgave meer maar het nieuwe normaal en dat maakt het zoveel makkelijker. Bereikt op een hele prettige manier. Dat gun ik iedereen.

AstridComplete virtuele maagband

Het grootste probleem dat ik had toen ik bij Petri kwam was dat ik heel erg aan het emotie-eten was. Ik at als ik me verdrietig voelde, als ik me boos voelde, maar ook om alles te vieren als ik blij was. Ik verzon redenen waarom ik wel iets lekkers kon eten of ik nou blij/verdrietig was. Ik vond het traject heel erg fijn, het was heel erg duidelijk wat er ging gebeuren en de communicatie was heel erg open. Voor mij was de regressie het meest waardevol omdat ik me toen realiseerde waar het probleem ooit begonnen was en hebben we dat opgelost. Het grootste verschil voor mij is dat ik gestopt ben met emotie-eten en zelfs over het algemeen veel gezonder ben gaan eten en ook met veel meer aandacht voor het eten. Ik let veel meer op wat ik in mijn lichaam stop en of ik dat wel wil. Petri heeft me geholpen om te 'leren' voor mijn onderbewustzijn om dit te doen en te blijven doen. Ik heb bereikt dat ik veel beter in mijn vel zit, ik voel me beter over mezelf en straal dat ook uit. Ik heb geleerd dat iets lekkers hebben mag, maar de trek niet moet komen vanuit een emotie maar vanuit honger. Ik ben in het traject al meerdere kilo's kwijt geraakt en mijn zelfvertrouwen is heel veel gegroeid. Ik zou anderen aanraden om met Petri samen te werken, omdat het een verandering is in je leefstijl en het geen dieet is. Het heeft voor mij nooit gevoeld als een dieet of dat ik iets niet mag eten, wat er juist voor zorgt dat het heel goed vol te houden is en je eigenlijk niet anders wil dan je lichaam vullen met gezonde producten. De communicatie was altijd open en duidelijk en je staat echt klaar voor je cliënten, dit merk je en geeft een goed gevoel.

MirtheLaat het gewicht los

Na de zoveelste dieetpoging, moest er weer wat veranderen. Ik zocht rust en tevredenheid met mezelf en daarbij hoort dus gewicht verliezen. Ik wilde iets anders. Een verandering van lange duur…..
De overtuiging van Petri dat dit echt voor mij zou werken, maakte dat ik besloot het te gaan doen. Petri en ik zijn jaren collega’s geweest vanuit het ziekenhuis en ze kent me dus goed. Ik wilde dit zeker wel proberen omdat ik echt verandering zocht…
Ik heb het als zeer prettig ervaren. Er is goed naar me geluisterd. We zijn het samen aan gegaan. Het grote verschil met voor dit traject is dat het me heel veel rust heeft gebracht. Ik ben wat liever voor mezelf en ben afgevallen zonder een heel streng dieet. Ik voel me goed en ben veel blijer met mezelf.
Daarnaast ben ik ook heel veel centimeters omvang verloren. Mijn kleding zit lekkerder en ik straal weer….
Ik heb altijd een goede klik met Petri gevoeld. Wat denk ik erg belangrijk is voor dit traject. Als je verandering op de lange termijn wilt, doe het. Daar waar eerst mijn gewicht het belangrijkste was over hoe goed ik me voel, is dat veranderd. Ik pak iedere dag een momentje voor mezelf en dat geeft rust. In alles…

AdriënneComplete virtuele maagband

Afvallen lukte maar niet. Het voelde echt alsof dit het moment was dat het moest gebeuren. Ik vond het een praktisch goed uitvoerbaar stappenplan. Het traject heb ik ervaren als emotioneel intensief, confronterend en eerlijk. Het grote verschil is dat ik me bewust ben van mijn gewoontes en mijn keuzes. Ik heb geleerd om eerlijk te zijn tegen mezelf. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen, heb mijn uiteindelijke doel nog niet bereikt en ik ga ervoor! Het gaat over gewoontes aanpakken en de diepere oorzaak daarvan. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ik heb het contact met Petri als prettig ervaren en raad het dan ook aan.

D.Complete virtuele maagband

Levenslang was ik aan het lijnen, elke keer weer een nieuwe poging, wat dan altijd maar voor kort werkte. Ik was benieuwd hoe dit traject ging. Het is is heel anders dan een lijnpoging, het is je mindset veranderen. Zo had ik het nog nooit benaderd. Ik vond het spannend om in hypnose te gaan, maar dit bleek heel fijn te zijn. Echt elke dag even een momentje voor jezelf, ik kwam heel erg tot rust. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, niet meer bezig met lijnen. De weegschaal die weg moet in dit traject, was voor mij echt een gouden zet. Ik ben 10 kilo afgevallen en heb veel meer rust gekregen. Petri straalt heel veel rust uit! Ik voelde me veilig bij haar om al mijn problemen te uiten. Heb veel over mezelf geleerd.

VanessaComplete virtuele maagband

Ik kwam bij Petri omdat ik vast zat in mijn denk en handel patronen.
Mezelf open stellen, emoties toelaten, doorgronden en voelen waren mijn doelen om het coaching traject aan te gaan. Ik heb het traject als heel prettig ervaren.
En nu voel ik; 'ik mag er zijn!'
Ik heb geleerd om te vertragen, te voelen, mijn grenzen aan te geven en mezelf kwetsbaar op te stellen. Het heeft me verwondering en vooral rust gebracht.
Ga gewoon eens in gesprek samen met Petri en geef jezelf een mooi cadeau. Het was een unieke ervaring. Petri is open, eerlijk, warm en persoonlijk.
Petri loopt niet voor je en niet achter je, ze loopt naast je, houdt vast waar nodig en laat los in vertrouwen.

JoyCoaching traject

Wat me het meest is bijgebleven is de goede begeleiding van Petri. Dit was erg fijn.
Na een hele lange zoektocht opzoek naar mezelf. Heb ik na 1 sessie gevonden bij Petri wat ik nodig had. Ik ben haar hier dankbaar voor.

MaxineHypnotherapie

Ik heb een hypnotherapie sessie bij Petri gehad, omdat ik tegen een aantal dingen aan bleef lopen (weinig zelfvertrouwen, onrustig, weinig energie). Voor en tijdens de sessie zorgt Petri voor een goede uitleg wat hypnose precies in houd, wat het je op kan leveren en zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. Petri is een kundige, aardige en eerlijke vrouw die het je echt gunt om je doelen te behalen om beter in je vel te zitten. Ik merk dat ik nu meer vertrouw op mezelf en een minder vol hoofd heb. Een aanrader dus!

L.TongerHypnotherapie

Voor mij was het voornamelijk fijn om mijn verhaal kwijt te kunnen, de feedback die ik dan kreeg en de spiegel die me werd voorgehouden. Ik liep ertegenaan om elke dag tijd vrij te maken om de zelfhypnose te doen. Het grote verschil wat ik heb bereikt is dat er onverwerkte gedachten en gevoelens waar ik me niet bewust van was d.m.v. hypnotherapie zijn verwerkt. Daar voel ik me prettig bij. Ik heb weer rust in mijn hoofd, ben niet zo vol stress met mijn gewicht bezig, kan weer genieten van de leuke dingen zonder daarbij continu mijn gewicht in mijn hoofd te hebben en me dus daar dan niet prettig bij voelen. Ik raad ByPetri aan.

B.Complete virtuele maagband

Petri heb ik leren kennen als een zeer toegankelijke coach met empathisch vermogen. Petri is een prettige gesprekspartner en ze kan in korte tijd een veilige omgeving creëren, het bewustzijn van een team of individu vergroten en prikkelen om te reflecteren. Petri stelt met respect en vertrouwen effectieve vragen. Ze gaat zorgvuldig te werk en signaleert gedragspatronen en confronteert het team of de gecoachte daarmee

VeronaTeamcoaching

Ik liep tegen het probleem aan dat ik mijn emoties niet kon uiten en dat mijn woede/boosheid dan de overhand nam. Ik loog daar dan ook over.
Eerder zag ik dat niet, maar door de scheiding liep ik steeds vaker tegen dit probleem aan.
De sessies die ik met Petri heb gehad, in totaal 3 hebben mij elke keer weer een stukje verder gebracht.
Het grote verschil wat het mij heeft gebracht is het leren loslaten ( proberen los te laten) en zeg wat je wilt zeggen, het laten inzien waar je tegen aan loopt en daar zelf dan stappen in te nemen.
Het laten zien wie je zelf bent en je zelf niet voordoen als een ander.
Petri is een heel fijn persoon, die luistert en je helpt naar het zoeken naar de bron en je dan zelf er iets aan laat doen.

RalphHypnotherapie

Ik heb bij Petri een familieopstelling gedaan en ze heeft me geleerd hoe ik de zelfhypnose kan toepassen. Petri wist me direct op m’n gemak te stellen in haar praktijkruimte en we zijn al pratend de familieopstelling gestart. Door de rustige omgeving en mooie begeleiding van Petri was het een bijzondere ervaring. Daarna heeft ze me nog geleerd hoe ik de zelfhypnose kan toepassen. Het is nu inmiddels een paar weken geleden en voel nog steeds en eigenlijk steeds méér de uitwerking hiervan in mijn leven. Ik voel me vooral veel rustiger, sterker en het heeft me veel positieve energie gegeven. Deze sessie bij Petri gun ik iedereen!

IreneSystemisch coachen

Petri is een zeer professionele hypnotherapeut die mij een waardevolle zelf hypnose heeft aan geleerd die ik dagelijks toe pas en die mij energie geeft. Ik raad iedereen deze therapie aan.

ErikAanleren zelfhypnose

Familieopstelling gedaan samen met Petri. Was een hele prettige ervaring! Alles ging heel rustig, ongedwongen en met respect. Heeft me mooie inzichten gegeven. Zou het iedereen aanraden!

JannieSystemisch coachen

Petri heeft een prettige manier van werken zodat je altijd op je gemak bent. Ze heeft me heel veel met mezelf geholpen en me tot hele waardevolle inzichten geleid.

R. de VriesCoaching traject

Voordat ik bij Petri kwam was ik niet tevreden over mijn gewicht. Ik wilde een einde maken aan dat wat mij stoorde. Ik vond het traject heel persoonlijk en het werkt! Het grote verschil is dat de knop is omgezet. Ik heb mijn uiteindelijke doel nog niet bereikt, maar ben wel heel goed op weg. Ik heb geleerd om verstandigere besluiten te nemen. Ik zou andere aan willen raden; 'Ga eens voor dat eerste gesprek en laat het gebeuren!'

JacquelineComplete virtuele maagband

Genoeg over mij

Je hoeft het niet alleen te doen.

Jij bent het waard om goed voor jezelf te zorgen!

Laten we samen een veilige plek voor ontwikkeling en groei creëren. Een stapje terug doen, vertragen om wat dieper naar jezelf te kijken zodat jij de keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Samen ontdekken we de oorzaak van onderliggende patronen en los jij deze op.

Als jij de echte oorzaak weet van je strijd en je lost deze op, gaat de rest vanzelf. En die oorzaak ligt in jouw onderbewustzijn, daar ligt jouw innerlijke kracht. Bevrijd jezelf van oude ballast uit het verleden. Helemaal in het hier en nu maak je de meest gezonde keuzes.

The best way to predict your future is to create it.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wat je uitdagingen zijn. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.