Ik sta naast je als het moeilijk is en tegenover je als het nodig is.

Mijn verhaal begint in 1978

Ik ben Petri Pennings. Mijn verhaal begint in 1978. Als jongste dochter uit een echt ondernemersgezin wist ik al vroeg wat ik wilde. Op eigen benen staan. Die drive heb ik altijd gevoeld…. Na het behalen van mijn Gymnasium diploma deed ik een HBO- opleiding tot operatieassistent. Inmiddels heb ik in de gezondheidszorg ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het werken met én coachen van mensen.

De laatste jaren heb ik verschillende functies gehad waarbinnen het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coachen en trainen in leiderschap centraal stond.

Ik hield alle ballen in de lucht en merkte dat het balanceren tussen het zijn van een goede werknemer, een goede partner, moeder, goed voor mezelf zorgen, me opbrak. Ik snakte naar vrijheid en naar de keuze om mijn tijd in te delen zoals ik dat graag wilde….Wat begon als persoonlijke ontwikkeling werd mijn passie. Ik voelde dat dit niet alleen voor mij bedoeld was.

In 2019 ben ik mijn praktijk gestart. Het was een logisch vervolg op mijn werkervaring en opleidingen. Te mogen ervaren om je te bevrijden van dat wat je bewust en onbewust beperkt gun ik iedereen. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd hypnotherapeut en opgeleid in EMDR. Ik heb een sterk geloof in jouw eigen kracht.

Natuurlijk ben ik niet alleen hypnotherapeut, coach en trainer. Naast Petri ben ik ook nog moeder van twee fantastische zonen, Stan & Jesse en mag ik me ook bonusmoeder noemen van een bijzondere dochter Janna. Samen met mijn man en onze drie kinderen maken we mooie herinneringen. Ik geniet van samenzijn met vrienden en familie. Om uit mijn hoofd te komen maak ik graag lange wandelingen met onze labrador Flo.

Wat vind ik belangrijk?

Wat mij drijft is het geloof in oprechte aandacht voor de mens. Mijn openheid maakt mij toegankelijk. Ik denk graag in oplossingen en lees intuïtief gemakkelijk tussen de regels door.

Ik word blij van alles wat met gedrag en communicatie te maken heeft. Mijn persoonlijke missie is jou te laten voelen dat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen. De beste keuze is die voor jezelf.

Samen creëren we een veilige plek voor ontwikkeling en groei. Een stapje terug doen, vertragen om wat dieper naar jezelf te kijken zodat jij de keuzes kunt maken die echt bij jou passen.

Ik sta naast je als het moeilijk is en tegenover je als het nodig is. Mijn passie is voelbaar. Ik houd niet van half werk. Op het juiste moment kan ik  doortastend zijn en ik kan hiermee wachten wanneer de situatie daar om vraagt.

Door het stellen van de juiste vragen, krijg jij inzicht in jouw eigen waarden, overtuigingen, persoonlijke drijfveren en kwaliteiten. Deze verbinden we weer met elkaar  waardoor jij weer die balans ervaart, waar je zo naar op zoek bent.

Samen ontdekken we de oorzaak van onderliggende patronen en los jij deze op.

Met trots ben ik gecertificeerd hypnotherapeut, mBIT coach, internationaal gecertificeerd NLP trainer, getraind in EMDR en systemisch coachen.