Ik sta naast je als het moeilijk is en tegenover je als het nodig is.

Mijn verhaal begint in 1978

Ik ben Petri Pennings. Mijn verhaal begint in 1978. Als jongste dochter uit een echt ondernemersgezin wist ik al vroeg wat ik wilde. Op eigen benen staan. Die drive heb ik altijd gevoeld…. Na het behalen van mijn Gymnasium diploma deed ik een HBO- opleiding tot operatieassistent. Inmiddels heb ik in de gezondheidszorg ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het werken met én coachen van mensen.

De laatste jaren heb ik verschillende functies gehad waarbinnen het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coachen en trainen in leiderschap centraal stond. Ik hield alle ballen in de lucht en merkte dat het balanceren tussen het zijn van een goede werknemer, een goede partner, moeder, goed voor mezelf zorgen, me opbrak. Ik snakte naar vrijheid en naar de keuze om mijn tijd in te delen zoals ik dat graag wilde….

In 2019 ben ik mijn praktijk gestart. Het was bijna een logisch vervolg op mijn werkervaring en opleidingen. Ik werd coach en sparringpartner voor vraagstukken rondom persoonlijk leiderschap en innerlijke groei. Sinds 2021 ben ik ook gecertificeerd hypnotherapeut en gespecialiseerd in medische hypnose en de complete virtuele maagband. Ik heb een open uitstraling en een sterk geloof in jouw eigen kracht.

Natuurlijk ben ik niet alleen hypnotherapeut, coach en trainer. Naast Petri ben ik ook nog moeder van twee fantastische zonen, Stan & Jesse en mag ik me ook bonusmoeder noemen van een bijzondere dochter Janna. Samen met mijn man en onze drie kinderen maken we mooie herinneringen. Ik geniet van samenzijn met vrienden en familie. Om uit mijn hoofd te komen maak ik graag lange wandelingen met onze labrador Flo.

Wat vind ik belangrijk?

Mijn oprechte interesse in mensen maakt mij een goede luisteraar. Door mijn openheid ben ik toegankelijk. Ik denk graag in oplossingen en lees intuïtief gemakkelijk tussen de regels door.

Ik word blij van alles wat met gedrag en communicatie  te maken heeft. Wat mij drijft is het geloof in aandacht voor de mens. Mijn persoonlijke missie is jou in je kracht zetten en helpen ontdekken wat jouw innerlijke drijfveren zijn. Zodat jij op die manier het beste uit jezelf kunt halen.

Ik sta naast je als het moeilijk is en tegenover je als het nodig is. Mijn passie is voelbaar. Ik houd niet van half werk. Ik ben doortastend op het juiste moment en kan hiermee wachten wanneer de situatie daar om vraagt.

Door het stellen van de juiste vragen, krijg jij inzicht in jouw eigen waarden, overtuigingen en persoonlijke drijfveren en gaan we deze weer met elkaar verbinden waardoor jij weer die balans ervaart, waar je zo naar op zoek bent. Samen vinden we jouw talenten en kwaliteiten.

Ik creëer een veilige plek voor ontwikkeling en groei. Een stapje terug doen, vertragen om wat dieper naar jezelf te kijken zodat jij de keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Jij ervaart hoe je je met je innerlijke wijsheid van je hart en buik verbindt, zodat je dat ene doel wel bereikt. Samen ontdekken we de oorzaak van onderliggende patronen en los jij deze op.

Met trots ben ik gecertificeerd hypnotherapeut, mBIT coach, internationaal gecertificeerd NLP trainer, getraind in systemisch coachen.