Hoe fijn zou het zijn als jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?

Coaching By Petri

Persoonlijke coaching kan je ondersteunen om je bewustwording en inzicht te vergroten en je leren je huidige situatie om te zetten naar een nieuwe, gewenste situatie.

Ik kan van betekenis zijn bij de vraagstukken waar je tegen aan loopt. In de breedste zin van het woord. Ik creëer een spiegel waardoor jouw patronen zichtbaar worden en bewustwording kan plaatsvinden. Je (her)pakt de regie op jouw leven en zet stappen in de juiste richting.

Vragen die hierbij aan bod kunnen komen:

  • Wie ben jij? Welke rol speel je in jouw leven, het leven?
  • Wat heeft jou gevormd?
  • Bepalen de omstandigheden hoe jij je voelt of bepaalt jouw gevoel de omstandigheden?
  • Waar lekt de energie bij jou? Hoor jij de passie van je hart nog? Denk jij te weten wat goed voor je is? Of voel jij wat goed voor je is?
  • Hoe doe jij dat? Hoe doe jij de dingen die je doet?
  • Ga jij echte connectie en diepgang uit de weg?
  • Kijk naar jouw leven tot nu toe. Waar sta je nu? Kijk om je heen? Welke dromen mogen er nog uitkomen en wat houd je misschien nog tegen?
  • Wil je meer leven vanuit je essentie en wordt het tijd om patronen te doorbreken?

Jij zoekt inzicht in jezelf en de relatie met de wereld om je heen. Ik begeleid jou om de kracht in jezelf te leren kennen en jezelf in staat te stellen met belangrijke levensvragen om te gaan. Dat je de mensen om je heen beter begrijpt en wat er om je heen gebeurt.

Innerlijke groei vraagt om moed, lef & leiderschap. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens dat in zich heeft. Samen ontdekken we de oorzaak van dieper gelegen onbewuste patronen die jou nog in de weg staan om te bereiken wat jij wilt. We brengen ze aan het licht en maken ze hanteerbaar.  Het is aan mij om jou te ondersteunen bij dit proces.

Hoe fijn zou het zijn als jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft? In staat bent jezelf te kennen, te leiden en daarmee richting te geven aan jouw leven?

Voel je welkom!

Wat bied ik?

Persoonlijke coaching

Een gratis (telefonisch) intakegesprek van 15-30 minuten.

We stemmen af wat jouw behoefte is, wat ik hierin kan betekenen en er is ruimte voor vragen over een eventueel coaching traject.

Een aantal 1-op-1 sessies van anderhalf uur per sessie, waar JIJ volledig in het middelpunt staat.

Samen komen we tot de kern van jouw dieper gelegen issues. Ik houd je met compassie een spiegel voor. Ik maak gebruik van die technieken die nodig zijn om je te coachen op jouw specifieke onderzoeksvragen.

Die technieken zijn o.a. hypnose, methoden uit Neuro Linguïstisch Programmeren, mBraining (denken, voelen, doen) en systemisch coachen.

Je krijgt praktische tools en technieken in handen om je te ontwikkelen.

Wat vraag ik van jou?

Commitment: 100 %

Tarieven

Coaching

De tarieven die ik hanteer zijn gebaseerd op de benodigde tijd en investeringen, inclusief voorbereiding, verslaglegging en administratie. Het aantal sessies is variabel, afhankelijk van de coachvraag. De duur van een coaching sessie is ongeveer 1,5 uur.

De investering in jezelf is € 150- per sessie.

Betaling

Voorafgaand aan de sessie via ideal of aansluitend aan de sessie, contant of via een pinbetaling. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt het volledige consult in rekening gebracht.

Persoonlijke Coaching

Systemische coaching richt zich op de dynamiek in jouw systeem en wat dit met jou heeft gedaan en  misschien nog steeds doet. Jouw systeem is het grotere sociale geheel waarvan jij deel uit maakt. Mogelijk is er een verband tussen jouw vraag en de manier van omgang of gebeurtenissen in het gezin van herkomst of je familiesysteem.

Maar ook jouw huidige gezin, (werk)relaties of andere sociale systemen kunnen van invloed zijn. Bij systemische coaching gaan we kijken naar de impact van dat systeem op jou in relatie tot jouw specifieke uitdaging. Welke plek neem jij in binnen het systeem? Wat wordt op die plek van jou gevraagd? Mag alles er zijn? Is er balans in geven en nemen? Wat maakt de onderlinge interactie binnen het systeem zichtbaar? En waar heeft dat voor jou toe geleid?

Samen gaan we op onderzoek uit en stellen daarbij het systeem op m.b.v. een tafelopstelling of vloerankers. Jouw innerlijke beeld van de situatie wordt hierdoor duidelijk. Vaak heb je onprettige ervaringen verdrongen of dusdanig vertaald dat je er mee ‘kon leven’. Onderdrukte emoties en gedachten kunnen zich dan eindelijk tonen.

Door een opstelling van jouw innerlijke beeld van het systeem wordt het voor jou zelf duidelijk en ga je de situatie waarin je zit en daarmee jezelf beter begrijpen. Je krijgt beter zicht op jouw plek in het systeem, welke impact deze plek op je heeft gehad en waar jouw worsteling of strijd vandaan komt. Allereerst zal je meer rust ervaren doordat iets wat mogelijk al veel langer bij jou speelde, zich eindelijk kan tonen.

Hierdoor ontstaat er ruimte in jou en kun jij weer keuzes maken die beter bij jou passen.

Afhankelijk van jouw vraag, kan dat voor het moment al voldoende zijn. Indien meer nodig is kan in hypnose bekrachtiging van de inzichten en mogelijkheden plaatsvinden.

Op weg naar jouw gewenste situatie, merk je soms dat je vastloopt. Of je nu teveel in je  hoofd zit, je onderbuikgevoel niet volgt , of je verlangens niet durft uit te spreken, er kan van alles spelen waarom jouw doel ver weg lijkt.

Iets blokkeert je, maar wat?

Ik kijk met jou naar jouw patroon hierin. Hoe loop jij vast?

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we neurale netwerken hebben in zowel ons hoofd, ons hart en onze buik.

Ieder netwerk heeft zijn eigen prioriteit, functie, rol en intentie. Soms neemt een netwerk de overhand, zijn twee netwerken met elkaar in conflict of wordt een netwerk buiten spel gezet. Gevolg daarvan kan zijn dat je precies weet wat je wilt en hoe je dat moet doen, maar het lukt je niet om in actie te komen. En ander voorbeeld van zo’n disbalans is dat je continu in je hoofd zit, niks uit je handen krijgt en niet meer kunt voelen wat echt belangrijk is voor je.

Vanuit optimale verbinding tussen hoofd, hart en buik ontstaat jouw eigen intuïtie en wijsheid. Je maakt gebruik van je eigen creativiteit en je gaat met compassie voor jezelf en de ander, vol moed door de angst heen. Dit gaat je bijzondere inzichten geven en vertrouwen in jouw keuzes.

NLP is de afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren en staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daar vervolgens op reageren. Als persoon word je gevormd door de ervaringen en indrukken die je in je leven op doet. Die bepalen op onbewust niveau hoe jij de dingen doet die je doet. NLP maakt je weer bewust van die onbewuste processen, die ten grondslag liggen aan ons gedrag en communicatie.

Het is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van je gedrag. De kracht van je gedachten is enorm sterk en jij bepaalt die gedachten.

NLP geeft ons inzicht hoe wij de wereld aan onszelf weergeven in onze gedachten en biedt handvatten om het op een dusdanige manier te doen dat het ons als persoon en ons eigen handelen versterkt.

Het toepassen van NLP helpt je om makkelijker en positiever door het leven te gaan.

Wil je weten wat hypnose is en wanneer ik het toepas? Kijk dan hier.

Ben je benieuwd wat deze sessies voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met me op.