Skip to main content

Hoe fijn zou het zijn als jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?

Transformatie Coaching By Petri

Transformatie coaching kan je ondersteunen om je bewustwording en inzicht te vergroten en je leren je huidige situatie om te zetten naar een nieuwe, gewenste situatie.

Ik kan van betekenis zijn bij de vraagstukken waar je tegen aan loopt. In de breedste zin van het woord. Ik creëer een spiegel waardoor jouw patronen zichtbaar worden en bewustwording kan plaatsvinden. Je (her)pakt de regie op jouw leven en zet stappen in de juiste richting.

Vragen die hierbij aan bod kunnen komen:

  • Wie ben jij? Welke rol speel je in jouw leven, het leven?
  • Wat heeft jou gevormd?
  • Bepalen de omstandigheden hoe jij je voelt of bepaalt jouw gevoel de omstandigheden?
  • Waar lekt de energie bij jou? Hoor jij de passie van je hart nog? Denk jij te weten wat goed voor je is? Of voel jij wat goed voor je is?
  • Hoe doe jij dat? Hoe doe jij de dingen die je doet?
  • Ga jij echte connectie en diepgang uit de weg?
  • Kijk naar jouw leven tot nu toe. Waar sta je nu? Kijk om je heen? Welke dromen mogen er nog uitkomen en wat houd je misschien nog tegen?
  • Wil je meer leven vanuit je essentie en wordt het tijd om patronen te doorbreken?

Jij zoekt inzicht in jezelf en de relatie met de wereld om je heen. Ik begeleid jou om de kracht in jezelf te leren kennen en jezelf in staat te stellen met belangrijke levensvragen om te gaan. Dat je de mensen om je heen beter begrijpt en wat er om je heen gebeurt.

Innerlijke groei vraagt om moed, lef & leiderschap. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens dat in zich heeft. Samen ontdekken we de oorzaak van dieper gelegen onbewuste patronen die jou nog in de weg staan om te bereiken wat jij wilt. We brengen ze aan het licht en maken ze hanteerbaar.  Het is aan mij om jou te ondersteunen bij dit proces.

Hoe fijn zou het zijn als jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft? In staat bent jezelf te kennen, te leiden en daarmee richting te geven aan jouw leven?

Voel je welkom!

Wat bied ik?

Transformatie coaching

Een gratis telefonische kennismaking van 30 minuten.

We stemmen af wat jouw behoefte is, wat ik hierin kan betekenen en er is ruimte voor vragen over een eventueel transformatie traject.

Een aantal 1-op-1 sessies van anderhalf uur per sessie, waar JIJ volledig in het middelpunt staat.

Samen komen we tot de kern van jouw dieper gelegen issues. Ik houd je met compassie een spiegel voor. Ik maak gebruik van die technieken die nodig zijn om je te coachen op jouw specifieke onderzoeksvragen.

Je krijgt praktische tools en technieken in handen om je te ontwikkelen.

Die technieken zijn o.a. methoden uit Neuro Linguïstisch Programmeren, mBraining (denken, voelen, doen), systemisch coachen, EMDR, EFT, hypnose, en Havening Techniques®.

Wil je weten wat deze technieken inhouden, kijk dan even onderaan deze pagina.

Wat vraag ik van jou?

Commitment: 100 %

De sessies van een traject kunnen binnen de looptijd van een half jaar worden ingepland, tenzij vooraf in overleg anders overeengekomen. Daarna komen deze te vervallen.

Tarieven

Transformatie Coaching

De tarieven die ik hanteer zijn gebaseerd op de benodigde tijd en de gebruikte techniek, inclusief voorbereiding, verslaglegging en administratie.

Het aantal sessies is variabel, afhankelijk van de coachvraag. De duur van een sessie is 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de toegepaste techniek.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een traject op maat. De kosten daarvan worden besproken in de gratis telefonische kennismaking.

Bedrijven

In onderling overleg wordt een passende offerte opgemaakt.

Betaling

Voorafgaand aan het traject via ideal of in overleg contant. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt het volledige consult in rekening gebracht.

Betaling in maximaal 3 termijnen is mogelijk tegen bijbetaling van €15,- administratiekosten, voorafgaand aan de eerste sessie via iDeal.

Technieken Transformatie Coaching

NLP is de afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren en staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daar vervolgens op reageren. Als persoon word je gevormd door de ervaringen en indrukken die je in je leven op doet. Die bepalen op onbewust niveau hoe jij de dingen doet die je doet. NLP maakt je weer bewust van die onbewuste processen, die ten grondslag liggen aan ons gedrag en communicatie.

Het is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van je gedrag. De kracht van je gedachten is enorm sterk en jij bepaalt die gedachten.

NLP geeft ons inzicht hoe wij de wereld aan onszelf weergeven in onze gedachten en biedt handvatten om het op een dusdanige manier te doen dat het ons als persoon en ons eigen handelen versterkt.

Het toepassen van NLP helpt je om makkelijker en positiever door het leven te gaan.

Systemische coaching richt zich op de dynamiek in jouw systeem en wat dit met jou heeft gedaan en  misschien nog steeds doet. Jouw systeem is het grotere sociale geheel waarvan jij deel uit maakt. Mogelijk is er een verband tussen jouw vraag en de manier van omgang of gebeurtenissen in het gezin van herkomst of je familiesysteem.

Maar ook jouw huidige gezin, (werk)relaties of andere sociale systemen kunnen van invloed zijn. Bij systemische coaching gaan we kijken naar de impact van dat systeem op jou in relatie tot jouw specifieke uitdaging. Welke plek neem jij in binnen het systeem? Wat wordt op die plek van jou gevraagd? Mag alles er zijn? Is er balans in geven en nemen? Wat maakt de onderlinge interactie binnen het systeem zichtbaar? En waar heeft dat voor jou toe geleid?

Samen gaan we op onderzoek uit en stellen daarbij het systeem op m.b.v. een tafelopstelling of vloerankers. Jouw innerlijke beeld van de situatie wordt hierdoor duidelijk. Vaak heb je onprettige ervaringen verdrongen of dusdanig vertaald dat je er mee ‘kon leven’. Onderdrukte emoties en gedachten kunnen zich dan eindelijk tonen.

Door een opstelling van jouw innerlijke beeld van het systeem wordt het voor jou zelf duidelijk en ga je de situatie waarin je zit en daarmee jezelf beter begrijpen. Je krijgt beter zicht op jouw plek in het systeem, welke impact deze plek op je heeft gehad en waar jouw worsteling of strijd vandaan komt. Allereerst zal je meer rust ervaren doordat iets wat mogelijk al veel langer bij jou speelde, zich eindelijk kan tonen.

Hierdoor ontstaat er ruimte in jou en kun jij weer keuzes maken die beter bij jou passen.

Afhankelijk van jouw vraag, kan dat voor het moment al voldoende zijn. Indien meer nodig is kan in hypnose bekrachtiging van de inzichten en mogelijkheden plaatsvinden.

Wil je weten wat hypnose is en wanneer ik het toepas? Kijk dan hier.

Wil je weten wat Havening Techniques® is en wanneer ik het toepas? Kijk dan hier.

Wil je weten wat EMDR is en wanneer ik het toepas? Kijk dan hier.

Op weg naar jouw gewenste situatie, merk je soms dat je vastloopt. Of je nu teveel in je  hoofd zit, je onderbuikgevoel niet volgt , of je verlangens niet durft uit te spreken, er kan van alles spelen waarom jouw doel ver weg lijkt.

Iets blokkeert je, maar wat?

Ik kijk met jou naar jouw patroon hierin. Hoe loop jij vast?

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we neurale netwerken hebben in zowel ons hoofd, ons hart en onze buik.

Ieder netwerk heeft zijn eigen prioriteit, functie, rol en intentie. Soms neemt een netwerk de overhand, zijn twee netwerken met elkaar in conflict of wordt een netwerk buiten spel gezet. Gevolg daarvan kan zijn dat je precies weet wat je wilt en hoe je dat moet doen, maar het lukt je niet om in actie te komen. En ander voorbeeld van zo’n disbalans is dat je continu in je hoofd zit, niks uit je handen krijgt en niet meer kunt voelen wat echt belangrijk is voor je.

Vanuit optimale verbinding tussen hoofd, hart en buik ontstaat jouw eigen intuïtie en wijsheid. Je maakt gebruik van je eigen creativiteit en je gaat met compassie voor jezelf en de ander, vol moed door de angst heen. Dit gaat je bijzondere inzichten geven en vertrouwen in jouw keuzes.

Wat is EFT?
Emotional Freedom Technique, afgekort tot EFT, is een methode waarmee je emotionele bagage kunt loslaten en lichamelijke klachten kunt verminderen. Resultaat: je zit lekkerder in je vel, en zelfs wanneer je een dipje hebt… dan heb je EFT als tool om daar zelf snel iets mee te doen. EFT kan je in korte tijd leren, en daarmee heb je de sleutel in handen om je dagelijkse leven, een stuk aangenamer te maken.

EFT werkt met tappen op de meridianen. Meridianen zijn subtiele energiebanen door het lichaam. EFT maakt gebruik van de drukpunten op de meridianen. Het is een methode die jou in een paar minuten per dag kan helpen bij stress, verdriet en zorgen. EFT werkt ook op negatieve overtuigingen over jezelf, bij ongewenste gewoonten, verslavingen en het bekrachtigen van positieve suggesties.

Tapping maakt contact met je onderbewustzijn en kan zo je onderbewustzijn herprogrammeren. Je kunt de verbinding herstellen met je lichaam, je behoeften en je grenzen.

Wil je weten wat Soundhealing is en wanneer ik het toepas? Kijk dan hier.

Ben je benieuwd wat deze sessies voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met me op.

Zij gingen je voor

Ik heb bij Petri een familieopstelling gedaan en ze heeft me geleerd hoe ik de zelfhypnose kan toepassen. Petri wist me direct op m’n gemak te stellen in haar praktijkruimte en we zijn al pratend de familieopstelling gestart. Door de rustige omgeving en mooie begeleiding van Petri was het een bijzondere ervaring. Daarna heeft ze me nog geleerd hoe ik de zelfhypnose kan toepassen. Het is nu inmiddels een paar weken geleden en voel nog steeds en eigenlijk steeds méér de uitwerking hiervan in mijn leven. Ik voel me vooral veel rustiger, sterker en het heeft me veel positieve energie gegeven. Deze sessie bij Petri gun ik iedereen!

IreneSystemisch coachen

Ik kwam bij Petri omdat ik vast zat in mijn denk en handel patronen.
Mezelf open stellen, emoties toelaten, doorgronden en voelen waren mijn doelen om het coaching traject aan te gaan. Ik heb het traject als heel prettig ervaren.
En nu voel ik; 'ik mag er zijn!'
Ik heb geleerd om te vertragen, te voelen, mijn grenzen aan te geven en mezelf kwetsbaar op te stellen. Het heeft me verwondering en vooral rust gebracht.
Ga gewoon eens in gesprek samen met Petri en geef jezelf een mooi cadeau. Het was een unieke ervaring. Petri is open, eerlijk, warm en persoonlijk.
Petri loopt niet voor je en niet achter je, ze loopt naast je, houdt vast waar nodig en laat los in vertrouwen.

JoyCoaching traject

Petri heb ik leren kennen als een zeer toegankelijke coach met empathisch vermogen. Petri is een prettige gesprekspartner en ze kan in korte tijd een veilige omgeving creëren, het bewustzijn van een team of individu vergroten en prikkelen om te reflecteren. Petri stelt met respect en vertrouwen effectieve vragen. Ze gaat zorgvuldig te werk en signaleert gedragspatronen en confronteert het team of de gecoachte daarmee

VeronaTeamcoaching

Familieopstelling gedaan samen met Petri. Was een hele prettige ervaring! Alles ging heel rustig, ongedwongen en met respect. Heeft me mooie inzichten gegeven. Zou het iedereen aanraden!

JannieSystemisch coachen

Petri heeft een prettige manier van werken zodat je altijd op je gemak bent. Ze heeft me heel veel met mezelf geholpen en me tot hele waardevolle inzichten geleid.

R. de VriesCoaching traject

Wauw, in hypnose bij Petri was het voor het eerst in jaren compleet stil in mijn hoofd.
Hoe relaxt is dat! Hypnose laat je lichaam en geest zo enorm ontspannen!

S.Coaching traject inclusief hypnose

Mijn grootste uitdaging toen ik bij Petri kwam was mijn onzekerheid en omgaan met bepaalde situaties/personen.
Ik liep over en er werd voor mijn gevoel van alle kanten aan me getrokken. Ook wilde ik meer voor mezelf kiezen. Ik heb het als heel fijn ervaren, een veilige plek. Ik vond voor mij de hypnotherapie echt heel waardevol
Het grote verschil is dat mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het groeit nog steeds. En ik heb punten gezet achter situaties/mensen waar ik geen grip op had. Ik ben nog steeds aan het groeien. Nu denk ik eerst na wat ik graag wil en doe ik niet meteen wat ik denk dat van me verwacht wordt. Ik heb veel meer rust in mijn leven gekregen.
Petri is heel toegankelijk en het is voor mij heel waardevol dat je in een sessie al zoveel teweeg kan brengen.

FemkeCoaching traject

Onrust - Vermoeidheid – Loslaten, daarvoor kwam ik bij Petri. Het was nu het juiste moment. Ik voelde me op mijn gemak bij Petri. Een afspraak/behandeling begon wel eens anders dan dat de bedoeling was maar Petri neemt dan alle tijd om tot de kern te komen.
Ze is heel kundig. Bij bijvoorbeeld het toepassen van de theorie van NLP wordt er eerst uitgelegd wat het is. Zodat het duidelijk wordt welk voordeel het voor mij op zal leveren. Het grote verschil met voor het traject is dat ik meer innerlijke rust voel. Ik kan wat bij de ander hoort bij de ander laten. Hierbij hebben vooral hypnotherapie en de familie opstelling een hele belangrijke bijdrage geleverd. De rust is voor mij het belangrijkste. Geen opgejaagd gevoel meer. Hierbij heeft Petri mij geleerd hoe ik zelfhypnose toe kan passen. Heel fijn!! De manier waarop de gesprekken/behandelingen hebben plaatsgevonden, zorgen ervoor dat ik ByPetri aanbeveel. Ook de behandelruimte is fijn. En Petri zelf is heel fijn om mee "te werken". Ik ben blij!!

AntoinetteCoaching traject

Ik had emotionele en fysieke pijn.
Voelde als vastgelopen …
Mijn vriend gaf me zo’n duidelijke spiegel voor, wat maakte dat ik het nu echt 5 voor 12 vond en z.s.m. aan de slag wilde met deze pijn, die geheel bij mij lag, om het aan te gaan.
Ik vond de diversiteit aan behandelvormen ontzettend waardevol. Om juist in het moment te kijken wat mogelijk het meest helpend zou zijn. En het is keer op keer gebleken dat die vorm het meest passend was.
Het grote verschil is dat ik een hele grote emotionele ballast heb kunnen lossen en dan niet meer vanuit de ratio maar echt op het emotionele vlak. En handvatten hoe nu verder …
Ballast aanraken en lossen vanuit het onderbewustzijn.
Dus een langslepende ballast weg die daardoor op mijn fysieke lichaam drukte wat nu zeker lichter is.
En duidelijkheid in gedrag in het systeem van je gezin, daar ben ik zo blij mee!
Omdat Petri zoveel disciplines heeft kan ze zo makkelijk aanvoelen en schakelen naar dat wat helpend is door haar ervaring. Hierom zou ik anderen aanraden om naar haar te gaan.

Ze is duidelijk, begripvol/medelevend en dan bedoel ik in helpende vorm.
Ik zeg het gaat je altijd verder brengen op je pad!

AnkeCoaching traject met o.a. Havening Techniques®

Ik had veel onverwerkte trauma's uit het verleden. Pesten, gezinssituatie en daarbij reageerde ik veel uit paniek en niet in kalmte en zag ik veel dingen als persoonlijke aanval.
Je bent nooit te oud of te jong om met jezelf aan de slag te gaan. Ik dacht veel zelf te kunnen omturnen voor mijzelf, maar soms heb je net dat extra steuntje in de rug nodig voor de juiste visualisatie.
Voor mij heeft de Havening Techniques® enorm geholpen, omdat je dan toch de zaken aantikt die ertoe doen. En waarvan je niet verwacht dat die dus ongemerkt opgeslagen zitten in je lichaam en je daar enorm op reageert. De hypnotherapie vond ik lastiger, maar de sessie heeft me wel dichter bij mijzelf gebracht, omdat ik mijzelf kon zien staan als persoon.
Het omdenken en de handvaten die toegereikt zijn, maken het verschil dat je met een ander beeld, wat gegeven wordt ernaar kunt kijken, dan alleen je eigen vicieuze cirkel. Dat het dus niet altijd is wat je zelf denkt, maar het een groter verband heeft met elkaar.
Ik kan nu beter dingen visualiseren en ben een stuk rustiger. Zie niet alles als persoonlijke aanval.
Je geeft een veilig en vertrouwd gevoel en het fijne is; ik heb me altijd begrepen gevoeld, zonder dat er een oordeel aan vast zat. Gewoon puur, blanco begrip om mij verder te helpen.

StephanieCoaching traject met o.a. Havening Techniques®

Aangesloten bij

ByPetri valt als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op de logo’s om meer te lezen.

Registratie

CAT – registratienummer: 52992021-04-01