Hoe fijn zou het zijn als jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft?

Coaching & Training By Petri

Persoonlijke coaching kan je ondersteunen om je bewustwording en inzicht te vergroten en je leren je huidige situatie om te zetten naar een nieuwe, gewenste situatie.

Ik kan van betekenis zijn bij de vraagstukken waar je tegen aan loopt. In de breedste zin van het woord. Ik creëer een spiegel waardoor jouw patronen zichtbaar worden en bewustwording kan plaatsvinden. Je (her)pakt de regie op jouw leven en zet stappen in de juiste richting.

Vragen die hierbij aan bod kunnen komen:

  • Wie ben jij? Welke rol speel je in jouw leven, het leven?
  • Wat heeft jou gevormd?
  • Bepalen de omstandigheden hoe jij je voelt of bepaalt jouw gevoel de omstandigheden?
  • Waar lekt de energie bij jou? Hoor jij de passie van je hart nog? Denk jij te weten wat goed voor je is? Of voel jij wat goed voor je is?
  • Hoe doe jij dat? Hoe doe jij de dingen die je doet?
  • Ga jij echte connectie en diepgang uit de weg?
  • Kijk naar jouw leven tot nu toe. Waar sta je nu? Kijk om je heen? Welke dromen mogen er nog uitkomen en wat houd je misschien nog tegen?
  • Wil je meer leven vanuit je essentie en wordt het tijd om patronen te doorbreken?

Jij zoekt inzicht in jezelf en de relatie met de wereld om je heen. Ik begeleid jou om de kracht in jezelf te leren kennen en jezelf in staat te stellen met belangrijke levensvragen om te gaan. Dat je de mensen om je heen beter begrijpt en wat er om je heen gebeurt.

Innerlijke groei vraagt om moed, lef & leiderschap. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens dat in zich heeft. Samen ontdekken we welke onbewuste patronen jou nog in de weg staan om te bereiken wat jij wilt. Het is aan mij om jou te ondersteunen bij dit proces.

Hoe fijn zou het zijn als jij weer de regie hebt over jouw leven, dat jij jouw leven leeft? In staat bent jezelf te kennen, te leiden en daarmee richting te geven aan jouw privé leven, je werk en je carrière?

Voel je welkom!

Wat bied ik?

Persoonlijke coaching

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur: we stemmen af wat jouw behoefte is, wat ik hierin kan betekenen en er is ruimte voor al je vragen over een eventueel coaching traject.

Een aantal 1-op-1 sessies van anderhalf uur per sessie, waar JIJ volledig in het middelpunt staat.

In het coaching traject maak ik (o.a.) gebruik van houding en methoden uit Neuro Linguïstisch Programmeren, mBraining( denken, voelen, doen) en systemisch coachen.

Je krijgt praktische tools en technieken in handen om je te ontwikkelen. Zonder oordelen kom ik tot de kern van dieper gelegen issues. Ik houd je met compassie een spiegel voor en ben verschillende technieken machtig om je te coachen op jouw specifieke onderzoeksvragen.

Training

Mijn eigen trainingen zijn nog volop in ontwikkeling. Daarover later meer.

Wat vraag ik van jou?

Commitment: 100 %

Tarieven

De tarieven die ik hanteer zijn gebaseerd op de benodigde tijd en investeringen, inclusief voorbereiding, verslaglegging en administratie. De kosten van een begeleidingstraject zijn variabel, afhankelijk van het aantal gesprekken. De duur van een gesprek is 1 tot maximaal 1,5 uur.

Particulieren

Het kennismakingsgesprek is gratis. Tijdens dit gesprek wordt het tarief besproken. Tussentijds contact per telefoon / e-mail is gratis.

Bedrijven

In onderling overleg wordt een passende offerte opgemaakt.

Betaling

Aansluitend aan de sessie kun je het bedrag direct voldoen, contant of via contactloos betalen. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt het volledige consult in rekening gebracht.

Persoonlijke Coaching

NLP is de afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren en staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daar vervolgens op reageren. Als persoon word je gevormd door de ervaringen en indrukken die je in je leven op doet. Die bepalen op onbewust niveau hoe jij de dingen doet die je doet. NLP maakt je weer bewust van die onbewuste processen, die ten grondslag liggen aan ons gedrag en communicatie.

Het is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van je gedrag.

De kracht van je gedachten is enorm sterk en jij bepaalt die gedachten. NLP geeft ons inzicht hoe wij de wereld aan onszelf weergeven in onze gedachten en biedt handvatten om het op een dusdanige manier te doen dat het ons als persoon en ons eigen handelen versterkt.

Het toepassen van NLP helpt je om makkelijker en positiever door het leven te gaan.

Op weg naar jouw gewenste situatie, merk je soms dat je vastloopt. Of je nu teveel in je hoofd zit, je onderbuikgevoel niet volgt , of je verlangens niet durft uit te spreken, er kan van alles spelen waarom jouw doel ver weg lijkt.

Iets blokkeert je, maar wat?

Ik kijk met jou naar jouw patroon hierin. Hoe loop jij vast?

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we neurale netwerken hebben in zowel ons hoofd, ons hart en onze buik.

Ieder netwerk heeft zijn eigen prioriteit, functie, rol en intentie. Soms neemt een netwerk de overhand, zijn twee netwerken met elkaar in conflict of wordt een netwerk buiten spel gezet. Gevolg daarvan kan zijn dat je precies weet wat je wilt en hoe je dat moet doen, maar het lukt je niet om in actie te komen. Een ander voorbeeld van zo’n disbalans is dat je continu in je hoofd zit, niks uit je handen krijgt en niet meer kunt voelen wat echt belangrijk is voor je.

Vanuit optimale verbinding tussen hoofd, hart en buik ontstaat jouw eigen intuïtie en wijsheid. Je maakt gebruik van je eigen creativiteit en je gaat met compassie voor jezelf en de ander, vol moed door de angst heen. Dit gaat je bijzondere inzichten geven en vertrouwen in jouw keuzes.

Systemische coaching richt zich op je omgeving en (familiaire) achtergrond. Samen gaan we op onderzoek uit om verborgen patronen en dynamieken uit je familie van herkomst, partnerrelatie(s) of werkomgeving aan het licht te brengen en hanteerbaar te maken.